Kafamıza taş yağacak 19,07 reysaş lojistik..
Printable View
Kafamıza taş yağacak 19,07 reysaş lojistik..
Neyse portföy dengeleyecektir maliyet düşürdüm reysaş lojistikte..
Xu100 testere piyasasında diyelim önümüzdeki 6 ay daha aşağıda 9,500 yukarıda 9,900 testere yaparsa reysaş lojistik ne yapar sorulması gereken soru budur ?..ytd..
Reysaş lojistiği eski hisselerim Naten ve Anadolu sigortaya benzetiyorum aynı onlara benziyor şuan zarardayım o ayrı konu 3 hissede sert düşüşleri ve yükselişleri sert olur lakin bir başlarsa ralliye durmazlar devam ederler ytd..
O yüzden sabır gerekiyor mecburen portföy testerede sinir hastası yapmaz :)
Xu100 ne zaman düzeleceği belli değil enflasyon sıkıntı güven yok dolar TL kuru gerçeği yansıtmıyor.Dolar TL nin borsada baskı oluşturduğunu düşünüyorum diğer tarafta enflasyon gerçeği var nasıl düzelecek?piyasada merkez bankasının faiz indirimlerine devam etmesini bekliyor..Nasıl olacak iki ucu boklu değnek ytd...
Tekrar baktım grafik çok iyi ralli yaşamış reysaş lojistik aynısı reysaş gyo içinde geçerli dinlenmeleri düzeltme yaşamaları normal durum umarım düzeltmenin sonuna gelmiş olmalarıdır ytd..Şuna eminim altın,gümüş yada kripto her neyse uzun vade de hepsinden fazla kazandıracaktır uzun vade 3 yıl ve üzeridir ytd..
Daha önemlisi hisse fiyatı balon değil önemli olanda budur zaten ytd..
Hisseye bok atanlar olacaktır altın ve gümüşün gerisinde kalıyor diye enflasyon var para eriyor falan filan kısa da haklı olabilir lakin iyi çeyrek bilançolar açıkladığı sürece orta ve uzunda hepsini yenme ihtimali yüksektir o yüzden bok atanlara sende haklısın diyorum ytd..