Sıkılan KY'den yeni KY'ye geçiyor sadece
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sıkılan KY'den yeni KY'ye geçiyor sadece
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2018 yılına bir ortakla girermiyiz acaba bizi bu zulümden kurtaracak bimekszadelerin hayır duasını alacak bir babayiğit bulunur mu acaba ne dersiniz
İnşallah beklentimiz o yönde....
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Aga dedi bugün 28 olsun
18:05 deki satışlar baya yüksek..
https://i.hizliresim.com/ROqDL6.png
Ky.dir o ky.
Karanlik odada ilk defa bu kadar çok islem olmuş 90 bin lot islem olmuş
90 bin lot yaklaşık 27 bin tl bence çok değil sıkılan ky dir .sonuçta her dakika işlem olmuyor. Karanlık odaya denk gelmiş.Yarin bende satmaya karar versem buna yakın lotu satarım.
90 bin lot yekunde çok değil elbette ama her gün karanlık odada en fazla 3-5 bin islem olurken bugün bu kadar çok olması dikkatimi çekti bende sıkılan umutsuzluğa kapılan ky olduğunu düşünüyorum büyük bir yatırımcı olsa binlerle uğraşmaz birde büyük yatirimcilar satmadan önce hisseyi belli bir yere kadar yükseltip ordan satar
Ben de böyle düşünüyorum çok doğru ky.satışları devam ederse bir süre sonra biraz çıkış gelebilir
Bimekste 0.29 lu fiyatta Küçük yatırımcı daki 20-30 bin lotlar için hesap yapmaz büyükler... Çıkıp için olumlu haberler ve iyi bilançolar gerekir... Soekilatüf çıkışlar ancak mal vermek için yapılır...
dün bimeks genel merkez mügürlüğün önünden gectim alt depo kısımla dükkan kısmı remax kiralık afişi asılmış bizim le bir alakası olduğunu sanmıyorum bilen biri aydınlatırsa sevinirim
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Bimeks genel merkezi atasehirde bir plaza şeklinde eğer remax plazaya kiralik yazısı astiysa bizi ilgilendirir ama plazanin altındaki dükkana kiralik yazdiysa bizimle ilgisi yoktur
Plazanin altındaki dükkan kiraliksa bizimle ilgisi yoktur isbankasi genel merkezindeki plazanin altinda da eczane var yani dükkanın merkezle bir ilisik kurmak doğru değildir ana deposu orda değil sadece yönetim merkezidir orası depolar duruyorsa gebze ve corludaydi
Muhtemelen depolarda kapanmıştır depo magazalara mal tedariki için kullanılır mağaza yok ki depo olsun
Gidişat çok kötü, artık mağazada kalmadı ellerinde, bu saatten sonra kim alır bu şirketi? içi bosaltilmiş bir teknoloji firması, kriz enson bu kadar kötü yönetilir, bundan sonra elinde olan büyük yatırımcılar yukarı taşıyıp satarlar, başkada yukselmez.. itibar bırakmadılar ki hissede ismi için alan çıksın..
Eğer batacaksa da fiyati yukarı çekmek zorundalar bizim menkul un elindeki yaklasik 4 milyon lot ky ait değil onu ellerinden çıkarmak için yukarı hamle yapacaklardır ytd
hayeller nekadar güzel senaryolar bitmez burada ki yorumlar dallas filmi var dıya onu tekrar çeker yayına alır ondaki bundaki mal kimin bilemezsin spek her kurumdan alım satım yapar bu şirketin hırsızpatronu sahip çıkmazsa veyahut ne alengirler çeviriyosa herşeyi belirlerler bütün mağzalar kapalı olmasına rağmen nasıl bukadar faliyet gideri olur ve devasa zarar yazarlar bilmem dünekadar sermayesini güçlü gösteriyolardı nolduda birden pomladı sihirli çükmü deydi noldu allah akgirayları kendi entirakalarında boğsun inşallah bizim hakkımızda ne düşünüyolarsa onlar mislini görsünler
Hayvan nefes almaya başladı yesillendi
Yatırımcı iliskilerinden gelen cevaba göre tedarikçiler le görüşmeler devam ediyormuş herhangi bir iflas erteleme gibi bir durum söz konusu değildir dediler.
Evet email yoluyla cevap veriyorlar.
dün izmir forum mağazasına gittim. 5 sene bimeks garantili laptopumu nereye teslim edeceğimi sordum. bimeksin şu anda mali sıkıntılardan ötürü bu hizmeti veremediğini genel merkeze mail atmamı yine çözüm üretemezsem tüketici haklarına başvurmamı önerdi. mağaza neredeyse boş. kulaklık kablo falan var. kapatıyor musunuz mağaza boş dedim. burası da kapanacak dedi. kapanırsa izmir de bile mağazası kalmayacak. ben bu kağıdı beklemek zorunda gibiyim. kaybım çok fazla. iflas tahtası kapanacak gibi ihtimaller ben dahil herkesi fazlasıyla yıpratmakta. bir firma yatırımcısına hiç mi bir açıklama yapmaz? nasıl bir teşkilata düştük???
Hani bir atasözümüz varya "Havlayan köpek ısırmaz" diye. İşte bunların sessizliği ve basiretsizligi çok düşündürücü. Hisse yipe düştüğü günden beri hiçbirşey yaptıkları yok. Ya kendinlerine biçtikleri rolleri sabırlı bir şekilde çok iyi oynuyorlar, yada yönetim kurulu olarak çoktan terk ettikleri şirketin son nefesini vermesini bekliyorlar. Timsah gözyaşlarıyla beraber. Zamanında şirketi gözden çıkaramadılar. Darbenin arkasına sığındılar. Şimdide alan yok satanı ......
Muhabbeti. Bunların alayı ********.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yipte islem gören 30 sirket var bu şirketlerden en çok tanınan bimekstir en ucuz islem gorende bimeks transturk borç batağında boğuşuyor geçen hafta 30 larda islem görürken bu hafta 68 gelde cildirma
Sadece gemide fazlasıyla ky. Var .ilk önce bunların inmesi lazım.Buda bu fiyatlardan olmaz en az 50 kr gelirse bu ky. Yarısı iner.
Akıl almaz senaryolar yazıldı bu hisseyle ilgili Katarlı,Çinli,Amazon vs bende akıl almaz bir senaryo atıyorum şimdi sadece hayal ürünüdür lütfen inanmayınız son zamanlarda TV lerden sıklıkla Evkur reklamı çıkıyor ve hep teknoloji üzerine bu şirket bı teknoloji sirketimiydi bilmiyorum ama bize göz kırpıyor sanki olur ya gole mayalanan yoğurt gibi ya tutarsa
Hakikaten kel alaka olmuş
Bmeks gibi birçok uyutulan kağıt gördü piyasa. Ve bunların çoğu eğer marka değerini canlandırabilecek aracılar oluştuğunda tekrar uyandılar. Halka Azra’dan beri alıp sattığım bir kağıt bmeks. Şirketi çok iyi tanıdığımdan hiçbir zaman uzun süreli kalmadım kağıtta.
Kağıtta olanlara sabır dilemekle birlikte kağıdı bir gün uyandırılacak hisseler statüsünde görüyorum. Bu kadar marka değeri olan bir şirketi dönerciye çevirsen iş yapardı. Borçlar malesefki arzdan beri kağıdın demoklesi oldu.
Gemide fazla ky var derken??. Bunu nereden bildiğinizi sorsam, cevap veremezsiniz değil mi? O yüzden cevabını bile bilmediğiniz bir yorumu okuyan insanlar olduğunu da unutmayın lütfen!. Zaten bu sorunun cevabını şirketleri yönetenler de bilmemiş olsa ky’ler için borsada işler çok daha iyi olacaktır... ytd.
Surdan anlıyorum son 1yillik takaslara baktığımda ilk 5 alıcıya girmeyen dağınık hisselerin sayısının 9 milyon lot artarak toplamda 36 milyon olarak en fazla elinde lot bulunduranlar olarak görebiliyorum.Kagit toplu olsa en fazla lot ilk 3 kurumda olurdu şuanda yarı yarıya.
Bugün hacimli bir gun olacağa benziyor
Kim satıyor bilmem ama almak isteyene 29 dan fırsat sunuyor milyonlarca lot alış imkanı vermiş ben deneme amaçlı 29 dan alış yazdim gerçekleşti
Şerefsiz kağıt kırmızıya döndü