ama ben verebiliyorum dostum...kendine iyi bak..hepimize başarılar diliyorum...:)
Printable View
Patron spekle mi anlasti.. Bilemiyoruz
Gereksiz bu kadar mal basmasi anlamsiz
30 ocaktaki hareketi nasil olacak
Yatirim tavsiyesi degil
Pasta yok mu pasta
En son bu kadar baskılandığında 24.66ya patladı, bu sefer aşağı patlamaz umarım.
Ortalama dakikada 50 lot işlem oluyor.. [emoji23] hacim kurudu iyice.. Bundan daha zayıf hacim hatırlayan var mı?
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son 5-6 ayın en düşüş işlem hacmi 25 aralık 2017 de gerçekleşmiş..o vakit fiyat 21,30 ila 21,60 aralığında hareket etmiş...o günün işlem hacmi 3,6 milyon tl olmuş...o günden tam 6 iş günü sonra agresif bir çıkış tepkisi vermiş...
şu saate kadar (11:20 ) işlem hacmi 1,2 milyon tl lik işlem hacmi gerçekleşmiş..bu şekilde devam ederse gün sonuna kadar ancak 3-4 milyonluk bir işlem hacmi gerçekleşir...
hisse bir çeşit bu seviyelerde (21,40 ) tekrardan dip yapmış olacak...kötü endekse rağmen düşmemesi düşüş marjının kalmadığını gösteriyor...bu tür günlerde her an güçlü bir alış tepkisi üretme potansiyeli var...şu anda bu potansiyel içinde duruyor ve bekliyor...biraz sabretmek lazım dostlar...şu anda banvitte satma vakti değil tam tersine alma vaktidir...ben bu tür günlere alış eşiği diyorum...ne demek istediğimi beni tanıyanlar çok iyi bilmektedirler....sabır sabır sabır...:)
Kumari oyanayan degil oyanatan kazanir
Hissenin kac oldugu umrunda olmaz patronun
Eger yildirmaksa amac guzel yapiyor
24 gorse kimbilir kac kisi satar 😁😁😁
Yatirim tavsiyesi degil
Tam patron hissesi olduk
Endeks miş vs umrunda degil.. Bosuna fazla derinlere inip dusunmeyin sagliginiz ve vaktinizden olursunuz...
Halka aciklik ve kagida hakimiyet goz onunde
Topu cevirecek sahada adam kalmadi...
İs yatirim gecen cikista sadece 65 70 bin civari alim yapip yon verdi.. Suan ise yaklasik oranlarda satimda..
Yatirim tavsiyesi degildir