Konunun başlığını görünce bir gülme tuttu beni :)
Printable View
Konunun başlığını görünce bir gülme tuttu beni :)
GÜNÜN SÖZÜ ............
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...33&oe=59503F4A
arkadaslar ben burda evet i savundum gerekcelerini yazmaya calistim.munakasa icine girdiklerim referandumla alakali degildi onlarin konuya anarsist yaklasimi sebebiyle munakasa oldu.
evet i savunsam dahi bu iktidari ve milli gorus gelenegini kesinlikle benimsemiyorum.cunku bu kesim ulkemizin kaynaklarini hep kullandi ve bir elit tabaka olusturdu.bu tabaka uretmeyen surekli tuketen bir kesim.malesef bunlarda ne bir ilim adami cevresi ne de ureten bir sanayi cevresi gorursunuz.
su an iktidarda olan veya ak partinin kuruculari arasindaki bircok ismin cocuklariyla okudum.onlar piril piril ureten kisiler fakat malesef bu cevre ulkede torpilin onunu kapamasi gerekirken bunu yaydilar sebebi de entellektüel bir yapi olmamalari dolayisiyla cikar paradan mevkiden ibaret oldu.
fakat evet herseyin onunde hele avrupada daha once bahsettigim misyonerler dernekler ve avrupada yahudi gazetelri Türk halkina hergun hakaretler dolusu yazi yazarken hatta bugun bir yahudi gazetesi Türklerin paranoyasi azitti yazmis;bunlar olurken evet i biz milelt olarak denemeliyiz.cunku bizim ozumuzde gelenegimizde catisma yoktur.kulturumuz uzlasi kulturudur.buna gulenler oalcaktir ama oyle.almanlar,italyanlar, fransizlar la kiyasladigimda bizim tarihimizde mussolini,hitler,le penler,vs.olmamistir.onlarda bu ihtiyactan dogmustur.askeri darbeler demiyor kenan evren vs.gelenegimiz osmanli veya selcukludakinden farkli degildir.ama avrupda yole degil varolan kilise geleneklerini cope attilar cunku onu hayatlarina entegre edemediler sebebi de kilisenin dayatmaci yani uzlasi olmayan politiklari.tabi bu hamur cok su kaldirir.bizde de ornekler oalbilir ama kiyaslanmaz.
selamlar
ATV de Nihat Hatipoğlu çok güzel vaaz veriyor. Hala tövbe etmeyen varsa bu gece fırsat onun için
Vaaz vererek nasıl otel sahibi olunacağını da anlatıyor mu?
:))
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.