beğenmedim cıkışlar tebki olarak görünüyor
Printable View
Değerli hocam bir çok insandan bir çok şey öğrendim ama sizden öncelikle SABRI öğreneceğim. Tekfen dediniz,Ostim dediniz ya biz ne yaptık al sata giriştik sonuç hüsran. Zaman ayırıp cevap verdiğiniz her bilgi paylaşımı için Allah sizden razı olsun değerli hocam.
Celik hocam merhaba , haftalık liste varmi ? Eski takip listesine devam mi?...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SANKO hissemiz vardı bir dönem orta ve uzun vadede güzel marj var sabredebilecek arkadaşlara tavsiye edebilirim YTD
Esma hanım 1.95 den ostim almadım şuan ortada nerde olduğu ayni fiyatdan hisse adi pek yazmam lakin sorun yok artik rheag aldım ostim alacagım miktar ikisi arasında ki fiyat farkına bakarmisiniz😊 50 gündür kar üzerinde oturuyorum aklımda bi fiyatlar var lakin buraya yazsam doverler diye korkumdan yazamıyorum😃 görür görmez sağlık olsun sayin çelik kardeşe tşkler onun yorumlarını okuyup şirketi inceleyip almıştım söyledıği hisselerin çoğu gitti evet kimisi az kimisi çok zazar ettirmedi en azından yorumu umarim başka hisseden çıkarırsiniz
Sn celik comak hocam VKGYO tavsiye etmişmiydiniz ? Taş gibi hisse çıktı. Son bir yorum alabilir miyim ? Teşekkür ederim şimdiden...
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.