Ben bu şahsı epeydir görüyorum eğer , söyledikleri boş laftan ibaret , wishfull thinker , kendi almış yagmur duasına çıkmış
Boş tost boş baklava var ya , bu da boş yatırımcı.
Printable View
Genel kurula 10 liranın üstünde bir fiyatlamayla girmek sıradan bir gelişme olur(du).
Bakalım sıradanlık isteniyor mu?
Anladığım kadarıyla Ayazaga'da askının bugün sonuçlanacak olması ilave bir heyecan yaratmıyor. Projeye başlangıç vermek ise büyük ölçüde NEF'in planlarına bağlıdır.
Genel kurulda muhakkak sorulur düşüncesindeyim. Yanıt vermekten kaçınamazlar.
Banka hareketi varken ilaç hissesinin endekse eslik etmesi sürpriz olurdu. Şu var ki ilk çeyrek bilançoları satın alınıyor. Piyasa bu toplulukla ilgilenmedigine göre üzülmek de umutlanmak da anlamsızdır. Patron da biz de aynı şarkıyı söylüyor, zamana oynuyoruz, sonunda birimizden biri detone olacak. Umarım detone olan biz olmayız.
Patrona diklenecek bir adam olmaması ilginç yani fon demek istedim ,yerli ve/veya yabancı , Albarakada Cengiz Bey genel kurulu iptal ettirdi çakallarin isi bozuldu , bize de böyle ama büyük bir abi lazim .Yoksa New Orleans da Abraham Lincoln u bekleyen köleler gibi ömrumuz bitecek .
Bu ilaç hissesinin adı ilaç, Kendisi holding endeksinde yer alıyor. Holdingler giderken gitmez, bankalar giderken gitmez, deva giderken gitmez. Bunun gönlü yok, gitmez, yeri dar oynayamıyor. Adamlar hisse yükselişinden acı duyuyor. Hisseye yarayacak en ufak haberi sabote etmek için üzerine vazife olmayan açıklama yapıyor. Fiyat artışı bir gün şirket üzerinde bir çağrı zorunluluğu olduğunda fiyatın yüksek olması demek. Bu da onların manevra alanının daralması demek. Canlarından can gitmesi demek. Adamlar acı çekiyorlar, ne anlayışsız adamlarız biz. Fakir zenginin halinden ne anlar. Biraz empati.