-
Piyasada genel bir düşüş var. Sebebini bilmiyorum ama tum piyasa etkileniyor. Alt tarafta bist100 destegi olarak 2390 ve 2375 civarinda destek var. Bu bolge baya kuvvetli gibi ancak tutunamazsa eğer daha asagilarda 2000 civarları var. Bakalım ne yapacaklar piyasa yapıcılar.
Tavsiye içermez
-
Endeks saldımı peşi sıra aşağı, inatlaşma yok diyor. Endeks toparlasa bu da peşinden fazlasıyla gidecek. Artık endeksin tepkisini bekleyeceğiz başka çare yok.
-
Borsa stres borsa insanın sağlığını bozar o yüzden önce sağlık önce sağlık benim için bist bitti.
-
Asagidaki medya haberine bakilirsa resesyon ihtimali piyasalari tekrar sarmaya başladı sanırım. Büyük balinalar satış tarafına geçtiler sanırım. Bizim piyasada yabanci orani tarihin en düşük seviyelerinde devam ediyor bakalım
Merkez bankalarının şahin politikalarının agresifleşmeye başlamasının ardından enflasyon korkusu ve resesyon riski arasında kalan piyasalarda resesyon fiyatlamaları yavaş yavaş enflasyon endişelerinin önüne geçiyor. Yılın ilk yarısının tamamlanacak olması dolayısıyla fon yöneticilerinin portföylerindeki ayarlamaların piyasalarda oynaklığı artırması beklenirken, yoğunlaşan makroekonomik verilerden gelecek işaretlerin fiyatlamalarda önemli rol oynaması bekleniyor. Yurt içinde, dün satış ağırlıklı bir seyir izleyen BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,54 azalışla 2.490,24 puandan tamamladı. Akşam saatlerinde NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya katılım için Türkiye ile mutabakata vardığını duyurmasıyla VİOP haziran vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, akşam seansında yaklaşık yüzde 0,5 yükseldi.
Bugün saat 18:00 itibarıyla dolar/TL 16,63 seviyesinden, euro/TL ise 17,43 seviyesinden işlem görüyor.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
-
-
3 gunluk mapus cezam bitti. Hurkus vardi eskilerden havacilik sektorunun piri bir arkadas buralardaysan ses verir misin birsey soracam ucus iptalleri ve gecikmelerle ilgili
-
THY forumunu ve hisseyi takip ediyorum. Ama bu sayfaya şu sıralarda yazmıyorum.
Soruna bilgim ölçüsünde cevap vermeye çalışırım.
-
Bütün kapanışlar (haftalık, aylık ve tatil) aynı haftaya denk gelince satışlar çığ gibi büyüdü. Yarından sonra alışlar gelebilir.