Paramın çok cüzi miktarıyla piyasadayım. "Az çok olur, çok az olur." bu piyasada. Tüm varımı buraya koyup, yine söylüyorum, "Azdan az, çoktan çok gider." demem, bu laf kulağa doğru gelen bir hezeyandır. Benim azım kıymetlidir çoğunun çoğundan.
Printable View
Paramın çok cüzi miktarıyla piyasadayım. "Az çok olur, çok az olur." bu piyasada. Tüm varımı buraya koyup, yine söylüyorum, "Azdan az, çoktan çok gider." demem, bu laf kulağa doğru gelen bir hezeyandır. Benim azım kıymetlidir çoğunun çoğundan.
Kaybedeceğim para benim değil, ailemin. Klavye delikanlılığı yapıp sorumsuz hareket edersem nerede kaldı o zaman aile, vefa, güven, kıymetbilirlik, empati, ortak gelecek?..
Kızlarımla konuşuyoruz. Onlara dedim ki: "Hayat bumerang gibidir. Çevirdiğin bütün dolaplar sana mutlaka döner.
Siz belki bilmezsiniz, hayatınızın daha başındasınız, ama ben bu yaşıma kadar bunu gördüm.
Kimseye bakışınızla dahi zulmetmeyin;
yoksa o bakışınız hayatınızın bir döneminde, on yıl sonra olur kırk yıl sonra olur, gelir sizi bulur.
Sorun abilerinize, amcalarınıza benim doğru söylediğimi kendi hayatlarından örneklerle anlatacaklardır size.