Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Aldım.Şu an altı adet kvbf-öst fonu oldu. 0.040 civarı gidiyorlar. TBV galiba sizinki öyleyse fondaş olduk. Yanlış yazmışım evet TBV :) Değişken yok herhalde hala sizde GPG alacak gibi bir haliniz var sanki :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Tpf daha iyi degilmi TPF'yi kapattırdık merdiven muhabbetinden sonra üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa TPF'yi kapattırdık merdiven muhabbetinden sonra üstadım :) Ah alima kapalimi cidden
Alıntı: Originally Posted by admustafa TPF'yi kapattırdık merdiven muhabbetinden sonra üstadım :) Bir iki merdiven beklentim daha var ama bakalım olacakmı, günleri yaklaşıyor. Ama merdiven umarım bodrum kata doğru olmaz.:)
Mustafa ustadim Cok merak ettigim bir konu var sorabilirmiyim
Alıntı: Originally Posted by admustafa Yanlış yazmışım evet TBV :) Değişken yok herhalde hala sizde GPG alacak gibi bir haliniz var sanki :) Fonlarımı 10'a tamamladım, 1 PPF, 2 değişken, 1 hisse, 6 adette öst-kvbf oldular.
Alıntı: Originally Posted by Webster Ah alima kapalimi cidden Tabiki üstadım merdiven bitsin ondan sonra alabilirsiniz :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Tabiki üstadım merdiven bitsin ondan sonra alabilirsiniz :) Merdivenden sonra eksi yazıyor bazende.