sayfanın aşağısını görmemişsiniz anlaşılan tekrar bakın
Haklısınız aşağıya bakmamışım, teşekkür ederim.
20-11-2019, 21:04
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by hayrani
haklısınız ama en azından bir ay, yada üç ay tutabilmemiz gerekmez mi? Al sat yaparken geçen günler, bir de öğlenki hava bugünkü gibi değişip ummadığımız fiyattan fon alma durumuyla karşı karşıya kalmak falan. Bir sirü sıkıntı oluyor
Uzun dönem dediğiniz için söyledim 2-3 ay çok büyük sıkıntı oluşmadığı müddetçe ve aynı performansta veya baz aldığı varlığın üzerinde performans gösteriyorsa fon tutulmaya devam edilebilir tabi.
20-11-2019, 21:08
hayrani
Alıntı:
Originally Posted by myfinans
PPF ile KVBF arasında gidip gelenler çok küçük bir fark için bu değişimlere de
ğmez.
Birde boşu boşuna MKK alım satım komisyonlarınızı yükseltiyorsunuz.
kesinlikle haklısınız. Sabit kalacağım bundan sonra. Zpk'ya geçip sadece farklı tür fon alırken işlem yapacağım. Hem mkk komüsyonu, hem daha az getiri. Her gün her gün uğraşmaya değmez
20-11-2019, 21:11
Byccx
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
Uzun dönem dediğiniz için söyledim 2-3 ay çok büyük sıkıntı oluşmadığı müddetçe ve aynı performansta veya baz aldığı varlığın üzerinde performans gösteriyorsa fon tutulmaya devam edilebilir tabi.
tcd yıl başında daha az hisse ağırlığına sahipken (yüzde 7-10 arası)
nisanda bist 85 000 iken tüm ağırlığı borsaya girmiş.
tabiri caizse doğru zamanda doğru yere yatırım yapmışlar
20-11-2019, 21:12
myfinans
Alıntı:
kesinlikle haklısınız. Sabit kalacağım bundan sonra. Zpk'ya geçip sadece farklı tür fon alırken işlem yapacağım. Hem mkk komüsyonu, hem daha az getiri. Her gün her gün uğraşmaya değmez
Bugün
Vakıfbank'ın PPF'si 0,033
KVBF 0,029 getirmiş.
Ordan oraya gezmeye değecek fark yok.
Ama portföyünüz çok büyükse belki değer.
20-11-2019, 21:15
hayrani
Alıntı:
Originally Posted by mrfatih
al sat yaptığın günlerde PPF lerde değerlenmiyor mu? Ben bugun +1 fon aldım direk PPF ye attı orda değerleniyormuş fon alana kadar
bir aydır ziraate geçtim, yüzde 4 repo yapıyor. Onu da geçtim, ufak bir düşüşte hisse satar gibi fon satıp hatalı karar veriyoruz.
20-11-2019, 21:19
jmk99
Alıntı:
bir aydır ziraate geçtim, yüzde 4 repo yapıyor. Onu da geçtim, ufak bir düşüşte hisse satar gibi fon satıp hatalı karar veriyoruz.
Amiral de repo yapıyor.
Kaçtım.
Mevduata alternatif tutuyoruz parayı.
20-11-2019, 21:21
myfinans
ABD borsa endeksleri nerdeyse %1 ekside şu anda.
BİST'e de sirayet edebilir yarın.