E ben zaten emekli doktorum,ömrüm hastanelerde geçti.Doktor kalitesini benden iyi mi bileceksiniz.
Printable View
Neyse umarım doktorlara işiniz düşmez ,corona olmazsınız.Bu da bu foruma uzun süre gireceğim son entry.Kendinize iyi bakın arkadaşlar.
Virüse karşı neler yapıyoruz , virüs sonrası hayatımızda neleri değiştirdik paylaşalım biraz .. :yes:
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=42615
Doktor fizik tedavi verdi 15 günlük dakika sekmeden her gün tedavim yapıldı, bu doğru.
Geçen sene mart ayında üşüttüm, aile hekimi ve 2 ayrı acil hekimine gittim nanay, baktım gebereceğiz Kutahya da özelde hekimlik yapan uzaktan dr. enisteye gittim, sabaha dirildim bu da doğru.
Kızdı yahu, sanki yalan yanlış yaşamadığımız şeyleri yazıyoruz.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, finansal kuruluşların müşterilerini mağdur etmemesi konusunda güçlü tavsiye kararı aldı.
BDDK: "Kredi limiti olan firmaların, likidite ve nakit ihtiyacına yönelik talepleri hızlıca karşılanmalı."
BDDK: "Kredi geri çağırma, mevcut kredi limitini kullandırmama, fiyat artırma, teminat şartlarını zorlaştırma gibi uygulamalardan özenle kaçınılmalı."
Ben bir Viop topigini gezeyim geleyim, bakalım haşarat ne yapıyor?:yes:
Haaa... Nasihat neyimi de verip öyle gideyim, demek ki asla bir hekime hekimleri eleştirmeyecekmişsiniz, bu küpe olsun istediğiniz organınıza sallandırın.:kahkah: