Adamda damat çoook. :)
Printable View
HDP’nin siyaseti bana samimi gelmiyor. Benim gözlemim içinde ciddi tezatlar barındırdığı yönünde, ama bu partiye oy veren insanlarında kendilerini ifade etmesi ve temsil edilmesi gerekiyor. Bu nedenle ılımlı siyasetin desteklenmesi, uç söylemlerin dışlanması gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
akapenin bütün yöneticilerinin sözde açılım yıllarında yaptıkları hdp ile aynı sınıfta, ayrıca son yerel seçimlerde 74 askerimizin katilinin ayağına devletin televizyonundan muhabirler gönderip röportaj yaptırırp trtde yayınlatma ve daha birçok şey sayabilirim, ülkede hukuk ve adalet varsa...
AKP Milletvekili Orhan Miroğlu: "PKK bir terör örgütü değildir Abdullah Öcalan Türkiye için fırsattır, artık devreye girmelidir."
AKP Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç: "Sayın Abdullah Öcalan demeyi ve PKK bayrağı açmayı suç olmaktan ak parti olarak biz çıkardık"
AKP Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan: "Sayın Öcalan'ın kabiliyeti ve tecrübesi var, bölgenin tek aktörüdür"
AKP Bakanı Beşir Atalay: "Abdullah Öcalan Kürtlerin lideridir, onun mesajları bizim de düşüncelerimizdir"
AKP Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut: "Sayın Abdullah Öcalan Türkiye'nin önünü açıyor"
AKP Milletvekili Galip Ensarioğlu: "PKK seçime gitsin ve seçilsin, Abdullah Öcalan şanstır" AKP Milletvekili Mehmet Metiner: "Sayın Abdullah Öcalan'ın durduğu yer Türkiye'ye katkı sağlıyor. Çok değerli şeyler söylüyor"
AKP Milletvekili Mehmet Metiner: "Bağımsız kürdistan için PKK silah kullanabilir"
AKP milletvekili Cuma İçten: "PKK'lı gençler benim canım ciğerim"
AKP Milletvekili Yasin Aktay: "Türk Yoktur"
AKP Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın: "Şu muhalefet Sayın Abdulah Öcalan kadar ilkeli olamıyor maalesef"
AKP Akil Adamı Baskın Oran: "Ulus devlet bizim başımızda Allah'ın belasıdır, Türk üst kimliği bölücüdür, Abdullah Öcalan'ın eli rahatlatılmalı"
Rusya, ABD Başkanı Biden'ın Putin hakkındaki açıklamasından sonra Washington'daki Büyükelçisini Moskova'ya çağırdı