Bu hisseleri topluyorlar onun için yatayda bırakıyorlar. Bu seviyeleri ilerde ararız. Yatırım malı alırken kazanmaktır. YTD
Printable View
Pandeminin etkisi azaldıkça gıdalar eski casibe de azalıyor bu günlerde. 4.46 ve 4.39 destekleri var bunlardan önce 4.53 altına sarkmadıkca kafayı kaldırmalı 4.saatlikte Rsı aşırı satım bölgesinde bulunuyor. Buralardan güçlenip dönüş yapmalı artık.Kesinlikle YTD.
Esma hanım, goodyear hakkında bir yorum yapmanız mümkünmü?
Piyasa gerçekçi beklentileri satın almayı sever. Şirketlerin beklentisi varsa orda sabırla beklemek lazım. Kötü niyetli bazı piyasaya bozucu bireylerin operasyon yaptığı hisseleri saymasak beklentisi olan her şirket çok güzel karlar ediliyor. Örn SASA,HEKTS, DEVA, ECZYT vb.birsürü şirket. Sadece tekniği bilip para kazanacagimiz dönem bitti bitiyor. Asıl oyuncuların davranışlarını takip etmek lazım.Daha çok temeli sağlam ve büyüme odaklı beklentisi olan şirketler önceliğim olacak. Mesela ARCLK güzel şirket epeydir Japon Hitachi şirketiyle ortaklaşmak için görüşmeler yürütüyor. Böyle bir olasılık bu şirketi daha ileriye götüreceği için önceden opsiyon alınıyor. ....Kesinlikle YTD.
Bahsettiğin kağıtlardan menderes hariç olmak üzere benim takip ettiğim grafik düzenin de hepsinin grafiği aynı durumda... Endeks geri gelirse bu kağıtlar ne durumda olacak merak ediyorum... Muhtemelen içlerinden en az biri endeks düşerken çıkacak veya endenks düşmeden evvel biraz yukarı hareket edecekler... YTD.
Esma hanım klimasan gibi hareketlenebilecek hisse öngörünüz var mı