Sabah korkuttular, akşam toplayacaklar anlaşılan
Printable View
Sabah korkuttular, akşam toplayacaklar anlaşılan
seçim sonucuna göre ya aşağıdan alacam ya yukarıya giderken izlerim
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az buçuk artıya geçtin sonra ver aşağı YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
78 i kıramayıp 75 e dönüyor seans sonuna da az kaldı YTD
seçimin 22.tura kalacağı kesinleştiğine göre flapp bundan olumlu etkilenecektir,kongrelerimize davam ederiz :)
Sanki diğerlerini olumlu fiyatladı da 2. Turdaki kongrelerin fiyatlaması kaldı ptesi ceza bitiyor ama bu daha ekside YTD
spk dan cezalı duruma düşenlere af geleceği haberleri var.Bu affın mevcut hükümetle geleceeğine inancım yok o ayrı mesele..Ne derece doğru bilemem...flap günü en azından 6.10 üstü kapatabilirdi ama tenezül dahi etmedi...
pazartesi seçim bitecek ve mecliste de c.başkanlığında da aynı parti kazanırsa coşacak diyenler,hüsrana uğradolar...ekonomi batık hale gelmiş öyle borçla çarklar dönemiyor artık..
invest az ve qnb finans gelmeden bir şey olmaz
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşlem hacmi çok yüksek dün ve bugün alıp satanları görmemiz mümkün mü rica etsem.
Bu gitgellerle ve işlem hacmi ile Dursun(filap) ISINIYORSAN İYİ AMA...
Oooo flap çok durgunsun dogal olarak buralarda durgun yorumlarda azalmış. Yınede aldim hayirlisi bakalim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki aydır merak ediyorum . Bu nasıl bedelsiz açıklaması ? SPK dan niye hala cevap gelmez , aklım ermedi buna .. Umarım kötü senaryo kurmamışlardır.
Yavas yavas cikacak gibi duruyordu bu haftadan umitliydim bakalım p.tesi nasıl tepki verecek.ytd
Bedelsiz haberi olumlu veya olumsuz nasil yansir.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mynette hisseyi pazarliyorlar birilerin cani yanacak galiba ytd.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Guzel aynen devam bekliyiruz bu şekilde.ytd
buraları dip yaptı sanırım çok baskı var kagıtta bırakın artık gitsin
Tepki gelmek üzere, kağıtda ki baskıcılar da sıkıştı bir boşluk da sert çıkışa geçebilir şu an ki fiyat da bence normal
Milleti pofpofluyorlar hiç çıkacak gibi durmuyor...
millete mynettte sattırmaya çalışıyorlar. neredeyse tüm hisseler seçimden sonra primlendi flapta henüz bir prim görünmüyor. sanıırım bu hafta yada birdahaki hafta bir dönüş bejklenebilir. bilirsiniz flap agresif hareketleriyle tanınır. bu kez direkt 10 üzeri taşıyabilirler.yatırım tavsiyesi değildir.
Bu nasıl iş arkadaş anlamak mümkün değil
Arkadaşlar bu hissede yüksek maliyetli olupta bekleyen varmı. Benim maliyet 10 civarı ama gelmesi zor gibi duruyor. Bugün ölmüş denilen hissede 10 trilyon islem var. Peki bu işlem hacmini spek niye yapıyor. Malmi çakıyor yoksa topluyormu. Yoksa kendi kendinemi pasliyor. 10 üzeri alan çoksa burda çok bekleriz ama alanların çoğu sattiysa bir ümit. Inşallah bekleyen herkes zararını çıkarır. Zamanında kol kesmedik şimdi bacakta kurtarmiyor. Bedelsizin aciklanmamasi da ayri bir konu. Hiç bır hisse bu kadar bekletilmedi.
Bende çok yok ama sizden yüksek.
Analiz yapılacak bi kağıt değil, çıkar diyemiyorum.
Fırtına öncesi sessizlik gibi...
Speklerin gözü şuan başka kağıtlarda sanırım. Sıra buna gelirse kurtarırız
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence patlama yapacak bu spek işine gelince sürecek yukarı tavan tavan çakal
Yine neler oluyor
olan şu ya gel gel yapıyor yada. 6.30 sonrası kopup gidecek.elinizde varsa bir müddet beklenmeli. tahminim bu kez 9 lirayı kırarsa daha sert hareketler görülebilir. açıkcası bu kağıtta her an herşey olabilir bu nedenle dikkatli olunmalı. bugün 5.90 görüp yukarı kırdı.6.30 da kalıcı olursa 6.90 ve üstünü bu hafta görmek mümkün.hatta bugün bile çizebilir. bu hissede günlük trade zor o yüzden primliyken satıp bir müddet bekleyip alttan alma şansı yakalanabilir. zirvesi olan 27 lirayı çok uzun zaman görebileceğini zannetmiyorum ama flap bu. ortağı beyez floyu izledik hisse 7 liradan 200 kusür lirayı gördü ama şimdi malum .yatırım tavsiyesi değildir. bekleyip görelim bol kazançlar.
Bana da gel gel yapıyor gibi geldi. Bu işlem hacmi ile yükselmiyorsa işimiz var demektir.
Bence toplanıyor sert yükseliş öncesi birileri mal topluyor gibi belli aralıklarida aşmıyorlar sanki
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşlem hacmi yüksek diye yükselecek diye bir kaide yoktur. Son hareketine başlamadan önceki gün 9.30 dan bir çırpıda 9.03 e düşüp öyle kapatmıştı . Sonraki 2 gün tavan ve 16 dan dönüş ..Şimdi buralardayız .. Mühim olan husus , 6 yı dip olarak tutmasıdır .. Borsadaki parasına ihtiyacı olmayıp bekleyebilene , diğer enstrümanların cazibesine kapılmadan dayanabilenlerin yüzünü güldüreceğine eminim. Ama kısa vadede ama orta vadede .
YTD.
her an daha aşağı salacaklarmış gibi duruyor insanların ümidini kırdı...
derinlik var mı?
Ben de aynı şeyi söylüyorum işlem hacmi heyecan yaratmak içindir yükseltmek için değildir diyorum. Siz 6 seviyesini taban oluşturdu diyorsunuz bu da başka bir algıdır. Bu algı ile gelene geçene buradan dağıtım yapılıyor.
Yılanı deliğinden çıkarıyorlar mı acaba??
ytd
Salin gitsin