Her sabah dükkanı açıyorlar haber akışına göre yön tayini Bahar üç gün sürmüyor ardından aşağı sürüyorlar BiST 100 9.250/ 9.330 /9.410 / önemli 10.170 üstü olmadıkça daha çok sallarlar ...:):)
Printable View
Her sabah dükkanı açıyorlar haber akışına göre yön tayini Bahar üç gün sürmüyor ardından aşağı sürüyorlar BiST 100 9.250/ 9.330 /9.410 / önemli 10.170 üstü olmadıkça daha çok sallarlar ...:):)
BRAVO....
adi....ILIZYON-2....
ILIZYON-1....nas adi ile....gozlerimin icine bak....seklinde uygulandi....
ILIZYON-2.....BIRDEN VE ANIDEN.....dis gucler bahanesi ile olacak.....
ILIZYON-2.....OSMANLI TARIHINDE UYGULANAN ONEMLI BIR EKONOMIK MODELDIR....Bu modelin bubasi.....fatih sultan mehemmed han.....ve torunu kanunidir.....
gunumuzde en iyi padisahlar diye anilan bu iki PADISAH....kendi yasadiklari donemde....HALKIN NEFRET ETTIGI PADISAHLARDIR...
parada....ilizyon sampiyonlaridir.....TUZ tekelde idi....cok pahali idi....diger halkin en cok kullandigi seyler....devlet tekelinde idi....
100 milyar malı satarken kım karsılayacak ?? Ky mi 🤣🤣🤣
Yok yabancıysa varlık fonu tekrar malı almak ıcın 20 bınde, ustune yıgılmasını bekler
Ben olsam 100 milyar malın altına yatmısım . Onumde ne vr enflasyon baz etkısı , faız ust korıdor 49 ekımde enflasyon muhtemelen 30 da olacak.
Bunu kullanır 100 mılyar para basar sokarım .
Burası 17 18 bın enflasyonda 30 ıken. Enflasyon muh. Kaldırırm o 70 lırada bekledgn koc 500 olur cunku 100 mılyardn fazla kar getırecek.
Kavala gıbı bırını tahlıye ederm 25 bınde yabancıya cakar gıderım.
Sımdı dıyeceksınkı borsada cıkan para enflasyon yaratır. Yaratmaz sebebı enf zaten dusmus olack. Ky nın cıktıgı mal olsa bışe ky gelıp alack.
Cıkanda pısman olup gerı gelıp alack.
6 7 ay ralli . Sonra 2027 mayısa kdr yatıs.
90 larda kı gıbı.
Senın dedıgın gıbı dusunursek. Burası 8000 7000 oldumu yapıskanlk olur. V tıpı toparlanamazsn. Sebep ne olack ??
Oyle bır sebep varsa suan zaten yıne var o sebep.
Burası 7000 olursa asıl krız ozaman tetıklenır.
SEVGILI SAKIR....
goruslerin icin cok tessekkurler ediyorum.....baska varsa yazin lutfen.....
hadise sudur....BU FORUMDAKI COGUNLUGUN BILGILERI ILE OLUSMUS....ALGILARI....
SOK EDECEK....onlari yeniden dusunmeye zorlamak....AMACIMDIR....borsada hep IMKANSIZ gerceklesir.....IMKANSIZ i one surenlerde.....olusturulmus algi ucun piyasa yapici tonla para harcar....
misal.....
3 aydir....dayadi 9000 e.....VE KIRMAM BURAYI DIYOR....para harciyor....BU EYLEMI ILE BIR ALGI OLUSTURUYOR....
TURKIYEDEKI ORTAKLARIM....al artik....burasi dip diye....BENI ZORLUYORLAR....
ISTE.....BENI....urkuten ve tedbirli olmaya zorluyan bu....
bir DERIN SILKELEME.....
ve hizla geri donup......dustugu yere gelme....ALLAHIN EMRI gibi duruyor onumde.
bunun ucun SEBEB cok.....
amriki irana furdugu an....HURMUZ KAPANIR.....
MEHDI PUTIN....VE....MAO nun evladi SI.....aninda ULTIMATONU CAKARLAR....