bedelli ınsaalh açıklarlar malın yüzde 90 ı patronda en çok o verir. korkmayın...
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
bedelli ınsaalh açıklarlar malın yüzde 90 ı patronda en çok o verir. korkmayın...
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru o verecek de...şirketin iligini kemiğini de sömüren kendisi. Ona giren çıkan yok. Olan gerçek intem yatırımcısina. Ve eczyt yatırımcısina.
spek yok bunun spegi .ilaççılar.yatırımcı olarak bizlerde kendimizi sorgulamalıyız.rahmetli sakıp sapancıdan sonra .sabancı hisselerinden kazanan varmı .halka arzlardan alanlar hep mağdur sadece sermaye artırımı oldumu küçük hareket o kadar..sabancı .eczacı başı hisseleri .ülker gurubu.ihlas gurubu. buna benzer guruplar çok .yıllardır kim ne kazandı .bir hiç.bizlerde .sorunluyuz .bundan .intemada malı taşıtır .yıllarca sonra borsa kotundan çıkıcam der.senin paranla dışarda kazanç üzerine kazanç sağlar yapmadımı bunu yaptı eczacı yapı ne oldu yıllarca bedeva dedik durduk bir lot dahi almadım bu gurubun intema dışında hiç bir hissesini almadım inteme aldım kar etmedim zararda etmedim bekliyoruz satmalıydık satmadık büyük hata yıllardır beş on gurup var hisseleri kendi alıp satıyor pirim yok karda yok olsada gitmiyor denetleme yok sahipsiz yatırımcı spk uyuyor görevini yapmıyor denetlemiyor maliyede öyle vergi dairesi ne iş yapar bilmiyorum mali müşavirler bunlara çalışır .yıllardır zarar eden ama batmayan ve büyüyen dünya devi olan ilaççının firmaları .özellikle intema .allah bir gün sizin belanızı vericek çoluk çocuktanda çıkıcak inş ne diyelim amin diyelim.borsada önemli olan hırsızların hissesini almamak seçim doğru olmalı.DOĞRU HİSSE SEÇMELİ
İlaççı ben sana ne diyim ne desem az
O kimseye bir kuruşu nasip olmasın dediğin şirketlerin yerle yeksan olsun
İlaçcı kabız oldu ....
Spek ile ilaçcıyı üstüste koyup lavman yapacam......!!!!!!!!!!!!!!!
İlaçcı ilaçcı herkes gidiyor sen ne yapıyon ilaçcı yedirdin millete kafayı yoksa sende mi yedin kafayı millet vermiyor işte şöyle süslen püslen belki veririz ilaçcı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir günde artı kapatsan ne olur
Bugün tavan yap vereceğim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün tavan olabilir gibi sanki,%17 yukarıda ısrarla mal beklediğine göre,tahminimdir,tavsiye değil.
Sanki patron gibi birisi de Global den halka arz yapıyor
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su kagidi senin kadar pazarlayani gormedim yaptigin cok ayip.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi mesele şu Global den gelen satış orada uzun zamandır bekleyen yatırımcı malımı yoksa patron satışa geçip olasi bir bedelli için kaynakmi oluşturuyor.
Resmi açıklama gelene kadar bu sorunun cevabı net değil. Tabiki tahminiz mevcut o da bana kalsın.
Benimkisi zaten lâtifeydi yoksa kimin ne mal olduğunu burada herkes gayet iyi biliyor sn paydasim.
Bedelsizde gelebılır. Bedellide
Ikısı bırdende
Bakalım şapkadan ne çıkacak
Şirkete bi şekilde bir şeyy yapacaklar
Yoksa bu zarar miktar ları ile teknik olaraktan ayakta kalması mümkün değil
İntema...potföyünde 6 milyon lota yakın ecyap var....onları satsa değil bire on...bir yirmi bedelsiz yapar...hisse ilaççcıda bedelimi yapacak cepten
Burada yatırımcı yok,yatırımcı olsaydı şirketin takribi 1 yıl önce kap agönderdiği yazıdan haberi olurdu.Şirketin büyük hedefinin ne olacağını okuyanlar bilirdi,dikkat ediyorum bir kişi bile bundan bahsetmedi,yatırımcı iseniz bunları takip etmelisiniz arkadaşlar, ytd..
Buyuk atilimlar her zaman sancili olur, bu sirket de bir sure sanci yasayacak tabiki, sen yatirimci isen kardesim intema 20 tl mi olur,guldurmeyin beni yaaa, deger yargisi yok, bilincli ve sabirli yatirimci yok, sermaye piyasasini bitirmeye oynayanlar bayağı başarılı olmuşlar malesef, durum budur...ytd.
Ben patron olsam amac zaten belli piyasadaki lotlari toplayip kotdan cikmak.bunun en kolay bedelli yaparak yapar.cunku bedelli dedinmi herkez kacar patronin istedigini yag surmus olunir.sirket zararda spk da cokda guzel bedelli izim verir.bir kissede yukselis yada dusus trendindeyse mutllada olumlu yada olumsuz haber var demektir.spek hepimizden once haberi alir.en son biz aliriz haberi.hep bu boyle olmustur.ytd
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acaba ana holding mi yatırım holding mi satıyor.
Bence bilo hesaptan hesaba aktarma yapiyor, aktarımı yaparken de kalan yatirimcilari da hupluyor, dogru mu cazman beyy,:he:nasıl ama ????
Bence yuksek bedelli dedikodulari yatırımcı urkutme icin de bir taktik olabilir mi ne dersiniz ????
Sesssssss yokkkk, yatirimci zaten kalmamış, ,,,,,, aykiri faaliyett n muhteşem. ?.ytd.
Biraz süsleyince ben verdim içerdekiler kolay geldin. Ben kendimi kurtulmuş addediyorum. İnşallah herkes benim gibi zararsız ayrılır. 20 altında 18 üstünde yine gelirim. Aşağısı uçurum gibi geliyor bana çünkü bu ilaçcıdan hep korkmuşumdur.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Takası görebilen varmı
72 k satmış global
http://www.hisse.net/topluluk/showth...80#post2180480
haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım
Tmm da bu kadar düşmez ki mahvetti bizi ne yapacağımı bilemiyorum daha nereye kadar düşecek bu düşüşün çıkışı olmıcak mı?çok beklentiler var diyosun ama başladığı yere geldi çıkmasını engellemesinin altında acaba ne yatıyor?peki sen bedelli olmayacağını öngürüyosun bizi ne bekliyor tekrar eski seviyelerine çıkacağına inanıyormusun..
Artık senin soyadın...
Eczacıkıçı.....!!!!!!!!!
Arkadasim benim ki bir tahmin,eczaci bu kagitta yillardir operasyon yapiyor, amaçislem gördüğü fiyati dusuk tutmak ve belkide % 98 ine ulasip koddan çıkmak,dususe oynarken , yuksek bedelli söylentileri cikartip fiyati düşüş yonunde baskilamak ve bezdirip sattirmak, fakat bedelli yapma olasiligi da yok degil, intema buyuk bir atilimin esiginde, hedef gıda ve Yapı gross marketler zinciri kuracagini saniyorum, zaten 1 yıl once kapa gonderdigi aciklamalardan bunu cikardim,intema en cok sattigi hazir mutfak isinde artik uretime geçti ve buradaki kar marji cok yukseldi, bunun disinda yeni hedefi Bauhaus gibi yapi marketler ve gida marketler zinciri kuracagini anladim bence hedef buyuk ve once buyuk yatirim icin buyuk sermayeye ihtiyaci olacak yuksek bedelli bu acidan olabilir, ilerisi devasa çok karli koca bir sirket olacak diye fikrim var, eczacilar bu sirketin buyuk yatirim aşamasını zarari her bilancoda artirarak islem fiyatini dusurerek hissedekileri dokmek icin ugrasacaktir,eczacilarin her zaman hedefleri bu olmustur,gercek bir yatirimci bu kagidin degerini cok kolay cikartir,kisaca bu kagit su an en az 1 sene sonra kar edebilir, buyuk bir yatirimin esiginde, para lazim, sonra buyuk kazanc, ben onceden burada yanlis anlasildim, yada masus carpittilar yazdiklarimi, uzuncular bu kagittan buyuk ekmek yerler eger koddan cikmazlarsa birkac sene sonra yine bu topikte görüşürüz insallah bir zipzip vardi bunlari yazmisti dersiniz...bu kagit uzun vade yuksek getirilidir, yazdiklarim benim hesaplarim ve fikirlerimdir, tavsiye degildir.
Not: Bir ihtimal ecyaptaki payini satabilir, bedelli, bedelsiz yuksek bir artirim da yapabilir.
18 den düşünürüm
Ben bu kadar vicdansız hisse görmedim. 4 kere girdim ciktim hepsi zarar .kağıdın sahibinin gram vicdanı yok.kagitta teknik v.s işlemiyor
kottan çıkacak şirket fiyatı aşağı basıp bir süre tutar aylık ortalamaları aşağı çeker ama çok dandik hareketler bunlar
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.