İyi niyetli arkadaşlardan olduğunuzu düşünüyorum tebrik ederim değerli yorumlarınızı bekliyoruz
Printable View
Arkadaşlar yatırım tavsiyesi olmamakla beraber açıkçası ben düzeltmenin buralarda kalacağını düşünüyorum her ne kadar kısa vadeci olsamda 3.40 üzerinde kalıcı olabilirse bu hafta yeni arayışlar içerisine gireceğini düşünmekteyim en kötü senaryoyu söylemiştim ...
Bu kağıt görebileceği en kötü seviyeyi ki görmemesi gerekirken 1.2 leri gördü oradan başlayan yükseliş hareketi buralarla sınırlı kalmaz zira bir çok hikayesi oldu ...
İnsanlar benim senin onun gibi değil ki bazıları kağıdın sahipleri yani bunu iş olarak görüyor ve bir kağıtta 10 senelik pozisyon alıyor ...
Zira ben toplayacakları malları o seviyeden topladıklarını düşünüyor ve yeni zirve beklentisindeyim ...
Yazdıklarım kişisel görüşümdür yatırım tavsiyesi değildir 3.11 seviyesi aklınızda hep olsun aşağı kırdığında düzeltme bitmemiş demektir..
Birde bir hocam vardı derdiki stop seviyesini yüzde üç aşağı kırdıysa gözünün yaşına bakma ve stop seviyesinin altında iki gün üst üste kapatırsa yine salla gitsin derdi ben hep aklımda tuttum şükürler olsun zararlarda bile dirrekt olarak satıp tekrar aldım ve ilk aldığım seviyenin üzerinde her zaman satmışımdır...
En basit örnek 3.83 den almıştım ecilc sonra baktım düşüyor 3.77 den satılması gerekiyordu sattım 3.58 den aldım hemde ilk aldığımın iki katı geçen gün 3.89 dan verdim 3.82 den sattığımın yarısı kadar geri aldım şimdi 3.77 aşağı kırdığı an satıp daha altlardan yine iki katı alacağkm ...
Bence kendinize bir felsefe belirleyin ve uygulayın çok yararlı olur...
Son olarak arkadaşlar cuma günü aldığım ufak miktardaki hisselerimi bugün sattım uygun düşerse yine aranızdayım tüm arkadaşlarıma hayırlı kazançlar dilerim saygılar
şimdi stop seviyesini kırdı diyip satarsak akşam kapanışa birleşme haberi gelirse %3-5 aşagıdan alacagız die bi bakmışız %10 yukarda alırmıyız
Özetle :birleşme olacaksa haber agustos ilk yarısı kadar açıklanmalı dün bir karar aldı anadolu grubu yazıcılar ile eger niyet varsa birleşme ilgili kipa haberi de yakındır
Benim dediğimi anlamamışsın ki zaten ben haberle alakalı birşey yazmadım arkadaşım genel anlamda sadece bu hisse için düşünme o öngörüyü normal hisse alım satımında diyorum peki farzedelim ki hisse primlendi 3.50 seviyesi yani zirvesi bu seneki bırayı yüzde üç geçince veya iki gün üzerinde kapanış yaptı diyelim o zamanda alım yaparım diyorum bu benim nacizene fikrim ve işe yaradığını söylüyorum ytd
Bu kağıdın tek hikayesi birleşme...
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kipa yönetiminde değişiklikler (KAP) yayınlandı..
Migros yöneticileri kipaya mi geçiyor yoksa entegrasyon mu ????
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu gece entegrasyon var yarın alış veriş fişlerinde migros yazacak hayırlısı .....