benim bildiğim kaplm speği kazandırmaz
2,96 ..3 arası alıp 3,3 sonrası satış planı işlemez bu işi bozar ve gömer
satacağım diyene kadar 10 kademe indiriyor neyse
Printable View
benim bildiğim kaplm speği kazandırmaz
2,96 ..3 arası alıp 3,3 sonrası satış planı işlemez bu işi bozar ve gömer
satacağım diyene kadar 10 kademe indiriyor neyse
bu gün speğin parası yok
galiba
beni takip ediyor yvşk 3 kuruş kazanacağız diye evdeki bulgurdan olduk
geri gel laann
Bi takım speklerin yeni gözdesi 15-20-30 olur sonra hop 3 lira haaadi hayırlı işler
Makinanın peşinden devam öyle durarak olmaz
Ytd değildir
On 10 dakkadır tek lot işlem yok hayır olsun
Ytd
Makina hararet yapmıştır🤣
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
açığa satışa erken başlamışlar
yaklaşma cısss diyor
şimdi takasta sermayenin yüzde 5 ini geçermi alnus daki dahi speğimiz
Bakalım hangisi ADES hangisi ittifuck olacak
Dalgami geciyorsun iki sayfa once almadim diyorsun simdi yok karli sattim falan filan whatsapp grubu falan kurup milletten parami tartıklıyorsun. Yukselrn sayfalara yazip algimi yaratıyorsun
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu saate kadar almadıysanız tek lot yanaşmayın çarpar unutmadan yüzde 10 aşagısı dahil alış yazmayın verir mal sahibi olursunuz.
%46 karla verdik spek adamsın sagol yolun acık olsun :halay:
Dün akşam uyardık tepkiye dahi almamak lazım
bir daha söyle bu şarkıyı spek
bilerek taban yapmıyo mal vermek için adi.. ytd
Tabana yolculuk başladı. Bi müddet 3.50 lerde kalır 3.10 Lara gelince almak lazım. Klasik kaplamin hareketleri bunları bereket versin yüzde kırkla çıktım. Alım yeri 3-3.10 arasıdır ciğerini bilirim bu senedin., [emoji3][emoji16]
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bosuna havlamiyorsun sen. Havlatiyorlar seni yalandan. Kendini ispatlama cabasi hayatin yalan. Gercek olmus olsa sallamazdin zaten
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.70 üzeri çok zor bence taban yapar buralardan alanın eline verirler. Yedire yedire malı veriyor kaplamin çok sert düşer çıkar. Şu an malı yıkıyor. Ytd. Acele etmiyorum almak için bir kaç gün geçsin bakalım.
Kaplamin tekniğe uymaz. Tekniği bozar:)
eyvallah usta
Genellikle işim çok düşenleri kovalamak,3.59 ufaktan yüklenmiştik,3.96'da işlem durdu,devremi kesildi yine ???
3.96 postalamış hadi bana eyvallah,başka av peşindeyim şimdi:wave:
Kaplamin spegi adamdır güçlüdür kazandırıyor isi bilmeyenler kazanamiyorsa spek napsin 3.72 aldim 4.10 verdim yine 4 gunde bora düşerken %57 ne kar ..nerde var bu para teşekkürler kaplamin spegi adamsın :)
Gün sonu kaçta kapatırsa kapatın kesin tedbir gelir bu kadar harekete sonra tedbir gelen hissenin de canini okuyorlar ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu ne hareket yav. gerçi benim gibi birinin de aradığı bu da, aşırı tepki çekti. sabah iyiki uyumuşum. ne kadar tecrübelide olsam 4.00 ün altında uzun süre kalması yanıltıcı olabilirdi. YTD
tedbir ne yav. siz hiç spk nın speklerin aleyhine bir şey yaptığını gördünüzmü? hem zaten tedbir dediğin şeyin içeriğinde ne varki sıradan zaten olması gereken yasaklar. YTD.
Bugün saat 16.30 bi kırılma bekliyorum 4.25 üstü kırılması zor gibi kirilirsa yoluna devam 3ser tedbir gelirse bugün gördüğü en düşük seviyeyi yarın test edebilir ytd
tedbir gelen bir sürü kağıt var pekte etkilendiği söylenemez. hatta öyleki bu tedbirler bile bir senaryo gibi geliyor bana. ama işte sadece böyle düşünmem bile bir durağanlığa işaret edebilir. şöyle olduğuna göre şöyle olur diye uygun kurgularda bulunmak kolay ama en iyisi beklemek ve görmek. aslında %100 prim yapan kağıda girmiş biri her çeşit riski olasılığı göze almış demektir.
mesela Denız. vardı bende bekledim bekledim 1 ay daha bekleyemedim. ama dediğim gibi Brüt takas da bile gidiyor kağıt. biz veya ben daha doğrusu tavandan hatta zirveden bu kağıda girmişsem Denız gibi bie senaryoyu beklemem veya vur kaç yapmam lazım mantıken. YTD.
İlk 2 gün etkileniyor sonra yollarına devam ediyorlar tabi kağıdına göre ...Hisse ile ilgili de tekrar kese kağıdı veya kağıt torba işi canlanır mi diye yoksa biste daha iyi kağıtlar da var
Evet gün sonu mali tekrar çatılar beklenen hareketi yaptılar
Tedbir kararı geldi. 15 günlük. bana Çaktılar değil Aldılar gibi geldi çünkü takaslarda alım tarafı çok toplu satış tarafı ise tersine epey dağınık. yalnız yarın hemen yönünü belli edermi sonrayamı bırakır bakıp göreceğiz. illa bir tahminde bulunulabilinirde günde bir kaç kez devre kesici yiyen kağıt için biraz zor. YTD.
2018 i de 4.4 la karşılamışsın aşağıda eski bi sahibin olarak bekliyorum 3,3 bile razıyım
:vk:
spk ya taktik uyguluyor farkındamısınız? :) uzun zamandır ilk defa böyle verimlibir kağıttayım. istediğin gibi ve kadar trade yap. ama ben 3-4 kez denedim lanet kutpo yine yaptı yapacağını. Derken yine sıfıra sıfır oldu :) ulen böyle bir kağıtta bile dişe dokunur trade yapmayı beceremiyorum. sözde eski kurt olucaz. YTD.