sacro hocam dyo kalkabilir mi acaba tam diplerde sanki buradan kalkacak gibi....bakabilirmisiniz
Printable View
sacro hocam dyo kalkabilir mi acaba tam diplerde sanki buradan kalkacak gibi....bakabilirmisiniz
yunsa alış-satış
https://hizliresim.com/azdRAB
Sn. laguna üstadım, dow'un çöküşüne rağmen iyi duran bir borsamız var, eskiden böyle zamanlarda hisseler taban yerdi :)
110 bin altında, 108 bin iyi duruyor bana göre de, muhtemelen garantiyi de 11 eski zirvesinden döndürürlerse bahara kadar çıkış için güzel bir fırsat olur diye düşünüyorum.
Umarım dowun düşüşü en kötü 22 binler civarından döner ve düzeltme olarak kalır, çöküşe dönmez...
YTD.
Emir verdim yunsa vazgeçtim emiri aşağı çekiyorum geliyor veriyor mali
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yün yün yün....
Yunsa kucaga gerçekten verdi galiba
İyi bilanço bekliyoruz...Jantsada...muhtemelen tüm hisseler düşerken Jantsa Show yapabilir...Bakalim...
Yt d.. .
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4,90'dan sattım gitti. Ne yapalım dayanamadım
5.15 olsun ne var ne yok satacm
Sacro hocam tam Merko zamani endeks dusuyor insallah 3 hedefine soluksuz gidecek
Yeter bu stres
Yunsa'yı çakmışlar ama Karel halen direniyor...
Sacrosanct hocam çok teşekkürler hakkınızı helal edin. Yine sayenizde Azda olsa al sat ile kazandık. Emeklerinize ve yüreğinize sağlık.
Destek kostek oldu
Bende bir lot almistim
Ulan zarar ettik durduk yeRe:)
Maliyet mi dusursem acaba 1 Lot daha alip
Bilgisi olan varmi napiyim
Yardim lutfen
arkadaşlar bu pıyasada dusmeyen kagıtmı kaldı.oldukı pıyasa dondu donecek.ıyı gun dostu olmayın kazanınca ıyı kaybedınve kotu demeyın... bende yunsa yok ama hocamız bıze yardım ıcın elınden gelenı yapıyor...sonucta tahta yapıcı hocamız degıl.kı kaldıkı yuzde 30 zararmı yazdınız.paranız kıymetlıyse borsaya gırmıyeceksını benım fıkrım ...hayırlı cumalar bol kazançlar...
Aynen burası dalga gecme yeri değil kimsenin.. 5.34 den 10K aldım dun yapcak birsey yok bekliycez artık...
Bende dayanamadim.tedirgin oldum.gerekirse daha aşağıdan alırız yine.kar zarar kardeş. Endekse güveniyorum.
Sacrosant hocama ayrıca teşekür ediyorum.bu gün zarar da etmiş olsam şimdiye kadar kazandık çok şükür sayesinde.kendisine güvenim tam sıkı bir şekilde takibe devam.
THY ile tutuyorlar endeksi sanki
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Guvenmiyorum olacaktı.klavye azizligi
Son 2 günlük paylaşımlar ders niteliğinde olmuş...
O sok otur diyen arkadas
Kizma terbiuesizlik yapma
Hic tanimidaginiz bir Adam size alin dedi
Diye hisse alip zarar ediyorsaniz haketmissiniz zaten
Suc oldugunu bile bile hemde
Bu forumda benim gozumde bitmistir
Alinti yapip cvp yazmayin
Kufur bile etseniz cvp yaZmam
Dogru soyleni dokuz koyden kovarlar
para zarar kar bunlar fani işler..tabiki herkes kazanmak ister..ama burası borsa herkes bunun bilincinde..forumda tek takip ettiğimde sacro hoca..emin ve net..ne soylediğini biliyor..yoksa masallah herkes teknik analizci..bir kaç iyi niyetli arkadas daha var goodbye yada laguna sayabilirim..bunlar aklıma gelenler..yazzım karakterinden niyetlerinin çok iyi olduğunu çözebiliyorum..gelelim öbür türlü paylaşımlara
üstteki sarı çizgiye dikkat
kenardaki sarı kulot pembeyi geçerse uçar
ben bilmem dedem bilir..ben çizgilerimi çizdim..yok toboyu gördüm..bir kaç da devrik cumle..gizem al sana teknikçi..
sonrada analizlerden bir ikisi tutunca a bak ben bunu 2 ay once paylaşmıştım...aynen dediğim gibi çizgileri takip eden kazandı gibi saçmalıklar..bazı arkadaşlarda bunlara prim veriyor..
sacro hoca gibi net olabiliyor musunuz..yok..sacro hocam goodbye laguna gibi iyi niyetli insanların önerileri paylaşımları ufuk açıcı..ego tatmin edici değil..egosu olan facebookta twitterda takılsın..hocam devam sonuna kadar..
Vallahi içim çok rahat, ufak tefek düşüşler hiç önemli değil, BORSA' nın B sini bilmeden yatırım yapanlar burada ahkam kesmesin. Sacro hoca gayet bilgilendirmelerini yaptı, bende de bir sürü YUNSA var hiç umursamıyorum bile ENDEKS oyunları her zaman olur, panik yapıp satmak zaten küçük yatırımcının hep yaptığı hata.
Y T D falan filan artık her neyse tavsiye filan değil...
yazma zaten herhangi bir cevap terbiyesiz herif, zarar edenler olabilir ve sen dalga geçer gibi konuşuyorsun. tarzın bozuk, sıkıntılı birisin belli. bu arada merak edenlere ben zarar etmedim ve aksine borsaya girdiğimden beri olan tüm zararımı çıkardım, hem de sadece yunsa alıp satarak. sacro ya sonsuz teşekkürler.
7000 TL zarar ettim ama bu komikti 😀
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam arkadaslar, yunsa da eksi ye dusen arkadaslar caninizi sikmayin. Sacrosanct hocam in vardir bir bildigi diyorum. Haftaya Cuma durumu did daha degerlendirirsiniz. Eger hala dusunceler negative olursa o zaman bakarsaniz. Bugun dusmeyen nadir hisse var. Bende -%50 iken tanidim Sacrosanct hocami. Simdi -%25 deyim. Gerisini siz dusunun. 2.5 3 ay oldu. Selametle. ..
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
Bende 9200 Zarardayım ama atmadığım sürece zarar değilim, keşke biraz daha param olsa da destek çıksam.
YTD MTD bla bla değil.
Valla is onu tavsiye edip aldirana soyleyin
Ben uyari yaZimi hemen yazdim
Destek kostek olmasin diye
Cunku hisse teknik olarak sat veririken bu destek olun paylasimi bana art niyetli gelmisti
Bakin terbiyesiz oldum
Kotu Adam oldum
Hic onemli degil
Sanal alemde bir kulagimizin arkasi kaldi
Istediginiz kadar kufur edin kotu soyleyin
Ben dogru yaZmaktan vazgecmem
AMA artik onuda soylemem
Allah herkesin kalbine gore vericek
Herkesin tekniği aynı mı?
Sizin tekniğiniz sat veriyor olabilir, bir başkası başka bir indikatör ve trend çizgisi çiziyor olabilir. Bugüne kadar tek bir tavsiyesine uyup al-sat yapmışlığım yoktur ancak ben şahsen samimiyetine inanıyorum. Herşeyi geçtim insanlar zarardayken dalga geçercesine yaptığınız yorum hoş değil.. Ayrıca piyasada herkes yanılabilir, ters köşeye gelebilir.. Allah herkesin kalbine göre versin ne diyelim..
Fight Clup sana bir şey söyleyim güzel kardeşim...Sacroyu uzun zamandır...tanıyom ben hayatımda bu kadar dürüst bir adam görmedim...Ha yanılabilir orda döneceğini düşünmüştür...hata da yapmış olabilir...Ama SACRO yoyla ilgili kötü niyet iması sana yakışmıyor...güzel kardeşim...ben hem temeli hemde tekniği bilen biri olarak açıkça seni Sacrodan özüt dilemeye davet ediyom...Fight Clup bu seni küçültmez büyütür...Sağlıcakla kalın...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.