Teşekkürler ben enson yüzde 5 gibi hatırlıyordum.Oyakta bulaştı tahtaya bakalım ne yapmak istiyorlar göreceğiz.
Printable View
Teşekkürler ben enson yüzde 5 gibi hatırlıyordum.Oyakta bulaştı tahtaya bakalım ne yapmak istiyorlar göreceğiz.
Sayın Keremc Acaba Oyaktaki alım tahta sahibinin mi?Yoksa Abdullah beyin olabilir mi?Neden diye sorarsanız son günlerde Gedik ten ciddi alım gözüme çarpmadı.İnanın bu filim nasıl bitecek çok merak ediyorum.Hakkımızda hayırlısını temenni ediyorum.
Valla onu bunu bilmem yakın zamanda hareketlenecek gibi his var içimde takaslarda garantiden 50 bin lot ünlüye virman oldu oyak topa girdi falan bakalım göreceğiz 12 ye gelse zaten ky kalmayacak tahtada oradan nereye isterlerse götürürler artık izleyip görelim
ytd.
KAP-31.10.2018 tarihi itibariyle Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiş olan Sn. Ahmet Okan'ın yerine, Sn. Gökhan Güralp'in Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine karar verilmiştir.
Tahminim tutarsa buradan alım fırsatı vermeden 14 denemesini yapması hiçde zor değil bir haftadır hazırlık yapıyorlar virman falan 😁
Ytd
Bence hazır ama burada başka şeyler dönüyor.Çok beklemiş ralli olma ihtimali yüksek
Ytd
Biraz açarsanız sevinirim?
Kimseyi etkilemek istemem benim hedefim çok büyük rakamlar ve acelem yok.Bir kişi tek başına böyle düşük hacimli bir tahtadan 300 binden fazla lotu aylarca anca toplayıp hemde 12 üzeri rakamlardan bir bildiği vardır.Ayrıca dolar bazı maliyeti 20 li rakamlara gelmişken.Sabır eden kazanır.
Ytd.
https://www.independent.co.uk/extras...89736.html?amp
Ürünlerini Denizli camın ürettiği
Şişecamın yurtdışı açılımındaki markası olan
NUDE GLASS bakın hangi gazeteye çıkmış..
(-En iyi viski içilebilecek kadehler..)
Elbet piyasa bir gün fiyatlayacak (ne zaman??? ) ama İş grubuna yakışmıyor bu durum
Spek zaten komik adam..
Derimod bile geçmişti geçen hafta..
Şunları da mı görmüyorsun??
Sabır tekkeyi bekleyen çorbayı içer
Birde şöyle bakın el emeği ile cam işleyen fabrika dünyada varmı varsa kaç tane satılsa değeri ne olur😁
Ytd
Bugün itibariyle 60.000.000 ₺ ederi var.Daha önce bir ara İş bankasının Denizli Camı satacağı şeklinde söylenti var demiştiniz.Bu konuyla alakalı bir gelişme var mı?
Gördüğüm kadarıyla Oyaktan yapılan alımlar Abdullah Akıncıya ait sanırım.
Perşembe günü Halk yatırımdanda ciddi alımlar oldu.
An itibariyle Abdullah Akıncı 370.000 lot %6,13 görünüyor.
Birde olası bir hazineye devir edildiğinde İş Bankası munzam vakfı ,Denizli cam çalışanları hisseleri ve Atatürk hisselerinin akıbeti hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Paşabahçe. % 51,00 3.060.000
Denizli Cam Vakfı. %. 6,67 400.000
İş Bankası Vakfı % 14,74 884.110
Atatürk Hisseleri % 7,88 473.046
Abdullah Akıncı. % 6,13 370.000
TOPLAM % 86,42 5.187.156
Spek+Küçük Yatırımcı. % 13.58. 812.844
% 100 6.000.0000
Bu tabloda bir hata var mı sizce?
Hacim yerlerde sürünüyor Ne alan var ne satan.
Tacirler bugün alım yaptı. 7.570 Lot
Tacirler Aldıklarını sattı.
Abdullah bey %6.2 orana ulaşmış
Kimseler yok tahtada boş.Bir gün buralarda şenlenir.
Bugün de Gedik İyi alım yapmış.
Abdullah bey %6.28 e ulaşmış.
Abdullah abi topla şu hisseyi güldür yüzümüzüMalatyanın suyu sert adamı mert olur derler.
Bu tahta hangi salakların eline düşmüş.. Fantezi yapıyorsanız adam gibi yapın...
Ağanın bugün keyfi yok.
ilginç Olan Abdullah bey 387.101 Lota ulaşmış.%6.45 Hala alıma devam ediyor.
Ama fiat neden artmıyor bu daha ilginç.Zaman her şeyin ilacı Sabırla beklemeye devammmmmmm.
Yukarıdan almak istemiyor
Alıyor çekiliyor
İstediği yere satıcı geldimi yine alıyor
Arkadan yeni alıcı gelmeyince fiyat çıkmıyor
Sayın Turquaz bu kadar lot almak nedendir?
İş bankasının devri Dencm nasıl etkiler?
Düşüncenizi paylaşırsanız sevinirim.
sayın colombo,bu tür teknik konular beni aşar..
ama devrin olumlu etkiliyeceğini düşünüyorum.
Ağa okuyorsa bu forumu kırıldığımı belirtmek isterim.Cuma günü tahtada satış tarafında her kademeye 31 lot yazmak ne demek oluyor hiç bu tahtaya ve tahtanın ağasına yakışırmı.
DENCM kasım sonu ile aralık ayını çok sever.
Ağa bu rakamlara kimse mal satmaz.
14 olursa satar misiniz
Sayın Omerva Dürüst olmak lazımsa o fiatlara satmayı düşünmem.Siz olsanız satarmıydınız?
Küçük yatırımcıda mal yok bence istese çok yukarılara taşıyabilir.Bu konuyla ilgili fikrinizi paylşırsanız sevinirim.İş bankasının devri durumunda şişecam ve dolayısıyla Dencm nasıl etkilenir Sabırla bekleyip göreceğiz.Burda sık sık yazdığıma bakmayın Forum boş kalmasın diye yazıyorum.Yoksa buradaki paraya ihtiyacım yok.En beğendiğim yönüm sabırlı olmam.
Açıkçası ben DENCM in bu yıl itibariyle kar yazmaya başlayacağını düşünüyordum. ancak beni yanılttı. Bilançonun ve gelir tablosunun detayına bakmadım. Döviz kuru kaynaklı finansman giderinden oluşan bir zarar mı yoksa faaliyet zararı mı bilmiyorum.
Dediginiz gibi bu tur hisseler aşırı sığ olduğundan 1 yıl yatar 15 günde 1 yıllık prim bırakır...
o ara elinizde var ise kazanırsınız. yoksa beklemeye devam. Son iki yılda aralık ayında hep hareketli olmuş. Inşallah elinde olan kar eder ve istediği fiyattan satar
Malatyaspor iş başında sanırım..:)
omerva ve colombo ve diger arkadaşiar.. köyumuz {TAHTA ] satılıyor eski maho aga köyü apo agaya satiyor dikkat etmek lazım ..apo agam alda kurtar bu maho aga nın elinden.........
Aralık ayında bir hareket olacak gibi duruyor geçmişte genelde bu ay hep hareket olmuş ayrıca züccaciye ihracatı bu sene çok iyi imiş 4,8 milyar dolar ihracattan behsediliyor bugünkü gazetenin birinin ekonomi sayfasında okumuştum