Bizim aç patronlar seviyesiz hareketlere devam ediyor....
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Printable View
Bizim aç patronlar seviyesiz hareketlere devam ediyor....
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Eşşeğin bi tarafına su kaçırdı bu arap patronlar...
O kadar ahlaksız bir yönetimi var ki yeminle insanı borsadan soğutur... 11 yıldır insan kendinden olana!!! kendi hissesine nasıl tecavüz eder, canlı örneği hatek...
09/11/2021 9aylık bilançonun son günü.Beklentileriniz nedir bilançodan arkadaşlar....
yatırımcı umutsuz herhalde .ses seda yok.O zaman bende uyuyayım..
Kardeş bilanço milanço hikaye, ş.sizlerin istedikleri mal gelmedi, birde tahtaya başka bir grup dadandı, patron iltisaklı grup diğer grupla savaş halinde. Patron iltisaklı grubun yapmadığı pislik kalmadı. Ortak satışları senaryosu mu dersin, ortakların yönetim kurulunda suriyedeki fabrika iç savaş nedeni ile çalışmıyor, zarar gösteririz bak haaa tehdimi, ne istersen var bu ahlaksızlarda. (Gösterilecek zarar Sanırım 40 milyon TL idi)
Dediğin çok doğru.İyi gelen bilançosu,1 ay sonra Hatay'da başlayacak expo varken yürümemesi bencede tamamen patron kaynaklı.
Ama ben zamanında cimbetonda o hatayı yaptım 30,00 TL civarı aylarca süründürdü.Hepimiz bıkıp verdik.Sonra 530,00 TL gördü.En iyisi günlük takip etmemek.Günlük takip ettiğin an bişekilde elinden kaptırıyorsun...
kardeş 1 senelik geriye doğru okudum formu..hep 2 grup var ,hep patronlar şöyle böyle..senden başka yazanda yok.o gruplardan birisin herhalde muhtemelen..maliyetlerinden bahsetmişsin bir yerde..çok düşük.Allah daha çok kazanç versin..hatek in 1 yıllık değer aralığına baktım 11,15 den 30,44 tl ye çıkmış..3 katı nerdeyse ..senin maliyetlerde düşük elinde kaldıysa 5-6 katı da sen ekmek yedin..daha pisletme yemek yediğin kabı..başka yerde tatmin et kendini..kul hakkına girme..işin gücün rast gelsin
Sanırım arkadaşın lafı zorunuza gitti. Patron iltisaklı gruptan olduğun o kadar net ki. Kabak gibi çıktın meydana. Sayın Q sullivan ın yazdıklarının, Noktasına virgülüne katılıyorum. Doğru söylüyor, az bile söylüyor. Ahlaksız bir spek, ahlaksız aç ve doyumsuz bir patron zihniyeti var. 20-25-30 maliyetli insanlar var onlar içinde iki kelime beklerim sizden. Spek ve patronların kul hakkına girmesi için düşüncenizi de bekleriz! Patronların ardı ardına gün aşırı 40 50 bin lot satışlarını bildirdikleri kap haberlerini nasıl yorumluyorsun? Sizin ekibin isteği üzerine yapılan satışlar!!!!.
18 şubat 2021 endeks 154 bin hatek 30 tl
08 Kasım 2021 endeks 160 bin hatek 17 tl de tırmalıyor.
Hırsız patron, hırsız spek. Kul hakkı!!!!!!
Yok nisanda expoymus yok araliga ertelenmis yok turkiye tekstil sektoru olucakmis yok fransada otelleri varmis sanki hatekin istirakinde yok alkol uretimi yapicakmis ced raporu bekleniyormus diye diye twitirda ballandirdilar 20 lerde kagit 17 lerde surunuyor 30 ile 20 arasi mallananlar cabasi yukari giderken .kagit gittikce adam almis gittikce almis simdi yuklu girdim 50 bin lotum var diyor agliyor .patron gecen sene 4 milyon olan lotu 13 17 ve 23 lerden farkli ortaklardan mal cakarak 12 milyon yapmis kac defa kap atti yine de sig tahta. sadece sen degil bicok kisi 30 40 50 bin lot almis bukadar yuklu kagit gidermi bilemem allah yardimcimiz olsun
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahlaksızlar 162 bin endekste kağıdı 16 50 ye verdi. Bunlarda Allah korkusu da yok...Hırsız patron, hırsız spek ve avanesi...
güzel kardeşim,
benim hissem yok hatek te..araştırmak için baktım forma.zaten kafadan kul hakkı yedin gruplardan birine sokmakla..bir de o kadar netki diyorsun onlardan biri olduğun..tez canlı olma bu bir..
1 sene de 3 katı gitmiş bir hisse de adam anladığım min 2 senedir bulunuyor.basit bir hesapla arkadaşın 1 lirası min 4,5 lira..2 sene önceki dolar kuruyla şimdikinin farkına bak,enflasyon dahil dolar bazlı bile 2,25 kat karda..bu iki..
patrondan sekten bahsediyorsun,açığa satışlar sahte kademeler falan..bu heryerde var güzel kardeşim.açığa oynayan şirket lerden arçelik,tüpraş,hektaş hadi bunlar büyük de,aksa,kozal,egeen,jantsa,alcar...bunların aylık tahtalarına bak..bu işin tabiatı
senin hatek de 1 senede 3 katı böyle yükseldi,yükselirken iyi..burası borsa kardeşim cami avlusu değil,tekke değil,medrese değil yani bu oyunlar var işin tabiatında bu üç..
20-25 30 maliyetli arkadaşların kul hakkına gelince güzel kardeşim;
hangi analizle neye dayanarak misal,f/k,pd/dd ve bence en önemlisi peg rasyonu ki şirketin ederinde olup olmadığını şaşmaz gösterir,incelemişlermi ki hatek gibi firmanın hissesini 30 liradan almışlar????hangi kul hakkı???hatek in son bilançoda peg rasyonu 1,57...yani peg 1 den düşükse şirket daha değerinde değil,1 de aşağı yukarı değerinde hele 1 den yukarıysa pahalı..hatek %60 pahalı güzel kardeşim..
kıyas için:
froto peg 0,13
bossa peg 0,16
arclk peg 0,29 gibi..bu üç..
şimdi senin mantıkla kardeşim25 maliyetli arkadaşların kul hakkına gelelim..bu bahsi geçen arkadaş diyelim ki 1 e 3 kazandı ki kazandı.veriler var..böyle çıkıp formda ağlıyor zırlıyor ama bakma kazandı..her sene 3 katı gitsin?hersene 2 ye katlayalım?bu mu?hangi verilerle yada ele avuca gelen yatırımlarla yada hikayelerle bu firmanın her sene 2 kat 3 kat gideceğini sanıyorlar?
al sana veriler;
öz sermaye karlılığı %9 ki yuh...sadece bunu gören bu fiyattan almaz,devam edelim
brüt kar marjı %24..kötü
esas faaliyet karı %168 olumsuz
ihracat oranı %83 olan bir firmanın verileri böyle olmaz!!!!net!!!! işten anlayan bunu görür güzel kardeşim..bu verilerle bu fiyatta olan bir kağıtta spek oynar bunu göreceksin,bu verilerle 1 senede 3 kat gitmiş hissede patron da cirit atar spekte.bu dört..
Allah herkesin gönlüne göre versin..
Çok bilmiş.[emoji3][emoji3][emoji3] kağıt halka açıldığı 2011 yılında 10 liradan 30 TL ye gitmiş ve o tarihten beri (yıl 2021) millete kan kusturmuş 30 TL lerden3 TL lere basmışlar. Ne yapsınlar fiktif satış gösteren şirket patronlarına ve size! teşekkür mü etsinler ayıptır...Kul hakkıdır! Hırsızlıktır!!!!
Geçiyordum, uğradım, üşenmedim 1 yıl geri dönüp okudum[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Sonra Cahil!!!! Kul hakkının gerçek muhteviyatını, anlamını, önemini! biliyorsanız eğer, milleti soymayı bırakırsınız. Ama para tatlı, yemez, bunu düşünecek yada bilecek kadar insan değilsiniz... Patron ve tahtadaki hırsız ekip. Kul hakkından bahseden arsızlar...
Tek kelime ile ş siz bir tahta sahibi... Endeksin çıkışına kör, sağır dilsiz, endeksin en küçük düzeltmesinde aşağı yönlü hain! O çaldığınız paralar boğazınıza dizilir inşallah, haysiyet yoksunları. Aş.ağılık Hırsızlar... Vizyonsuz yönetim, vizyonsuz ve çulsuz spek ile avanesi...
175 bin endekste (2 sıfırsız) kağıdı 16 TL de tutan haysiyet sorunu olan spek ve patronlar. O çaldığınız paraları yiyememeniz temennisi ile!!!
Patronlara ve Patronla iltisaklı, şerefli!!!! gruba saydırmam seni niye rahatsız etti? Niye bu kadar gocunuyorsun. Maliyetimi nereden biliyorsun? 9.70 maliyetli hissem var lakin yirmi kusur maliyetli hissemde var. Bide üşenmemiş geri dönüp sırf benim yazdıklarımı okumuş..
Size buralardan mal yok...Aşağı verin bekliyorum, tabi maçanız yerse!!!(bi 10 sene daha beklersiniz mal gelecek diye) 10 yıldır itina ile milleti ite ite hisse toğladınız, daha doymadınız mı? Patron satışı ayakları kokuyor artık. Gün gün ardı ardına 50 bin 60 bin lot sözde satış! Cep to cep... Yok suriye deki fabrikayı zarar gösteririz bak!!! Daha yapacağınız pislik kaldı mı?Leş gibisiniz, pisliksiniz, açsınız!!!!Birde 2011 de halka arz dan sonra fiyatı %300 arttırdıktan sonra hisseyi itelemek için gazetelere boy boy haber olmuş.
https://www.dunya.com/gundem/hateks-...-haberi-160459
Hırsızlığınızı aşağıdaki USD bazlı grafik çok açık ve net ortaya koyuyor. 2011 usd bazlı zirvesi 17.52 dolar (bugünkü TL fiyatından fazla[emoji3][emoji3][emoji3]), bugünkü aktif fiyat 1.42 dolar. Bir sürü laf kalabalığı na kanıp cirosunun %80 ine yakını ihracat olan bu hisseyi bırakıp gideceğimi düşünüyorsanız çok beklersiniz. Bugünkü kur ile hissenin zirve fiyatı 17.52 x 12.00= 210.24.TL dir. Bir de şu var geçen yıldan bu yana imkb deki çok şirket dolar bazlı zirvesini ikiye katladı!!!
https://i.hizliresim.com/gp1d5u6.jpg
183 bin enddkste de fiyat aynı[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Arsız hırsızlar.....şuan 16.5 değil de 17.00 Ama aşağısı için endekse dua ediyor haysiyet sorunlular.AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Benim anlamadığım alcar da ve burada da ş.sizlik yapanlara yardırıyorum, orada da burada da üstüne alınıp gocunanlar var. Görevlilere!!! dokundurduğumu!!! hissediyorum. Her yerde nabız tutuyor arsızlar....net te heryeri dolaşıyor, zamanı geldiğinde pazarlama için görevlerini yapıyorlar.... Lafım bu ş.sizliği hırsızlığı, arsızlığı yapanlara...
Üzerine alınan yazabilir... Hepsine içimden ana avrat gidiyorum ve rahatlıyorum....
Ahlaksızlar sanki endeksin çıkışına ayak uydurmuşlar gibi endeksin düzeltmesinde en önde koşturtuyorlar. Hırsızlar...
Düşüşte endeks kağıdı, çıkışta operasyon çocuğu kağıdı[emoji846][emoji846][emoji846][emoji846] Toprak sizi almayacak hırsızlarrrrr.....
Haziran 2011 dolar 1.60 TL hatek 30 TL
Aralık 2021dolar 13.50 TL hatek 18.50 TL...
Toprağa sığamazsınız inşallah....Aşağılık sürüngenler... hırsızlarrrr...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Ocak 2011 halka IRZ fiyatı 4.25 TL, ocak 2011 ortalama dolar kuru 1.60 tl. Yani 2.65 dolardan halka IRZ olmuş ve kısa sürede 33 TL ye gitmiş. Yani zirvesi dolar bazlı 20.62 dolar. Sonrasında millete kilitledikleri hisseleri 10 yıldır, bıktıra bıktıra, çala çala, bugüne kadar gelen bir ekip var tahtada.
Bugünkü kur ile halka IRZ fiyatı 2.65 x 13.70= 36.30 TL dolar bazlı zirvesi 20.62 x 13.70 = 282.49 TL !!!!!
Az namussuz değilsiniz.
https://www.borsagundem.com/haber/si...il-cikar/33997
Namussuzluğa devam der, tahtacı....
.ötünü de yırtsan o mallar gelmez....Ş.siz hırsızlar. Dolar bazlı zirvesi 282 TL olan hisseyi 19 TL de fiyatlayan çapsızlar.
Yıl 2011 endeks 68 bin hatek 33 TL
Yıl 2021 endeks 237 bin hatek 19.5 TL.
Bölünme falan da yok....
O yediğiniz haram lokmalar boğazında kalır umarım, hırsız patron ve onun iyi aile çocuğu speği...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Pisliğinde boğul spek+patron... Leşşşş siniz....
Hala puş.luk peşindesiniz. Bitmedi mi soygununuz. Millete 11 yıl önce kitlediniz, bu kadar beceriksizmisiniz, hala toplayamadınız mı? Kervanı biraz yolda düzün ki kendinize daha fazla küfrettirmeyin. Tarihi zirvesi 20.62 dolar, bugünkü TL karşılığı 284 TL....(kur 13.80) Ayıptır.... Doyun artık arsız hırsızlar....
Nasıl bir fiyatlama kafası bu. Ş.sizlik adamların kanına işlemiş. Ahlaksızlık diz boyu...
Tarihi zirvesi 20.62 DOLAR... Bugünkü TL fiyatı 18 TL. Allah sizin gani gani ........nızı versin...Boşluğu isteyen istediği gibi doldurabilir. Haydutsunuz, hırsızsınız, onur ve haysiyet problemlisiniz...
Nasıl bir portföy yönetimi varsa anlamadım, tam bir acemi, tam bir gerzek....10 yılda toplayamadı isen bundan sonra hiç toplayamazsın. saçma salak hareketler, saçma salak kademeler. Bu kafayla, bu gerzekle bu tahta yapılmaz. Hala buralarda mal bekliyor mal...
Mal herifler buradan mal verip bana maliyetimi yükseltiyorlar[emoji846][emoji846][emoji846] 11 yıl önce 30 TL olan kağıt! Şuan 17 lira!!!! Dolar kuru (1.5.-1.60 şuan 13.60) halka arzdan bu yana yaklaşık 9 kat artmış. Beceriksiz tahta yapıcı Gerzek patron..(cep to cep ortak satışı[emoji846][emoji846][emoji846]) Daha aşağılarda elimdeki x 2 kat daha alıcıyım, verin, bekliyorum!!!AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Geri zekalı lar hala dalavere peşinde. Kervan yolda düzülür. Mal mal hareketler. 21 milyon sermayeli küçük zihniyetliler...
Bilanço tarihleri.
https://i.hizliresim.com/4vw6j6l.jpg
70 milyon tl çalmışlar. Spk adam gibi kurum olsa direk şirkete el koyar. 6 milyon kar varmış. Babanı kandır. Mahalle marketimisin. Full ihracat yapıyorsun. Pisliğinizde boğulun
Patronlar %200 bedelsiz açıklamış. Hayırlı olsun diyecem ama hırsıza güven olmaz...11 yıldır soygun yaptıkları için!!! Dolar bazlı zirve 280 TL....
https://i.hizliresim.com/1bomhu9.jpg