Ocak ayından itibaren takaslara bakildiginda
Yabanci ipekte almis ...
Koza grubu icinde yabanci tarafindan alim yapilan tek kağıt bu..
Printable View
Ocak ayından itibaren takaslara bakildiginda
Yabanci ipekte almis ...
Koza grubu icinde yabanci tarafindan alim yapilan tek kağıt bu..
16/01/2018 tarihinde yukarıdaki grafikte ipek/kozal oranı 0.14 iken bugün 0,15 olmuş. artarak devam edeceğini düşünüyorum..
https://i.hizliresim.com/MdvD3M.jpg
İpek size sevgiller günü hediyesi hazırlamış bakalım beğenecekmisiniz 😉 🚀
Ek 15153
Gerçi kimse kalmamış ama,ben bir sevgililer günü grafiği göndereyim.
Hayırlı olsun.
Kardeş ceza yedim malesef yeni geldim sanal para duruyo ripple ve stellar aldım uzun vadede bekliyorum...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iki gundur credit suise 2.250.000 adet aldi.maliyeti 5.04 civari.gecen ay merril 5.70 maliyetle 3.5 milyon adet almisti. Buna guvenerek alim yapmistim stop loss oldum 5.50 de. Credit suise daha tutarli bur kurum. Bende 5.01 den gene daldim full.
Ayrica deutschenin yilbasindan beri takasi arti 8 milyon.senette para cikisi nerdeyse yok.guzel gunler yakin kanimca.
ipek konusunda haklisiniz,
iyi bir yerden pozisyon almissin
bol kazanc
İpek kâğıtta bildikleri var galiba alıyorlar satmiyolar
Fark 1.40 lara çıktığında birkaçkez yazmıştım.2 kez İpek Kozaa yı geçti sonra tekrar geri düştü diye.3. kez olmak üzere..Kendi söyledğimi kendim yapmadım yine 1 ay önce full ipekte beklerken kozalaklara dağıttım elimdekileri..
Bugun creditte alis tarafinda yok su ana kadar.su allahin belasi merrilin 2008 yilinda batmasina ramak kalmisti fakat amerikan devleti eliyle kurtarildi ve su anda basimiza bela ettiler. Butun tahtalarin amk ****ler.ne aliyor ne satiyorlar.
Sal amk sal oyuncak oldu
Sali gunu credit suisein aldigi 1 milyon deutchenin takasina girmis.
Deutche takasi nerdeyse 29 milyonda su an. Creditin dun aldigi 1 milyonda yarin deutchenin takasina girerse deutche 30 milyon lota dayanir. Yaklasik 150 milyon tl.
Kimse yok mu? Kan govdeyi goturuyor.
Şimdi bakabildim neler olmuş.Koza %9 a dayanmış galiba..
Sıkışmıştı zaten bugün koza ve kozal da yabancı satışına karşın garantinin aldığı %20 olayının al gülüm ver gülüm olabileceği yabancı adına topladığından bahsedildi..Hareket kokusu oluşmaya başlamıştı..Borsa da yükseliyor.Tüm kafa kağıtla yükseliyor ama koza bir adım fark attı..İnşallah endex geri gelmez..
Bugunun takasinin tek olumlu tarafi metro yatirimin 200”000 hisseyi 5.34 maliyetle almasi.bakalim galip ozturk burda bir kokumu aldi.
Merril 300 bin aldi ama bu kurumu pek iplemiyorum.
Satis tarafinda deniz yaklasik 1 milyon satti. 1 haftadir nerdeyse hergun 1 milyon satis yapan bir kurum cikiyor.
Direnc su an 5.45 civari.
Ek 15255
5.50 üzeri hedef üst bant olur.
RSI TAM DİRENÇTE...
http://www.hisseanaliz.net/showthrea...848&page=20988
burada METRO alımı çok farklı........1 milyon üstü göstermiş...ilginç.
Ek 15261
credit toplamış.....
Kağıdın sayfasında doğru dürüst mesaj yok ki bu iyi bir işaret...
Ama öte yandan Kozaa'ya karşı eziklikte de kağıdın üstüne yok...
10 kademeye düşen aradaki farkı yine 50-60 lara çıkardılar iki seansta...
Bir sonraki yakınlaşmada Kozaa'ya geçmek lazım diyeceğim de, biz Kozaa'ya geçeriz bu sefer de buna oynamaya başlarlar...
Stoch k 29.33 stoch d 33.20 değerler çok yaklaştı haftalık ta K nin D yi kestiği an güzel olacak
Grafik paylaşamıyorum olmuyo
Koza ve kozal vergi bildirimi gedli ipeke henüz yok..
zarsrda
Da ondan matrah YÖK
Ben usta degilim bilirsin,
kar etmemis icin olabilir mi
Zarar da olsa bildirim yapması gerekmiyor mu?
En geç bu geceye kadar belli olur sanırım..Kötü haberler genelde işlem dışında geliyor malum..
Ancak 2015 ilk 3 çeyrek ve 2016 tüm yılda kar bildirmi var ise 2017 de zarar etme şansı varmmıdır?daha önce bir arkadaşın 2015 son çeyrekte %70 kaçırılmış gibi bir mesajı vardı 2015 son çeyrek zarar yazıcak diye ama o vergi bildirimini etkilermi?Onun bahsettiği bilançoydu eğer doğruysa tabii..Bu işin tekniği muhasebesi nasıldır?
Kozal yürüyor.. kozaa da ipeke gibi takıldı bekliyor..
KAP belgelerine bak var mı diye?
Kap son 365 güne kadar izin veriyor.2016 vergi bildirimini göremedim
3 ay öncesine bak :)
yani sıkıntı yok
para girişi
http://imageturko.com/?di=2KSP
para çıkışı
http://imageturko.com/?di=AVYT
Bu bir bilgi paylaşımı değil ise yaptığının SPK kurallarına göre suç olduğunu bilmeni isterim.Ve kısa zaman sonra bu şirket bilanço açıklar ve de kâr gelirse seni dava edeceğimi de bir kenara yaz.