%100 işçiye zam yaptı, baba sanayiciler..
Dolar 42.. 45 arası..
Hazirana kalmaz..
Vatandaş mı?
Kim onları düşünüyor ki?? SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
%100 işçiye zam yaptı, baba sanayiciler..
Dolar 42.. 45 arası..
Hazirana kalmaz..
Vatandaş mı?
Kim onları düşünüyor ki?? SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ARGE yok,dış pazarlara kaliteli ürün sokmak yok....
STOK yapayım ,kur artsın ,yüksekten satayım derdindeler.
%10 ile kredi alıp çoğu başka dallara yatırdı(ev-araba) ve zirveden satıp kar ettiler.
Kusura bakmayın ama sadece sabit gelirliye üzülüyorum..Malum TUİKin kurbanı onlar.
Benim eksik gördüğüm şeyler bu ekonomi yönetiminde bir rant vergisi, kayıt dışı ekonomi, nereden buldun yasası, devletin lüks ihtişamdan tasarruf yapmadan devam etmesi. Bunlar için seçim bekleniyor olabilir. Dün maliye banka tapu otomobil kayıtlarının inceliyor diye duyum aldım.
Genç sayılır görevden affını istemiş olmasın?
En büyük sendika diye biliyorum, bizde asgari ücretli yok diyordu.
<<<<<<<<<<<<<<
Türk Metal'den yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Nisan 2009 tarihinden bugüne kadar Türk Metal Sendikası Genel Başkanlığı görevini yürüten Pevrul Kavlak, 8 Şubat 2024 tarihi itibariyle sağlık sorunları nedeniyle kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştır.
<<<<<<<<<
1962 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlk, Orta, MKEK Çırak Okulu ve Lise eğitimini Kırıkkale'de tamamladı. Çalışma hayatına, 1979 yılında MKEK Silah ve Tüfek Fabrikası'nda başlayan Kavlak, 1991 yılında Çerkezköy’de Profilo Telra Elektronik işyerinde çalışma hayatını devam ettirdi.
Sorun ticaret kesiminde.
Limandan veya üretciden alınan mal vatandaşa fiyatı çok artarak geliyor.
Lojistik sektörü çok dağınık ve verimsiz. Kamyon dolu gidecek boş gelecek diye hesap ediliyor muhtemelen.
Nereye yapmış o zammı.? Çoğunluğu asgari ücretli. Dediğin zammı yapanlar zaten işçi ücretinden tasarruf etmez kat be kat fazlasını kazanır, ya da kas gücü yerine teknolojik gereçlerden yararlanır.
Doların dediğin seviyelere gelmesi demek zaten hiper enflasyonun başlangıcı demek.
akşam spot 954200 iken vadeli 973 yaktı
spot 960000... 6000 gitti... vadeli 984500...11700
11700-6000 = 5500 pivan fazla var.
gece gece bunu değerlendirmeye kalkışmalı mı ? kalkışmamalı mı ?