Ah ah ne hallere düştük biz ne beklerdik güzel bir haber olsun yinede beklemeye devam edeceğiz kader utansın
Printable View
Ah ah ne hallere düştük biz ne beklerdik güzel bir haber olsun yinede beklemeye devam edeceğiz kader utansın
41 den satan kim ky mı ?
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaprak dökümü dedikleri bu olsa gerek
Ben bir miktar sattım 0,41 den
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu yazıyı okuyan ve satmak durumunda kalan arkadaşlara sesleniyorum. Daha önce defalarca söylendi ama "Et-tekraru ahsen,velev kane yüz seksen" kaidesince bir kez daha söylemekte fayda var. Sonuçta mal sizin istediğiniz fiyata alır istediğiniz fiyata satar hatta istediğiniz zaman alır istediğiniz zaman satarsiniz. Amma velakin burada yaptığımız satışlar alışlar bir başka arkadaşı paniğe sevk edecek veya aşka getirip serbest alış yazdıracak şekilde olursa (Ky bazında konuşuyorum) zararını hep beraber çekeriz. Ve mezarcilarin ekmeğine yağ süresiz. Çıkacak/girecek olan sessiz sedasız kapıyı çarpmadan girip çıkarsa hem kendi menfaatine hem de geride kalan biz diğer ortakların menfaatine hareket etmiş olur. Dileyen katılır dileyen katılmaz. Şahsi görüşlerimdir kimseyi bağlamaz. Aksine iş yapana sadece iyi temennilerimizi dileyerek kulaklarını cinlatiriz.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SPK ivedi cevap düzeltme başvuru istemişti. Bunlar hala üçkağıt peşinde. SPK başvuruları da üçkağıttı. Olmayacak mevzuata aykırı bir başvuruyu manüplasyon için kullandılar. SPK buna alet olmamak için bu işin üstüne gitmek zorunda. Zaten kabul etmeme gerekçesinde açıklamış her şeyi. Yarından tezi yok her yere şikayet mailleri atmalıyız. SPK bimer cimer bist... zira zaten işlem görmesi bir hafayı bulur bunları kendi haline bırakırsak elden geldiği kadar süründürüp düşürecekler kağıdı. Bu akşam 0,41 ile son sınırı gördü. 0,40 a inmesi artık en dış teknişin de delinmesi demek sonrası felaket olabilir. Herkese görev düşüyor. Bunların amacı sallamaktan başka bir şey değil. Kağıdı göçürtüp toplamak istiyorlar. SPK buna göz yumabilir. CİMER e şikayet yollayın hepiniz.
TRNSK 22.05.2017 itibariyle görebileceği en alt noktayı, 0,41 i görmüştür. Bundan sonra düşmesi çökmesi demektir. Bu durum yarın itibariyle şiddetli bir yükselişin olacağının da işareti olabilir. Her şey, bu gün yarın KAP ‘ a olumlu haber düşmesine bağlı. YTD
Olumlu haber geldiği an ilk yapacağı 0,44 ü kırmak sonra yukarı hızla devam ederek 0,53 ü devirmektir. Gelmezse tüm sistem kısa zamanda çökebilir. YTD
Temennimiz şirketin tekrar baş vuru yapması ne kadar gecikirse olumsuz olacağını sagir sultan bile bilir inşallah bir an önce başvuru yapmaları dileğiyle
Trnsk ve gsray ayni spekciklerin elinde.. ve bu spekcikler kafami bozmaya basladi. Akilli olmazlarsa Her adimlarini ifsa edecegim. Ikisinde de beklenti yuksek. Bakalim senkron devam edecek mi.. ytd
Bizim bimer sikayeti spk ya sevk edilmeden 2 gun once spk 16mayis aciklamasini yapmis. Cimer de sevk bilgisi verilmez. Buyuk ihtimal cimer sikayeti daha once gitti. Cimer e ve bimer e trnsk ile ilgili de sikayetlerde bulundum. Son manuplasyonlari ile ilgili de bugun tekrar sikayet yolluyorum.
Acun da ins fetoculukten alinacak. Google dan arayin. Acun ilicali gerekeni yapmali diye.. hepiniz cezanizi cekeceksiniz acun faruk ferdi ve tum ekip
Eline sağlık kardeşim . Şikayetler örnek olması babında kabaca yazar isen bizde göndererelim
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eywllh canbo. Elte resim olarak var. Aksam 5 den sonra metin olarak da yollucam. Cimer icin 1000 karakterlik hazirlayip onu da yollucam. Lutfen herkes uzerine duseni yapsin bi zahmet bimer ve cimer e yollasin. Yoksa goccaz..
Yine de gocersek biz 1 onlar 1000 gocsun..
Süpersin Kara şövalye
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saol Canbo. İşte:
BİMER’e:
SPK ve TRNSK A.Ş. hakkında/ SPK nın 16.05.2017 tarih ve 29833736-110.01-E.6232 sayılı TRNSK A.Ş. ye gönderilen ve aynı tarihte KAP a düşen yazısından şu bilgiler elde edilmiştir:
1-) SPK’nın 09.12.2016 tarih ve 34/1205 sayılı toplantısında, pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğünden muafiyet talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmekle birlikte, en geç bir ay içerisinde ne kadar tutarda sermaye artırımı yapılacağı, planlanan tahsisli sermaye artırımından elde edilecek fonların planlanan kullanım yerleri ile TRNSK AŞ nin gelecekteki üç yıllık faaliyet projeksiyonunun kamuya açıklanması talep edilerek TRNSK AŞ ye bildirilmiştir.
2-) En geç iki ay içerisinde ise IG Danışmanlık yönetim kurulunun 26.11.2016 tarih ve 2016/6 sayılı yönetim kurulu kararı doğrultusunda Kurulumuza iletilen beyan ve taahhüdü çerçevesinde, TRNSK A.Ş. nin sermaye azaltımı ve IG Danışmanlık’a tahsisli nakit sermaye artırımı işlemlerine ilişkin sürecin başlaması amacıyla Kurulumuza başvurulması gerektiği IG Danışmanlık’a bildirilmiştir.
3-) Şirketini 200.000.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2014 yılında dolduğu ve SPK dan yeni bir tavan tutarı için henüz izin alınmadığı belirtilmiş, bu nedenle şirketin Yönetim Kurulu kararı ile sermaye artırımı yapamayacağı söylenmiştir.
4-) Şirketin sermaye azaltımı ve/veya IG Danışmanlık’a tahsisli nakit sermaye artırımı işlemlerine ilişkin sürecin başlaması amacıyla ilgili mevzuata uygun bir şekilde ivedilikle SPK’ya başvurması gerektiği, aksi takdirde Şirket ve/veya sorumlular hakkında SPK’ ca gerekli işlemler tesis edilebileceği bildirilmiştir.
Her şeyden önce SPK, 09.12.2016 tarihinde yaptığı toplantısının TRNSK A.Ş. ye bildirildiğini belirtmektedir. Ancak TRNS A.Ş. biz ortaklarının bilgilenmesi amacıyla mevzuat gereği bu bilgiyi KAP’ da duyurması gerekirken duyurmamış, SPK da bu işin takipçisi olmayarak suça göz yummuş hatta ortak olmuştur. Zira TRNSK A.Ş. 12.12.2016 tarihli KAP a düşen açıklamasında söz konusu toplantı belgesinin “pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğünden muafiyet talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir†kısmını paylaşmış, yukarıda bahsedilen diğer ve daha önemli kısımlarını paylaşmamıştır. Ayrıca yukardaki 1. Ve 2. Maddelerin gereği TRNSK A.Ş. tarafından yerine getirilmemiş ve yine bu duruma SPK tarafından göz yumulmuştur. TRNSK A.Ş., 09.12.2016 tarihinden 1 ya da 2 ay sonra değil, dört ay sekiz gün sonra 17.04.2017 tarihli KAP bildirimiyle istenenleri yerine getirmiş gibi yapmış, yani SPK nın talebinin aksine, sermaye artırımı ve azaltımını birleştirerek, ret edileceğini bile bile SPK başvuruşunda bulunmuş, SPK da geçen tüm süreye ve uygun olmayan talep KAP a düşmesine rağmen bir uyarıda bulunmamıştır.
Yukarıda verilen 3. Maddenin gereği de SPK tarafından zamanında yerine getirilmemiş, uyarılar şirkete ve şirketin KAP da bildirmesi yoluyla biz yatırımcılara ulaşmamıştır. Tüm bu adeta danışıklı dövüş şeklinde nitelenebilecek durumlar, biz yatırımcıları yanlış yönlendirmiş ve maddi ve manevi zarara uğramamıza neden olmuştur.
Şimdi bizler yatırımcılar olarak en azından yukarıdaki 4. Maddenin gereğinin ivedilikle yapılmasını talep etmekteyiz. Zira TRNSK A.Ş. geçen süre zarfında yeni bir başvuruda bulunmamıştır. Şirketin daha önceki şikayetlerimize de konu olan geçmiş manipülasyonlarını bilfiil yaşamış yatırımcılar olarak korkumuz, şirketin 17.04.2017 tarihli KAP açıklamasıyla bildirdiği ve yukarıda bahsedildiği şekilde SPK ca reddedilen sözde eş zamanlı sermaye artırımı ve azaltımı talebinin manipülasyon olarak kullanılmış olduğu, bu manipülasyona şirket çalışan ve yöneticileriyle birlikte SPK dan da bazı kişilerin karışmış olabileceği ve tüm bunların yansıması olarak şirketin olması gereken yeni başvurusunun sürüncemede bırakılabileceğidir. Yetkililerin sesimizi duyması ve gereğini yapmasını saygılarımızla arz ederiz.
CİMER’E-1:
SPK ve TRNSK A.Ş. hakkında-1/ SPK nın 16.05.2017 tarihli TRNSKın ilgili mevzuata uygun bir şekilde ivedilikle SPK’ya başvurması gerektiği Bildirilmesine rağmen başvuruda bulunulmamıştır. Şirketin daha önceki şikayetlerimize de konu olan geçmiş manipülasyonlarını bilfiil yaşamış yatırımcılar olarak korkumuz, şirketin 17.04.2017 tarihli KAP açıklamasıyla bildirdiği ve SPK ca reddedilen sözde eş zamanlı sermaye artırımı ve azaltımı talebinin manipülasyon olarak kullanılmış olduğu, bu manipülasyona şirket çalışan ve yöneticileriyle birlikte SPK dan da bazı kişilerin karışmış olabileceği ve tüm bunların yansıması olarak şirketin olması gereken yeni başvurusunun sürüncemede bırakılabileceğidir. SPK’nın, 09.12.2016 tarihinde yaptığı toplantıda TRNSK A.Ş. den talep ettikleri TRNS A.Ş tarafından KAP’ da duyurmamış, SPK da bu işin takipçisi olmayarak suça göz yummuştur. Zira TRNSK A.Ş. söz konusu toplantı belgesinin muafiyet kabulü kısmını paylaşmış,diğer kısımlarını paylaşmamıştır.
CİMER’E-2:
SPK ve TRNSK A.Ş. hakkında-2/ SPK’nın, 09.12.2016 tarihinde yaptığı toplantıda TRNSK A.Ş. den en geç 1 ay sonra sermaye artırımı, iki ay içinde de sermaye azaltımı ve tahsisli sermaye artırımı yapmasını istemiş, bu talep TRNSK’ca KAPa bildirilmemiş, TRNSK,Dört ay sonra sermaye artırımı ve azaltımını birleştirerek, ret edileceğini bile bile SPK başvuruşunda bulunmuş, geçen süreye ve yanlış başvuruya rağmen SPK tarafından uyarılmamıştır. Şirketinin kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresi 2014 yılında dolmuş yine uyarılmamıştır. Danışıklı dövüşle biz yatırımcılar yanlış yönlendirilmiş, maddi ve manevi zarara uğratılmışızdır. Yetkililerin sesimizi duyması ve gereğini yapmasını saygılarımızla arz ederiz.
İşlem hacmine bakya bir fırtına kopacak ama nereye
Sanki yanlız kaldık gibi gözüküyor
Bunlar ya basiretsiz ya birseyden anlamıyor ya da bilerek yapıyorlar ben sürecin 2 3 ay uzadığını düşünüyorum şahsen çünkü genel kurul şartını gördüm ve inatla birseylerde ısrar etmesine anlam veremedim şirketin sadece şunu söyleyebilirim eğer bilerek yapılıyorsa allah belâlarını versin tez zamanda bugün ve dün satanlar ky idi o konuda korkmayın alan kim ve niye alıyor bilmiyorum inş hayrını görürler ky iseler eğer patronlarsa zehir zıkkım olsun sürecin tamamlanmasina olan inancım artarsa yazmaya tekrar başlarım şimdilik benden bu kadar inş bi haber patlatirlarda yuzunuz güler selametle..
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Para bulamadiklari icin sureyi mumkun oldugunca uzatiyorlar ve kullaniyorlar bence
Arkadaşım sen yaz ya
Araştırmalarım sonucu bunlar gk toplamadan bi halt yapamaz ama şirketi arayınca öyle cevaplar veriyorlarki yani ya işi bilmiyorlar ya da dalga geçiyorlar neyse bugunlerde yol haritası çizip kapa yollarlar bakalım genel kurul olmadan spk ne diyecek halbuki biran önce topla genel kurulu değiştir esas sozlesmeyi al yetkiyi sermaye tavanını artır ama yokkkk süreyi ne kadar uzatsak kâr gözüyle bakıyorlar heralde bu arada verenide bir şekilde alıyorlar bakalım ne kadar daha bekleyeceksiniz asla ytd...
Bunların bu işleri kasıtla yaptığı aşikar. SPK nın yazısında söylenen mevzuatı bilmemeleri imkansız bu 1. 2.si kasıtlı bir şekilde SPK toplantı sonucundaki talepleri KAP da bildirmemişler. Gizlemişler. SPK da buna göz yummuş. 4 ay sonra uyduruktan bir başvuru yapmışlar. SPK uyumuş. 1 aydan fazla zaman geçmiş SPK ancak cevap yazısı yazmış. Tüm bunlar fırıldaklıklarının ispatı. Bu işin içinde SPK dan adamlar da var. Paylaştığım dilekçelerde bunlar hep açıklandı. Boş boş durmaktansa sizler de yollayın ilgili yerlere. Bir şey çıkmaz demeyin. emin olun çıkacak. ya yola gelirler ya da burunlarından fitil fitil gelir. Bu işte çalışanları da patronları da memurları da gö.altına girecek.
ne kadar çok kişi bu dilekçeleri yollarsa elim o kadar güçlenir. Elini taşın altına koymayan sızlanmasın..
Yok mevzuattı biliyoduk şöyle yorumladık GK ya gerek yok falan geç bunları geçç. burnunuzdan gelecek fitil fitil. çakal karloslar sizi. bırakın saf ayaklarını. Yemezler yedirtirler. görelim bakalım el mi yaman bey mi yaman. tüm bağlantılarınızla kabak gibi ifşa olacaksınız
bunlar süreyi sonuna dibine kadar uzatma sderdine. tek dertleri baştan beri bu. bu uğurda spk dan bazı rüşvetçilerle iş tuttular. Bimer cimer şikayetleri o rüşvetçileri tırsıttı. Daha da tırsacaklar. Sonuçta bu çakallar da süründürme işinden vaz geçmek zorunda kalacak. İpe un sermeyin. ipi boğazınızda bulacaksınız. spk nın toyları özellikle size söylüyorum. okuduğunuzu biliyorum. herşey Reis e iletildi. fetocuların yanında yerinizi hazırlayın
faruk süren istediğin kadar yalakalık yap reise. senin de ipin çelkilecek. Millet ne mal olduğunu bilio sadece menfaat ilişkisi. ama menfaat ilişkisine fazla güvenme. uzan gibi uzatırlar adamı.
SPK dan gelen işlemden kaldırma yazısının ertesi günü ben de şikayet gönderdim. Kontrol ettim şikayetim SPK ya yönlendirilmiş.
Bugün yapılan gözaltıları ve yukarıdaki şikayetleri de görünce işin açığı tedirgin oldum. Benimle aynı tedirginliği paylaşanlar çoğunlukta olunca hacim arttı sanırım. Yalnız dediğiniz gibi 41 den bu kadar karşılama da insanı şüphelendirmiyor değil hani. Bu adamlar bu zamana kadar çoğu önemli detayı gizlemiş. Özellikle bu Sermaye artırımı meselesi airforce'un da dediği gibi ben de çok araştırdım ilgili mevzuatları okudum tespit edebildiğim kadarıyla GK toplanmadan sermaye artırımı yapmaları mümkün görünmüyor. Zira Şirket 2014 yılında kayıtlı sermaye sisteminden çıkmış bulunuyor ve yenileme için müracaat yok. Kayıtlı Sermaye Sisteminin esprisi ise şu. Şirketlere getirilen bir nevi kolaylık aslında. SPK ve GK dan onay alınarak bir sermaye tavanı belirleniyor ve 5 yıl süreyle geçerli oluyor. Ve bu süre zarfında GK toplamaya gerek kalmadan YK kararı ile sermaye artırımı yapılabiliyor. İşte şirket bu süreyi geçirdiği ve esas sözleşmesinde de bununla ilgli GK şartı yazdığı için şirkeri düzlüğe çıkarak olan sermaye artırımını GK dan onay almadan yapamıyor durumda.
Ayrıca SPK tarafından sermaye azaltımı ile ilgili yapılan 1.75 hesabı tam bir muamma. Neye göre 1.75. Halbuki şirket tüm hesabı kararı aldığı tarihten önceki (27.06.2016) kapanış fiyatını baz alarak yaptı. Yani 34 kuruş.
Bu durumda Spk resmen fiyatı hesap yaptığınız 34 kuruşa çekin öyle gelin demiş oluyor. Ya da yeni fiyatlar üzerinden yeni hesap ki bu da ekstra para demek oluyor.
Bugün itibariyle sürekli değindiğimiz gibi tahtayı bozmadan ben de çıktım.
Burada yapılacak en önemli şey panik yapmamak ve yaşadığınız/edindiğiniz tecrübeleri bir süzgeçten geçirerek kimsenin etkisinde kalmadan kendi kararınızı kendiniz verecek şekilde hareket etmenizdir.
Kalan arkadaşlara bereketli kazançlar diliyorum.
Şirketin atacağı adımlara göre tekrar aranıza dahil olmak temennisiyle Allah'a emanet olun dostlar...
Bu arada TrnskZede seninle epey tartışmalarımız oldu ama senin yerinde olmak da istemezdim gerçekten.
Geldin burası çöktü. Çıktın Ansa uçtu. Haberin vardır herhalde Anapazar'a çıkma başvurusunda bulunmuş patroniçe. 1-2 tavan çeker mi dersin.
Ne demişler kaçan balık büyük olurmuş. Nasip!
Merak etme ansa nin cikisina daha var. Hacme bak toy. Hala kuyruk acini cikarma derdindesin. Kagittan sessiz cikin demistin dun bugun davul zurnayla ciktigini beyan ediosun. Sen de airforce da. Burdaki saflar hala karakterinizi anlamadiysa haktir onlara
Sen boyle cig bi adamsin iste. Seni adam sanan saflar da ancak senin kadar adamdir
Birincisi ben çıktım çıkmadım demedim sadece yorum yapmayacam ama verenlerde ky dedim ky den alan patronsa ona da beddua okudum ben işimi sessiz görürüm buradaki çoğu arkadasla ozelden görüşürüm zaten onlar bana hep soruyorlar sende ne yaptığımi merak ediyorsan ozelden sorabilirsin çekinme ;)
Neden çıktığımı gerekçeleri ile yazdım. Lanet olsun Allah kahretsin batsın göçsün gitsin demedim. Kaç lot aldım kaç lot sattım kaçtan girdim kaçtan çıktım yazmadım. Şirketin yaşadığı ve yaşayacağı süreci tespit edebildiğim kadarıyla aktardım. Yine de en doğru kararı herkesin kendinin verebileceğini yazdım. Burada senin gibi saçma sapan iki lafı bir araya getiremeyecek şekilde analiz kasmaktan daha faydalı olduğunu okuyan her aklı başında insan anlar.
Dostlar sizi bu deliyle başbaşa bıraktığım için üzgünüm. Cünup müdür cenabet midir nedir. Nereye elini atsa kurutuyor ugursuz.
Yükselecek arşa çıkacak patlayacak nidalarıyla geldiğin mesajlar çok değil 10-15 sayfa geride duruyor. İftiracısın işte.
Zekamı hafife alma air. "bi haber patlatirlarda yuzunuz güler selametle" diyen adamın çıktığı bellidir. Senin çıkmış olmana sevindim özelden sana sormama gerek yok zaten belli ediosun. Zira bilgisizliğine eminim ve çıktığına göre senin gibi toyları dökme işini beceriolar yakında kaldırırlar :D
Morfe güldürme adamı. Senin yanlan yanlış tepitlerin ve benim doğru çıkan her görüşüm geçmişte mevcuttur. Hadi yallah anca gidersin
Teneke surat neymiş o doğru çıkan her görüşün. Bi tanesini yazsana ekran alıntısı ile. Gecenin ilerleyen saatlerinde gülelim eğlenelim biraz.
Buradaki 10 ky den 7 si ile özelden irtibatım var ve ne yapacagimi önceden sorarlar söylerim öyle yaptım bittiye getirmem ama genelden de yaymam çıkmış olmama ben senden fazla sevindim merak etme hangi hisseye yorum yaptığıma bak anlarsın ;) neyse senle uğraşmayacam ben çıktım diye kaldırsınlar zaten inş yoksa daha çok lotla geri döner akıllarını alırım asla ytd
Kendileri bilir 40 altına gelirse elimdeki diğer kağıtları satar bide arabayı satar buraya gömerim surenle beraber batarim