seni de bilirim bahri yi de bilirim..
sakin olmak lazım..:)
kırıcı olmamak lazım..
birbirimize saldırmadan görüş paylaşabilmemiz lazım..kavga olmadan..
memleket hepimizin..
Printable View
kendisi beter olacağız dedi zaten :) ben rica ettim kendisi yürü git len dedi troll dedi :) adam kim gelirse gelsin dolar çıkacak diyor parti ayrımı yok mb bağımsız olursa şu olursa bu olursa kontrol bende olursa falan diyede ayırım yapmıyor üstüne de bana badem muamelesi yapıyor :)
Birader bu yazıyı yazmasan ben sana onları hiç yazmazdım.resmen beni algı operasyonu yapmakla suçluyorsun.bende tepki gösterdim doğru biraz aşırıya kaçmışim ama tanımadığın birine algı operasyonu yapıyorsun denmez.ayiptir.kaldiki konjektur ve ülke ekonomisi çok kötü bir durum olduğumuzu gösteriyor...böyle giderse arjantinden farkımız kalmaz.5 nisani yaşamış adamim ben.ben istemezmiyim herşey güllük gulustanlik olsun..Ama değil..ve biz bodrolular en çok zarar edenleriz.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasreddin Hoca gibi, ya olursa, dedik! :)
4.45-4.75 bandı içinde kapanış yaparak, 200 günlük basit hareketli ortalamayı beklerse, sene sonuna kadar bu şekilde vakit geçirebilir.
Gerçi, bu sene başında, Şubat-Mart gibi, 200 günlüğe değmesi gerekmemiş. Ortalama fiyata iyice yaklaşınca, fiyat direksiyonu yukarı kırmış. Bu hareketin benzeri için de, sonbaharı beklemek yeterli olur gibi görünüyor.
http://666kb.com/i/dum7simydsvkvo1hc.png
Şimdi arkadaşlar fiziğin kanunları var.Misal yerçekimi kanunu,merkezkaç kuvvetinin cisimlerin hareketini etkilemesi falan.Yerçekimi kanununa göre belli bir yükseklikten bıraktğın cisim yerçekimi nedeniyle yere düşer.Düşmediyse düşüşü engelleyen aksi hareketi doğuran bir güç uygulanmış demektir.Ekonomi bir bilimse ki sapmalar olsa da ben bilim olduğuna inanıyorum,dolar asla düşmez mevcut dinamiklerle hep yukarı gidecek önümüzdeki bir kaç yılda.Bu çıkış grafiğinde eğim nasıl olacak arada osilasyonlar nasıl ve ne zaman olacak o tartışılabilir ama bizim ekonomik dinamiğimizde ve FED in faiz artırımları, dolar emisyonunu azaltma planları falan ortadayken doların yönü konusunda konuşmak manalı mı bilmiyorum.Hep yukarı hep yukarı:))))))))))) Biz ne desek boş hep yukarı.