-
2.21 e veren...Rus çocukları.
-
ne ara kar etti de simdi en onde dusenler arasina girdi.buna birsey deniyorda icimden dedim.duyan duydu
-
Rus çocuklarında, sıralama değişmedi...
-
Şu denge hissenin sahibinden piyasa yapıcısından biraz ders alsılinlar ya 1.1 dan 3.5 ye geldi 2 ayda utansınlar biraz sinekten yağ çıkarın bakalım nereye kadar yatırım tavsiyesi değildir...
-
birilerinin cani 2.23 ten almak istiyor , orada bekletip duruyor. acikca birsey soyleyetim ,benim gibi maliyeti 2.90 uzeri olanlar cok cok az .canimiz yandi bilemedik satamadik zarar ettik canimiz sıkkın .orasi gercek ancak bizlerde 1.70 lerden 2 lerden 2.20 lerden almis olsaydik trade icin bundan daha uygununu bulamazdik. hergun 5-10 kademede al sat . ne ala hisse derdik.boynumuzu ceviremedik ki bir turlu. bu da bazi seylere kefaret olsun insallah.ama bu saatten sonra ne daha iyiye gider orasini Allah bilir elbet .tam kanali alttan teget gecti dedik dun . gene olmadi . ne zaman olacagini ben cok iyi biliyorum. sattigim gun.tren kalkmiyor cunku ben fazlaligim.
-
yukarida yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.gidin yatirim uzmanina sorun danisin.
-
Cehennemin dibine kadar yolun var sağlar yarın borsa artıya geçince sen yine düş emi yatırım tavsiyesi değildir....
-
İke ike alacaksın..bedelsiz ve temettü dağıtacak.. Rus çocukları....