evinin ofisinin arabanın camlarını izopropanol alkolle bi güzelcene sil bak bakayım nasıl kir çıkıyor , her gün sildiğin camdan ....
Printable View
evinin ofisinin arabanın camlarını izopropanol alkolle bi güzelcene sil bak bakayım nasıl kir çıkıyor , her gün sildiğin camdan ....
https://i.hizliresim.com/T0cFem.jpg
Itoğlu ite bakın hele AMK yalancısı, oradan geçen bir vatandaş seni ikaz etti, o bayrakta şehitlerimizin kanı var dedi, sen istediğin yere şikayet et dedin soysuz herif...
kişiden kişiye değişebilir, net oran hesaplamak zor. ancak kabaca faiz gelirleri en üst basamağa dahil olup da hiçbir indirim / gider vb. yoksa %40 vergilendirilir.
hesabı şöyle; alınacak her faiz (kupon) ödemesi, ilgili takvim yılı içinde diğer beyana dayalı gelirler eklendikten ve kanunen kabul edilen giderler düşüldükten sonra -ayrıca ilk kupon ödemeniz ise alımda ödediğiniz birikmiş faiz de ilgili beyannameden düşülerek- sonuçta hesaplanan kazanç; eğer beyan sınırını -senelik 49 bin tl sanırım- aştıysa; hangi basamağa dahilse toplam tutara göre (%15-%40 arası) o oranda vergilendirilir. vergi, kupon ödemesinin geldiği tarihteki kur üzerinden tl cinsi hesaplanır. bu yüzden kupon ödemelerini örneğin, ocak ve temmuz 2021 yılında aldığınız eurobond faiz gelirleri için beyan mart 2022' de yapılır, mart ve temmuz 2022' de iki taksit olarak ödenir. kaynağında stopaja göre hatrı sayılır bir avantaj denebilir.
en büyük dezavantaj ise alınan risk ile birlikte anaparaya ihtiyacınız olursa ve itfasından önce satarsanız alım-satım kazancı da vergilendirilir. bu da eğer kur artmışsa kur kazancının da vergilendirilmesi demek. böyle bir durumda paşa paşa dolarınızı vadesiz hesapta tutmaya göre bile zararda çıkma olasılığınız vardır.
Köken kelimesi atlanmış olabilir
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Covid + için sağlık ekibi arar hasta ile görüşmek istiyorum diyor
Hasta 7 yaşında istiyorsanız vereyim Konuşun demiş Ailesi .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilemem anca varsayımda bulunabilirim. Ermenistana vatandaşlık bağı olmayan ermeni diye anlıyorum.
Mesela dw hep şu cümleyi kullanıyor.
“Dağlık Karabağ'da Azeri ordusu ile Ermeni milisler arasında yoğun çatışmalar yaşandığı bildirildi.”
Ermenistan ordusu olmasın o ?
https://www.google.com.tr/amp/s/amp....ndi/a-55068791
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi