:ok: :yes:...…..
Printable View
keşke sn devir de bir yorum yapsaydı..
küsmesi kötü olmuş borsaya
Valla arkadaşlar Bağdat'ta 6 aydır yaklaşık çalışıyorum. Burası o kadar karışık, o kadar zor ki yaşam koşulları. Kim bilir Devir hocamızın durumu nasıl düşünemiyorum. Kolay gelsin herkese...
ABD de 50 ot cular teker teker itiraf etmeye başlamış
sayımlardaki başarı oranının son 15 yıldır artan şekilde düştüğünü
ve bunun nedeni olarak da borsalarda kullanılan Algoritmik programları öne sürmüşler
https://i.hizliresim.com/LvqOOJ.png
iç dalga yukarı iii bir ucu 1,61(110900) diğer ucu 2,61( 119000) dedir yatırım tavsiyesi değildir.
Ne al yapıyorum ne sat yapıyorum endeks üzerinde. Aman ha bizimkisi kara kalem çiziktirmek.
vakit geçsin işte.
Şimdilik elipsin alt teyet çizgisini geçemiyor. Ama illaki geçecektir. Daha yukarıya uzun yolumuz var elbetti , langır lungur gitmeyecektir.
xxxxxxxxxx
şöyle bir uzun vadeli bakışımıza göz atalım. işler tıkırında mı?
Hımmm mamafi tıkırında.
https://i.hizliresim.com/9Y0p08.png
Birde yol novigasyonumuzu açalım gidişat nasıl?
Eh orada da işler iyi. Daha ne olsun, bundan iyisi şamda kayısı deyiverem gari.
https://i.hizliresim.com/XbmYA0.png
Emme velakin yatırım tavsiyesi değildir.
Abi hiçbirşey bilmesek ki.bilmiyoruz zaten devasa III 3 yani ün düzeltmesini nasıl tek kalemde bitti demişsin bea. 25 yıllık yükselişin düzelmesini 8 aya sığdırmışsın ve V 5 ralli başlatmışsın be abi.. olsa olsa IV ün b si olabilir bu yükseliş.. ki o da şüpheli.. 121 binden düşüş bi itki şeklinde görünüyor..
Bu arada devir borsadan hiç anlamaz. 2012 ücretli sitesine üye idim bizzat orada ağzımızın boyumuzun ölçüsünü aldık.. hamdolsun..
Hah işte hiç birşey bilmiyoruz.Bildiğimide söylemiyorum,sadece hissiyatla sayıyorum diyorum.
4 ü bitiren yada bittiğini düşündürttüren, o devasa kanaldır kanal dibine değdi mi? Evet değdi. O nedenle bitmiş gözüyle bakıyorum. Her şey den önce ben üzerine basa basa hissiyatlarımla sayıyorum dedim. Demi. Sizin dediğiniz de olabilir. B de olabilir yani ama şimdi altarnatiflere takılırsak hiç birşey yapamayız; oydu buydu şuydu şüpheleriyle yol alınmaz. İnandığın neyse onu yaparsın vesselam. Herşeyi kitabi düşünürsek birşey yapamayız.Biraz akışına bırakıp akışı görmek saymak gereklidir.
Sizlerin düşüncelerinize de saygı duyarım.
Kişilerin yaptıkları beni bağlamaz.devir şöyle ali böyle ....
On numara sayıyorsun kardeş hemde tebrikler foruma sadece senin paylaşımlarını okumak için giriyorum. Seni takibe devam teşekkürler. Selamlar
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam size ozelden mesaj attım cevaplarsan sevinirim. teşekkurler.
evet mesajınızı okudum. twitim var fesimde var fakat pek kullanmıyorum.hiç kullanmıyorum gibi birşey o nedenle sosyal medyam forumla sınırlı.Zira kafa hiç birşeye takılmamalı, birşeyi de ıspat etmek için veya birilerini maddi manevi olaraksemirmek için yapmıyorum bu işi dedimya can sıkıntımız gitsin birazcık körelmiyeyim diye yapıyorum.
Böyle rahatım zira sanal ömür törpüsü şurda kalmış belki 1-2 eşek yaşım onuda har vurup harman savurmayalım.
demi demi ya.
sn presci size de ayrıca teşekkürler, ismininize yakışır güzel pres yapmışsınız.
Emeğinize sağlık sayın Emirler. Teşekkür ederim.
Endeksle ilgili dusuncemeriniz nasıl düzeltme beklemek yersiz mi ben biraz kararsız kaldım patinaj yapıyor muyuz yoksa ayarlarım mi bozuldu bilemedim
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben düşüncelerimi grafiklerde evvel zaman içinde anlatmışım.
O vakitler envel zaman olunca anlaşılmamış olabilir. Şimdi anlaşılması zor değil , anlatmama gerekte yok hissiyatlaımdan fışkıran grafikler konuşuyo.
Ben böyle birşey görmedim, hayret doğrusu, nasılda çizgilere uyuyo, gerçekten şaşıyorum.
Neden derseniz barış pınarı harekatında çizdim o grafikleri ,nasıl bir ortam mevcuttu o vakitler, avrupa ayağa kalkmış hepsi silah ambargosu koymuş anlayın.
hakketen ben böyle birşey görmedim.
Biraz ego tatmini yapam dedim di. Cahillik işte.
Sayın Emirler Grafiklerinize göre 3ün ııı ü bitti veya az kaldı gibi duruyor galiba buna bir yorumunuz olurmu selamlar.
Estağfurullah cahillikmi olur.Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu demiş atalarımız.Yeni yılınız kutlu olsun.
Yorum benim işim değil, ben arada çiziktiririm. Daha henüz 5 e kadar sayıp, alfebenin de (a-b-c) ilk üçünü öğrenebildim. Ama ne hikmetse yazabiliyorum. Burada açık verdik.
Şimdi şöyle diyetim, belli tepelere yaklaşıldığında oralardan geri dönüşler görülebilir, ticaret o noktalar da yoğunlaşır. ayı boğa meselesi güreş tutarlar. ilkinde hep boğalar yukarı (trend var ise) alta gelirler, zira onlarında artık cinsi ayırt edilemez. ayımı boğamı diye. Tabi bahane bulunur.
aaa yorum yapmış gibi oldum ama bu yorum değil. genelini konuşuyoruz. bu olay tüm alış satışı olan herşeyde geçerlidir. direnç destek meselesi.
Bu arada bildiğimiz incir çekirdeğini doldurmaz, piyasayı bilsen ne yazar, mesele piyasaya uyacak duygu , sinir, pisikoloji , güç kuvvet varmı? Bin bil yapın müsayit değilse hepsi hava civa. O da bir yaratılış.
taktik işlerini iyi bileceksin. Sermayeyi yayacaksın tek tabanca girmeyecek , tek nokta alış satış yapmayacaksın, riski dağıtacaksın. Ucup gidene değil , bir zamanlar iyi olupta yerlerde sürünene ama haftalık bakıp yatırım yapacaksın.
Bu ne şimdi kendi kendime soruyorum, tereciye tere satma derler adam adama değilmi, fikirlerini kendine sakla filan diyede fırcalarlar, iyisimi ben yazmayayım.
Teşekkürler cevap için bencede borsada en önemli şey psikoloji yönetimi
Sayın Emirler gelinen noktada bir güncelleme yapmanız mümkünmü acaba selamlar.
Teşekkürler
https://i.hizliresim.com/WXMVQq.png
Tecrübe hayat boyu yediğin kazıkların sonucudur.
kırmızı iii için son çıkışdayız. hedef elipsin üst teyet çizgisi yani son gönderimdeki iii henüz bitmedi. o iii elipsin alt ve üst ü için konmuş bir nokta hedef belirtmiyor. Hatırlayın 3-5 gönderimdeki yazıyı. ama yatırım tavsiyesi değildir. yani güncelleme yok derken henüz iii bitmedi manası taşıyordu.
Sayın emirler;Temmuz,ağustos aylarında 95.000'leri görürsek bu sayım bozulur mu?Teşekkürler...
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konu anlaşılmıştır teşekkürler sayın Emirler
Lütfen bana soru sormayın hissiyatlarımla birşeyler çiziktiriyorum. Hissiyatlarımda öyle bir düşüş hissetmiyorum.
bugünkü vede yarınki hissiyatım derki 118 bin ondan sonra düzeltme gelir. ama derin değil , ana hedefim 119 biraz üzeri.Yarın boşluklu olarak açılış yukarıdan olur gibi geliyor arkasından bugünün karlarını cebe atma yarışı başlar diye hissederim. Emme yatırım tavsiyesi değildir.
Dostum helal sana. Bi kamyon elliotçu bir türlü perspektif değiştiremedi takılıp kaldılar yukarı C tepkisi geyiğine. Sene olmuş 2019 DOW 30K ya dayanmış BİST 1 USD olur mu halbuki? Ben de senin sayımını uzun süredir kendime rehber edinmiştim.
USD konusunda ne düşünüyorsun? Orda da Üçgen düzeltmeye takılıp kaldılar. Bence orda da süpriz var. A-B-C düzeltmesinin C.3 ü yeni başlıyor olabilir mi? 4.9 civarı hedef gibi?
nazar değdirmeyeyim ama emirler gerçekten bu çıkışı bilen tek elliotcu gibi sanki.
Eski sayımlarım vardı TL de bulamıyorum depoladığım dosyalarda . investingtede silindiler. otur tekrar say uzun iş. ben herşeyden önce memleketim adına doların çıkmasını değil düşmesini isterim.ama çokda düşmesini istemem.zira dolar çıkıyor diye 1 e 5 zam yapan fırsatcılar dolar düştüğünde yaptıkları zammı geri çekmiyorlar.nasıl olsa alıştılar bu yüksek fiyatlara diye yani dolarla ülkeye getirdiklerinden daha çok kazanç elde ediyorlar. dolar düştüğünde.