Dostum dediğin olursa CDS Dolardan daha hızlı düşer.
O zaman Eurobond fonu düşünülebilir.
Geçen sordum gıkınız çıkmadı.
Acemiyiz diye yatacak yeriniz yok.
Lemon dostum Lemon dostum duy...
Printable View
dostlar altın fonlarının günlük getirisi nasıl hesaplanıyor? saat 16'da kıymetli madenler piyasasında işlemler geçtiğini biliyorum. burada 15.30 merkez kuru baz alındıktan sonra onz hesaplaması saat 16'daki fiyattan mı, yoksa merkez kuru gibi günlük ortalama üzerinden mi hesaplanıyor? asıl bunu merak ediyorum
Portföy çeşitlendirmesi için Ak Portföy Yabancı hisse senedi fonlarından AFT yanına önerebileceğiniz yabancı hisse fonları ve Altın Ziraat Portföy TCA fonunun yanına önerebileceğiniz Altın fonları neler olurdu?
altın fonlarının getirileri genelde birbirine yakın olur. ama yine de bazı fonların performansı, yıllıkta bir iki puan fark edebiliyor. araştırdığım kadarıyla en iyi üç altın fonu, fib, ykt ve tca. fib ve ykt, tca'dan çok hafif yüksek getirebiliyor bazan ama hesabım ziraatte olduğundan ve bozduğumda öğleden sonrayı beklemeden hesaba geçtiğinden altın fonu olarak tca tercih ediyorum. mesela bu gün satsam pazartesi günü geri alma imkanım oluyor. farklı bankanın fonunu alsam öğleden sonra hesaba geçeceğinden bir gün kayboluyor
TGE bugün iyi, portfoyünde eksi olan sadece bir enstrüman var.