Bugünkü dik duruşu hayra yormak gerekir mi karar veremedim bir türlü.:)
İyi tatiller.
Printable View
Bugünkü dik duruşu hayra yormak gerekir mi karar veremedim bir türlü.:)
İyi tatiller.
Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ’nin, sermayesinin %100’üne sahip olduğu, halka açık olmayan Telesis
Telekomünikasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ’yi devralması suretiyle gerçekleştireceği kolaylaştırılmış usulde birleşme
işlemine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine Kurulumuzca onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
Biraz arpa atın da bedelliye atlayalım.
Ne yaptığı beli olmayan bir tahtacı, endeks kötüyken direniyor, endeks artıyken hisse eksi, nedir derdin senin bir anlasak, 17 üstüne atmadan boş. Şu bilanço da gelmedi bir türlü, pek başarılı olamayan finans bölümü neden göndermiyor, işin içinden çıkamadılar mı.
bilanço stresi var sanki hissede...şu bilanço gelsede rahatlasak anlaşılan tekrar zarar yazmaya başladı...biz bu hisseyi satana kadar zarar mı açıklayacak bu şirket anlamadım saçma sapan işler oluyor...yönetmeyi beceremeyen yöneticiler ile yola neden devam ediliyor zavallı mühendisler çalışsın dursun sonuç zarar olacak iş değil...
Çip işinde başta Çin rekabet çok.Çip krizinden sonra gelişmiş ülkeler büyük yatırımlar yapıldı.10 milyon $ çok küçük bir yatırım.Karel'in eksikliği bence yazılımda.Nitelikli elenanlar Aselsan,havelsan,roketsan,Bayraktar gibi firmalarda çalışıyor.Onlar da nitelikli gençleri okurkwn buluyorkar,burs veriyorlar,yurtdışına