Pwc mal için bir adil fiyat değerlemesi yapsa kaç çıkar ?
Printable View
Pwc mal için bir adil fiyat değerlemesi yapsa kaç çıkar ?
mal varlığı fi tarihinden kaldığı için sadece sabit kıymetler rayiç bedel ile artı 10 milyar tl yazar, adil fiyat değilde birisi alacak olsa 50 lira senet başı, tahsisli yaptığı için 25 lira, bu rakam müşteriler dahil anahtar teslim fiyat. kontağı cevir banka çalışsın, personel falan dahil.
Her neyse, almak isteyen sanki tahtadan alamiyor. Havacilikta da pek birsey olacagi yok uzun bir sure zaten. Yavas yavas ilerlerler artik.
Pamukbank birleşmesinde 1,5 milyar dolar tahsisli 1 milyar dolar. Tahvil olarak eklenen sermaye benzeri olaylar ne kadar ..
Velhasili cep telefonu faturamı odeyemedim korona vs demedi haasirt diye kestiler telefonu üzerine 25 lira hat kapama ücreti..
Demem o ki haciii .. ödeyemeyen geçiriyorlar... 50 lira fatura oldu 75….
Bedava bişey yok bu coğrafyada varsa ben göremedim...
Korona dan bankalar nasıl negatif etkilenebilir haasirt tüm krediler teminatlı değil mi borçlu iyice suyu sıkılır...
Evden kimse cikmasada fayiz işlemiyor mu kredilere eee daha ne..
Vur kırbacı ver mehteri patlat slogani
Kredi kartından ekmek peynir almak için nakit avans çekmiştim hasirt kimse korona demiyor hacı haciiii alırlar aklını.
manyak BİM'i yine sürdüler, bu kez bende üstündeyim, endeksi dengelemek makas yapmak için sanırım gıdaları sürecekler.