yan nickler için bir tirad atmıştık daha önce..bilen bilir duru görüm vardır, yapmayın bunu bana :)
zaten örneği var bunun.
Printable View
Ek 20740
Erhan Bey;repaintli olunca böyle bir çalışmamda olmuştu.
ve az işlemli olarak böyle birşeyde yapmıştım.Ama maalesef gerçekte çalıştırmak mümkün değil.Hem seviye hemde kapanışı birlikte barındırdığı için hibrit bir sistem olmuş ve tabiiki çalışmaz...Dosya büyük olduğu için kabul etmedi resim atamadım ama 2600 işlemle 920 bin ve 1350 işlemle 800 bin lik 2 adet sistem resmi yükleyecektim ama kullanamadıktan sonra neye yarar?
Benim şu anda kullandığım yapabildiğim en yüksek puanlı sistem 1750 işlemle 400 bin civarında.Bir kaç sistemi sistembirleştir ile kullandığımdada 425 bin lere ulaştım.Bu birleşik sisteminde 1600 gibi işlemi var.Yapbildiğim bu kadar daha fazlası için ileri yazılım bilgisi gerekiyor....İsterseniz kullandıklarımın resimlerinide atabilirim...
En yuksek sisteminizin 0.035 kaymali bilesik sistem getiri egrisinden yil secilmek kaydiyla atabilirseniz yorumlariz bende 2.wps servera koyacagim sistemi ayni sekilde atarim
Karsilastiririz
bu sistemlerde standart her ay düzenli getiri elde eden var mı? Mesela her ay %10-20-30-40.. VS
Buradaki soru, her ay düzenli getiri elde eden var mı. Benim attığım grafikte 6 ay para kazanamadım. Daha sonra da hızlı bir şekilde kazandım. Yani düzenli getiri mümkün değil benim için. Eğer düzenli getirim olsaydı evi arabayı satıp yatırırdım.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
2018 özellikle trend takip eden sistemler için iyi geçti. her senenin böyle olacağını düşünmemek lazım. ilk defa trend takibinden 2018 de para kazanmışsanız dikkatli olmakta fayda var.
YKOC ustanın sistem düzenli getiri sağlıyor sanki..
Erhacım SMS teyidini göndericem birazdan ama son kez.. (zahmetli oluyor)
https://i.hizliresim.com/OvnWpZ.png
SMS onayı ...
Buradan piyasa çökerse Allah kerim...
https://i.hizliresim.com/Nn6yjX.png
Üstat sistemin mimarı YKOC, benim yorum yapmam etik olmaz.
Muhtemelen YKOC beyefendi lütuf edip biraz yorum paylaşacaktır.
Ancak bu ara sistemin getirisinde ciddi bir düşüş bekliyorum.
Sürekli kuzeye giden bir getiri olamaz.
Yılların kurdu Erhan hoca bile repaint suçlaması yaptı.
herkese iyi akşamlar arkadaşlar para giriş çıkışı olan hisseleri taratacak bir formül var mıdır
ideal.net/Sistemler kısmında bir para giriş çıkış hesaplama aracı gördüm ama o her hisseyi teker teker yazmak zorunda olduğumuz için hoşuma gitmedi sorgu modülünde kullanabileceğim bir para giriş çıkış formülü bilen var ise yardımcı olursa sevinirim
Tiberius üstad estağfirullah. Yeni yüksek kontrolünün ben cok fazla üstünde durmadim bu zamana kadar. Belki yeni yuksek veya yeni duşuk yapan sistemi kullanima alma/cikarma konusunda bir tercih yapilabilir. Şahsen gözlem aşamasindaki sistemlerimde daha ziyade sinyal yerlerinin mantikli olup olmadiğina ve yuttuğu dalganin büyüklüğüne daha fazla önem veriyorum.
Umit hocam, sistemin yeni yüksek yapması için geçen maximum günü hesaplayan formül aşağıda:
Formül şu şekilde kullanılabilir:Kod:public int CalcMaxDaysToNewHigh(List<float> equityCurve, List<cxBar> prices)
{
if (equityCurve == null || prices == null) return -1;
if (equityCurve.Count != prices.Count) return -1;
var maxDaysToNewHigh = -1;
var equityHigh = 0f;
var dateOfEquityHigh = DateTime.MaxValue;
for (var i = 0; i < equityCurve.Count; i++)
{
var equity = equityCurve[i];
var date = prices[i].Date;
if (equity > equityHigh)
{
equityHigh = equity;
dateOfEquityHigh = date;
}
var duration = date - dateOfEquityHigh;
maxDaysToNewHigh = Math.Max(maxDaysToNewHigh, (int)duration.TotalDays);
}
return maxDaysToNewHigh;
}
Müsait bir zamanınızda ne kadar değer veriyor yazabilirseniz bilgilenmiş oluruz. Bu kadar iyi bir sistemin < 30 vermesini bekliyorum. 60'dan küçük bir değer henüz benim ulaşabildiğim bir değer değil. 28'lik bir sistemi şu anda test ediyorum ancak gerçek hesapta işlem yapmaya başlamadığım için onu saymıyorum.Kod:var maxDaysToNewHigh = User.CalcMaxDaysToNewHigh(Sistem.GetiriKZ, Sistem.GrafikVerileri);
Sistem.Mesaj(maxDaysToNewHigh.ToString());
Sayın çağlar bu yapıyı sisteme nasıl ekleriz... basit bir
İF (MA10>MA50 && sonyon =! A )
ELSE İF (SONYON ==A && MA10<MA50 && sonyon =S )
KALIP içerisine ekleyebilirmisiniz
ve seri sona erdi :(
bugun bloombergde konuşulanlar :))
https://www.youtube.com/watch?v=xS8t...ature=youtu.be
Bir insan niçin değişimden korkar?
Değişim olmasaydı, ne olup bitebilirdi ki?
Evrensel doğanın bu denli hoşuna giden ya da onun yapısına bu denli uyan, değişimden başka en olabilir?
Yaktığın odun değişim geçirmeseydi banyo yaptığın suyu ısıtabilir miydin?
Yiyecekler değişime uğramasaydı, yemeğini yiyebilir miydin? Ve eğer değişim olmasaydı, yararlı bir iş yapılabilir miydi?
Senin de tıpkı odunlar gibi değişmen gerektiğini ve bu değişimin evrensel doğa için aynı derecede gerekli olduğu görmüyor musun?
Marcus Aurelius
Işık Ökte: Borsada düşüşün üç ana sebebi TL'de değer kaybı, gelişemeyen piyasa ve algoritmalar
https://twitter.com/i/status/1062971814618501120
gözümü açtım twitlere baktım gördüğüm şey bu:
https://i.hizliresim.com/grl21O.png
Sektörde yeni değilim yüksek montanlı iş yapan en az 10 15 traderda arkadaşım var (aracı kurum dağılımına çıkarlar) manuel işlemler eskisi gibi değil ayı ve boğa tuzakları çok fazla thyao garan viop30 bunları objektif incelediğinizde sizde görürsünüz. Bütün manuel spekülatörleri bitirdiler yakında kurumlarda manuel işlemi bırakıp robota bağlayacaklardır. Tek çare robot :)
2017 de kazan dogururken sevinenler, öldügüne niye inanmiyorlar anlamiyorum.
al ve tut biriktir yapacaksan zaten gunu birlik dususler onemli olmamali.
bana kalirsa turk piyasasinin sorunu robotlarin artmasi degil .. ekonomi piyasa ve dolayisiyla robotlara yon veren fonlarin yoneliminin likit olmamasi. bu da ulkenin makro durumu ve birebir ulkenin ekonomik yapisiyla ilgili.
Bence Robot sitem edenler hikaye anlatıyor onun Robot varsa seninde robotun var.Sen daha iyisini yap sende onu Tokatla :) Ne fırsatlar var Borsada ama bizim milletimizin gözü aç olduğu ve doyumsuz olduğu için her zaman kaybediyor.
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz..