Kesinlikle bu konuda mevzuat değişikliği yapılmalı. Muhasebe hilelerine caydırıcı cezalar verilmeli.
Printable View
Kesinlikle bu konuda mevzuat değişikliği yapılmalı. Muhasebe hilelerine caydırıcı cezalar verilmeli.
Hep beraber spk internet sitesi ne başvuru yaparım
Son yıllarda borsada halka arzların %80 i fiyasko.Neye güvenerek yatırım yapacağız.Şirketlerin içi patronlar tarafından boşaltılıyor.Buna seyirci kalınıyor.Kaderimizle. başbaşayız. Sadece dava açma hakkımız var.Bu böyle olmaz. Bence bu şirketler her adımında denetlenmeli. Sahtekarlik tespit edildiğinde tedbir konulup mağdur yatırımcıların zararı karsilanmalidir. Böyle giderse borsa yatirimci bulamayacak.ytd
Tahta kapatıldığı zaman biz mağdur oluyoruz. Böyle hileli şirketlerin tahtası kapandığında patron nominal bedel üzerinden hisseleri almak zorunda bırakılmali ve bir daha da halka arz yapamamalı.ytd.
Genyh ve genpower özelinde buradan Müjdat Usluya açık çağrımdır. İki şirkete de senin gönderdiğin verilere güvenerek yatırım yapan yatırımcılara 1tl nominal bedel uzerinden çağrı. yapmalısın. Basiretli tüccarlık bunu gerektirir. Ytd.
İstinafa kimin baş vuru hakkı var....Patron Sn.Müjdat USLU,ve Sn.Murat DOĞAN' ın.....
Müjdat Uslu ,istinafa baş vurmassa, bundan hepimiz biraz üzülürüz(kazıklanma oranımıza göre),en çok kim üzülür...Sn.Mesut KEMAL ....
Müjdat patron zaten,baş vurursa istinafa hepimiz sewiniriz...en çok kim sevinir...Mesut KEMAL BEY....Müjdatın başvurusu olursa en çok kim buruk ve üzgün kalabilir...Murat DOĞAN.
Müjdat başvurmadığında...Mesut KEMAL kiminle görüşmek anlaşmak zorunda ,,,,murat doğanla....murat doğan dvamlı masraflar mesajı veriyorsa,,,yeni hisseler alma istiyorsa 10 kuruştan....neden istiyor sizce....o zaman, istinafa murat doğan elinde ortalamasını bayağı düşürdüğü(son alımlarla) miktarını bilemiyeceğimiz hisseleri,,,,Mesut KEMAL beye en azından nominal değeri üzerinden önerecektir....Mesut kemal beyde istinaf garantisi olmadığından,nominal değer çok fazla,kapanış fiyatından anlaşalım diyebilirmi....diyebilir...ve orta yolda buluşulabilir...
Bu öngörümü....murat beyin paylaşımlarını da burada refere ederek ederek izah edebilirim..
Peki Murat doğan böyle bir şeyin peşindeyse....kınayabilirmiyim....hayır bu pozisyonda murat doğan kınanmaz.murat doğan her şartta hisselerini kurtarabilir.Ticari bir yaklaşım... ytd
Bunlar kafayı yedi anlaşıldı. Biri 5 kuruş yerine 0.05 kuruş diyor.
Diğeri 65x5=325 bin lira diyor. Laaa olum hesap lira değil kuruş üzerinden gider. 325 bin kuruş yapar. O da 3 bin 250 törkiş lira yapar. Büyük hesap yapmayı öğrende gel deniz
ve birileri bugüne kadar, ZATEN İFLAS ETMİŞ, İSTİNAFA BAŞVURMASA DA OLUR, BATMIŞIZ KİMSE KURTARAMAZ derken..........
180 derece döner ve "İSTİNAF ASLINDA İYİ Bİ ŞEY, AKLI BAŞINDA OLAN GİDEN" der.......dalga geçtiği MURAT DOĞAN ın elinde KOZ olduğunu itiraf eder.....
sadece İSTİNAF HAKKI var diye, ELİNDEKİ HİSSELERİ SATABİLECEĞİNİ söyler.....
noldu birden BEYFENDİLER.....
Siz burda MURAT DOĞAN a küfredeceğinize, zamanında İYİ GEÇİNSEYDİNİZ DE......sizdeki hisseleride " müjdat kardeşim ya da mesut amcama" nominalden okutsaydınız ya.......
MURAT DOĞAN da kaç hisse var belirsiz ÇÜNKÜ......
hayırdır.......hadi biz deliyiz, dengesiziz.......SİZE DE BULAŞTIRDIK GALİBA.....
Arkadaşlar sıkılılan varsa bekleyemem dayanamıyorum artık diyen arkadaşların hisseleri 66.000Lota kadar 0,10 dan tarafımca alınır bilginize..... '' son alım tarihi 24.11.2017 ''
He şunu da açıkça belirteyim bu alımı bir şey bildiğimden değil sadece risk almak istediğimden ve şirketin %1 hissedarı olmak için alacam. belkide param 0 olacak bilemiyorum benim acelem yok hem bu vesile ile bir kardeşimizin işini görmüş olurum.
paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
bazen kangren olan yeri kesip atmak gerekiyor vücuttan yoksa Allah muhafaza vücudu komple götürebilir...
Dirisine talip olmayanlar ölmüş hisseye talip oluyor ben satmiyorum arkadaş bu şirketle beraber batacagim batirmazlarsa yuh olsun bunlara
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=halefselef;1218409]Dirisine talip olmayanlar ölmüş hisseye talip oluyor ben satmiyorum arkadaş bu şirketle beraber batacagim batirmazlarsa yuh olsun bunlara
Dirisine talip olmayan dedin de güzel kardeşim 4 seneden beri buradayım haberin ola, her gün bir şeyler düzelecek umuduyla bekledim. hisse satarsın satmazsın o sizin tercihiniz saygı duyarım. ama gerçek olan bir şey var işler ne zaman kötüye gitse birileri çıkıp feryadı figan yapıyor ( paralar 0 oldu, yandık, çoluk çocuğumuzun rızkı gitti, keşke satsaydık, keşke şöyle yapsaydık falan filan interminal ) gibi yakınışlarda bulunuyor o zaman bunların hiç biri fayda etmeyecek. ne demişler eldeki bir kuş daldaki iki kuştan daha iyidir..
Düşünün taşının 24.11.2017 Cuma günü saat: 12:00 ye kadar teklifim 66.000Lot*0,10=6.600TL dir..
[QUOTE=apsuvahamza;1220425] hissenin ölümü gerçekleşmemiştir.Gerekçeli karar çıktımı bilmiyorum.ama şunları biliyorum.üç kere bilirkişi değişmiş,2 veya 3 kere kayyum değişmiş,hepsininde hesapları farklı olmuş,son,duruşmada,taraflar sure istemiş, ve müjdat uslu 40 trilyon kardan bahsetmiş(delillendirmiş mi bilmiyorum),ve stoklar ve oluşan kar ayrı ayrı mı toplanmıştır,tabiki bu durum gerekçeli karada açıklanacaktır...mahkeme heyeti sanki bu dosya dan kurtulmak istercesine iflas kararı vermiştir.Böyle bir süreç çok büyük ihtimalle istinafdan döner,veya istinaf temyiz yolunu açarsa temyizden döner....pek çok mudi de benzer şeyler düşünerek umutlarını korumaktalar.Ben hisselerimi 0.50 kuruştan gerekçeli karara kadar satarım.....0.01-0.05 kuruşa satacağıma ...hisselerimi tuvalet kağıdı olarak kullanırım....büyük beklentilerle yola çıkıp,hisselerimi çekirdek,mısır patlağı parasına vermek,kendimi inkar olur....ytd
0,50 den ben de satarım. İlgilenenlere duyurulur.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bende almak isteyen olursa 1.00 tl den 5000 lotum satılıktır oda aralık sonuna kadar bu fiyat
Satıcılar 0,50 ile 1 tl arası istiyor ama alıcılar
0,10 ile 0 ,25 arası fiyatlar dan bahsettiler...
bakalım hangi fiyatdan eşleşme olacak ;)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0.25 veren varsa vereyim hemen..
Gerçek satıcı varsa bir sıkıntısını gidermesi için ona yardımcı olurum. 0,10 kuruşlardan değil daha ciddi rakamlardan mutabakat sağlaya bilirim... Bu arada çok özelime mesaj atan var murat bey elinizi ayağınızı kestiniz neden diye; kıymetli arkadaşlarım biliyorsunuz 25/10/2017 tarihinde iflas verildi .. şahsım gerekçeli iflas kararını bekliyorum başkada ne yapılır, bilmiyorum ki ! beklemekten başka çare gözükmüyor. belki 1 yıl belki 5 yıl Bekleyeceğiz bu arada işten ayrılan bir formen beni aradı tazminatlar için ne yapa bilirim diye iflas masasına yönlendirdim... 17/11/2017 tarihinde fabrika iflas masası tarafından mühürlenmiş... son gelişmeler bu şekilde Herkese iyi geceler diliyorum...
Murat doğan
05452990902
muratdogan7887@gmail.com
soru sormak isteyen uygun zaman diliminde watsappp yazabilir..
Özel durum açıklaması geldi.
iflas ettiğini yazıyor özel durum açıklamasında diğeri için de açıklama gelmiş gen power holding içinde ona da demiş gen yatırım holding in iştiraki olduğu için gen power holding süren bu iflas davasının neticesini oraya da vermiş
http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...umAciklamalari
murat DOĞAN :(
iflas işlemlerinin ifası sırasında öncelikle Şirket'in borçları ödenmekte olup, alacaklılara sıra ve pay cetveline uygun olarak yapılacak dağıtım sonrasında, tasfiye bakiyesinin kalması halinde bu bakiye şirket hissedarlarına payları oranında ödenmektedir. Bu kapsamda, iflas işlemlerinin yürütülmesinden sorumlu olan iligli iflas müdürlüğüne başvurarak detaylı bilgi edinilmesi ve varsa payınıza düşen tasfiye bakiyesinin talep edilmesi mümkündür.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Bundan sonraki süreç bu şekilde devam ediyor
Gençler yokmu ölmüş hisselerini son kulvarda değerlendirmek isteyen? Hisselerimi %1 e tamamlamak için söz verdiğim 66.000Lota kadar 0,10 dan alım yapacam ilgilenen arkadaşlar 24.11.2017 saat 12:00 ye kadar benimle irtibata geçebilir. 0506 864 3002
hamza bey genel kurul için 0,15 olmadı 0,18 için alım teklif ettim biliyorsun bana bu fiyatlardan vermeyen size 0,10 kuruştan veriller mi allah aşkına sabah sabah kafanı bu işlere yorma satmazlar mezara götürüller ama yinede satmazlar saygılı olmak gerekli kimsenin malı zorla alınamaz ancak yatırımcıda şunu bilmeli parça hisse kimsenin işine yaramaz. Günaydın diliyorum..
0,18 - 0,20 arası biraz alım yapa bilirim... Satıcı varsa, iletişim kurabilir.
Murat doğan
05452990902
muratdogan7887@gmail.com
0.40 kuruş tan 5000 lot almak isteyen olursa mesaj atsın
0,40 kuruş veren varsa bende satarım...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0,18 sabah para hesabında trınk keş para dert yok tasa yok git hamama sefana bak...
05452990902
bu Müjdat patron tam tarihe geçecek birimiş
duruşmada son duruşmaya katılmış
bilir kişi raporu hatalı demiş
peki madem ödeyecek gücün var dı da niye kötü bilanço gönderdin borsaya
on kere bilançolarla niye oynadın
yani patron diyor ki benim ödeme gücüm var diyor borçları
sermayem artıda diyor
bu da ilginç bir not
ha bu arada ödemedi borç ta takip te olan miktar 20 milyon tl için koskoca fabrikanın iflasını vermiş oldu değer miydi onu siz düşünün ülke ekonomisini 20 milyon için rezil edenler bunun hesabını vermeli bence şu şirkete 20 milyon nakit bulunmuyorsa bence tüm ankara kepenkleri indirsin
65.000 var bende. maliyet 0.50, kapanış 0.40 sen 0.10 istiyorsun. oldumu şimdi 66.000 isteyen. bir yıllık kazancımı batırdım be murat doğan. takma kafana ben alıştım takmıyorum
BENİM İÇİN GECE SAAT 24:00 KADAR BU HİSSE 0,18 DİR... PAZARLIM YAPMASINI SEVMİYORUM KİM ARARSA MURAT DOĞAN GARANTİSİ İLE HİSSESİNİ ALIRIM. ANCAK GEREKÇELİ KARAR 24/11/2017 TARİHİ İTİBARI İLE SAAT 16:45 DE İMZALANDI İFLAS RESMEN 1 DERECE MAHKEME TARAFINDAN GEREKÇELİ OLARAK VERİLDİ .. KARAR TARAFIMA TEBLİĞİNDEN İTİBAREN HİSSE EDERİ ŞİMDİKİ VERMİŞ BULUNDUĞUM HİSSENİN YARISINA DÜŞECEKTİR..
SAYGILARIMLA MURAT DOĞAN
05452990902
muratdogan7887@gmail.com
not : gece saat 24:00 kadar mailime gelecek olan satışlarıda kabul ettim. pazartesi saat 09: ile 12:00 ödeyeceğime namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum..
herkese hayırlı hafta sonları diliyorum...
http://ekonomi.haber7.com/sirketler/...ydu-iflas-etti
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi