meral akşener onun için 1990'ların suikastleri mertçeydi diyor, kafayı yemiş desem zihniyeti yine açıklayamazsın..
Printable View
2 yıl önce eytlilerin Sabri taşıyordu bugün 2000lerin sabri tasiyor 2000lere vermişken 2005e kadar verelim 30 yaşında emekli edelim insanları ooooh valla süper bir de bizim niye bu kadar borcumuz var para basıp odesek ya darphane bizim değil mi
bu ülkede demokrasi yok mu arkadaş iyi partinin adayına oy veren versin niye bu kadar geriliyorsunuz? yoksa sözde demokrasi mi? Muhalifler birleşelim iktidara geçit vermeyelim ama hep benim dediğim olsun mu?
İsveç’ten Tr’ye yerleşmiş
https://youtube.com/shorts/XeAz57HyE...URNRMV7P8o0u5i
1 ve 2 kesin yanlış 6 ise 4 e bağlı, borsada endex yüzde 50 rahat yapar ama artık yabancılar girdiğinde asla her hisse kazandırmaz bu yüzde 50 artış bir hisse yüzde 90;diğeri yüzde 10;ortalama yüzde 50 şeklinde..
Yabancılar malı öldürmeden bırakmaz hep öyle dirler ama notumuz yatırım yapılabilir düzeyde olsaydı yabancı emeklilik fonları vb rahat gelirdi bu notla pis yabancı veya bıyıklı yabancı gelir yabancının bıyıklısı çok fenadır.
Pas geçer 🤔
Ben de pas geçer dedim se de pas geçmesi iyi olmayabilir zira talimatla pas geçti imajı iyi değildir. Bakam ne olacak 15 dk kaldı