arkadaş nedir bu yabanci satislarindan cektiğimiz ?
Printable View
arkadaş nedir bu yabanci satislarindan cektiğimiz ?
ziraat amcam olmasa yamulmuştu tahta
Sayın Kentuf sizin görüş ve öngörünüze itibar ediyorum. Çimsa dan sonra sizi burada görmek beni mutlu etti. Portföyümün %50 si çimsa ve %50 si çimsa uzun vadeli yatırımcıyım.MI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%50si kochol diyecektimMI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KCHOL ile ilgili blombergde bir araştırma raporundan bahsediyor.
%50 prim potansiyelinde bahsediyor. Bir arakadaş o raporu ekleyebilir mi?
Ben buldum gerek kalmadı.
https://www.paraborsa.net/i/koc-hold...im-30-09-2020/
KCHOL :4,59-4,60 TL %0,8 ekside.
En sağlam hisseler en ufak bir haberde en önde düşüyor.
Alt pazar hisseleri bırakın düşmeyi yükselişe devam ediyor. Benim aklım almıyor.
Masayı sandalyeyi kapan şirket kurup , borsaya açılıyor. 3-5 tavan gidiyor. Biz koca Koç Holdinge ortak oluyoruz, sürünüyoruz. !!
Dünkü eküri citi- ünlü yine satışta.
Bizde aramızda bilanço- finansallar derken bilgi paylaşıp, beklentiler dile getirip duralım. Adam geliyor günde 3-5m lot satıp, ziktirip gidiyor şeref yoksunları
yabancı da ne kadar hisse kaldı bilen var mı.yabancı satıyor çünkü...bu fiyatlarda koç olmaz normalde
https://i.resimyukle.xyz/8P61KQ.png
Bu nasıl bir satış !!!
Son 2 aydaki Bu düşüş ve satışlar bana kalırsa hatırı sayılır bir yerli yatırımcıyı KCHOL sahibi yaptı.
Kasasındaki paranın 10 da biriyle hisse alsa yabancıdaki hisselerin hepsini alır...
dün sabah global in günlük önerilerindeydi...genelde yanılmazlardı aslında
Citi + ünlü ~ 5,5m lot satışta.
Bu fiyat seviyelerinde oluşan rasyoların (F/K - PD/DD/ sürdürülebilirlik kuvvetinin yüksek ve uzun zamana yayılacak bir süreç olduğunu düşünmüyorum...
Finans dan kurtulduk dedik, şimdi citi den ordino geliyor.
Uzun zamandır böyle bir satışa yakalanmamıştım. Önünde kimsenin duracağına inanadığım için vedalaştım. Asıl karar vermeme sebep olan satıcların karışısında bir alıcının olmamasıydı. Herkese bol kazançlar.
dönüp dolaşıp bizi dövüyorlar , ne iş anlamadım gerçekten
yatırım tavsiyesi degildir
Bir ara 55-56 gördü, satayım kapanışa alırım dedim, onada izin vermedi puşttt !!!
Ekonomi çok iii, dolara bakmıyorum, dolarla işim yok !!!! Heeeyyy , 5 sene önce bunları desen, ertesi gün o koltuktan alırlardı. Şimdi adamın umru değil !!! Rahata bak !!
Kimse kusura bakmasın !! Deveyi diken , vatandaşı .... ..... yakışır
Dostum Koç'lardan bahsediyorsun...
Hissenin değerini düşürüp KY ların tamamını sırtından atmadan bir girişimleri olmaz...
Aksine bugün yabancı deseki biz mal alacağız durun önce ben olumsuz bir kaç haber gondereyim KAP 'a...KY lar dökülsün siz daha ucuza alın sevgili ebedi dostlarım derler...
Huzur bu hayatta da, mezarda da önemli...Faniliklerini zaman zaman hatırlatanlar oluyor bir şekilde ve inşallah olmaya devam edecek...
YTDeğildir.
Biraz konu dışı olacak ama Hazinenin USD %6,25 den borçlanmasına ne diyorsunuz. Yabancı para borç çevirme veya yeni yatırımlar için borçlanma bir hayli yüksek gibi.
Tacirler sen nerden çıktın şimdi !! 14,35 gibi gap var. Bari oralar alt sınır olsun
Göstere göstere deval yedik!!! Bravo !!! Neydi ? Dolara bakmıyorduk demi!!