umarım bir yakın zamanda yönetime kayyum gelir de şu gözü doymayanlardan herkes kurtulmuş olur.
Printable View
umarım bir yakın zamanda yönetime kayyum gelir de şu gözü doymayanlardan herkes kurtulmuş olur.
Şirket yönetiminin şimdiye kadarki itibarlarına (!) uygun şekilde davranarak SPK'nın kestiği cezanın 1000 katını kendi lehlerine olarak bilançoda genel yönetim veya pazarlama giderleri kaleminden tahsil etmelerini bekliyoruz!!! Hadi yiğitlerim yapabilirsiniz, bir kalem oynatmaya bakar!!!
--- Halka arzdan beri hisseleriniz sürekli yükseliyor ve yeni yeni rekorlar kırıyor.
--- Verdiğiniz temettülerle yatırımcılarınız ihya oldu.
--- Şirket çalışanlarına her yıl % 300'lere varan maaş zamları yapıyorsunuz.
--- Eeeee kendinize de zam yapma hakkınızdır. SPK da kimmiş. Yönetim kurulu başkanı ve üyelerine her yıl 5'er milyon da huzur hakkı verilmeli. Helal hoş olsun!!! Afiyetle yiyin!!!
Şunu çok iyi biliyorum ki sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan bu tip şirket ve insanlara rağmen başta ve umarım hepsinin hakkından gelecek.
İTTFH aylık takas
http://imageturko.com/?di=4RZP
Kardeşim bunların başlığı Haramzade. Bu tip firmalar imkb de hep vurgun yapıp kaçan şirket olmuşlardır. Burada yatırımcı sıkıntıları yüksek olduğu İçin kısa vadeli giriyorum. Ancak uzun vadede yeşil sermayeli şirketler yatırımcısına Karagün yaşatmıştır. Trene bindim ama bunların attıracağınıza vadeli Zafer çığlıklarına kanmayalım. Minareyi kılıfına uyduruyorlar her seferinde.
Bi susmadınız be hep vıdı vıdı direği diktiler flama yapıyor görmüyor musunuz
Arkadaşlar o hedeflerin hepsi bir bir gerçekleşecek bizim yapmamız gereken saf ayaklarına yatıp sadece seyretmek
ya hocam niye kimsenin yazmaması gerektiğini düşünüyorsun? adamın tavan yapası varsa buraya baktıktan sonra vaz mı geçecek? totem mi yapıyoruz? bırakın şu milletin yazdıklarına müdahale etmeyi. isteyen istediğini yazar.
Ben de kendime göre doğru olduğuna inandığım fikirleri yazdım yoksa ben de totem modem yok tahta orada isteyen istediğini yazsın kimsenin elini dilini tutmuyorum arkadaşlar
sayın Çorba, son 2-3 haftadır yazdıklarınıza bir bakın lütfen, en az 4-5 postunuzda “susun, sessizlik iyidir, sadece seyredin, vıdıvıdı yapmayın” demişsiniz. sinema salonunda değiliz. bu yazdıklarınıza “fikir” diyorsanız diyecek bişey bulamıyorum, bunlar fikir değil dayatma. normal ve doğru da değil. iyi günler
sayın berkimcans, günlük ve aylık takas farkı koyabilirseniz çok makbule geçer. saygılar
Belliki kimsenin bişi yazıcak hali kalmamış. Bunlar şeytanı bile veresiye s...!!! Hırsız köpekler. 15 mil. .borsaya kote olucakmış.. Ulan ****** kar yok temettü zaten hiç yok.. Bedelsiz yok.. 15 mil. Kime satıcaksınız. Kimniye alsın. Açında bibakın halka arz nerden yapılmış, şimdi hisse nerden işlem görüyor.. Spk neiş yapar.. Bu hırsızlara birdur diyen sistem yokmu emenuke!!15 mil. Satışmış.. Allah haram zıkkım etsin, yiyemezsinin inşallah..
15 milyon hisse kote olayı diye bişi yok. kim nereden sallıyo bunları
link atabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar. Şirketin 60 milyon ödenmiş sermayesi var. 6 milyon A grunu (imtiyazlı) 54 milyon B grubu.(Şimdilik 40 milyon halka açık) Halka açıklığı 68.23. Şimdi 15 milyon borsaya kote için spk ya başvuru yapılmış. Bundan sonra iki yol var. Ya kağıdı yukarı götürüp 15 milyonu yedirirler. Yada buradan aşağı yedirirler. Sonra aşağı çekip arkasından bedelli sermaye artırım yapabilirler.Bu 15 milyon ile şirketin B grubu lotlarını tamamını halka açıyorlar. Bunlar olasılık kesin diye birşey yok. Ytd.
doğru olması imkansız. nominal hisse sayısı 60 milyon. borsaya kote edilmiş sayı 41 milyon. kalan 19 milyon hissenin 6 milyonu imtiyazlı borsaya kote edilemeyen miktar. kaldı geriye 13 milyon. iştirak şirketlerde de ittfh hissesi var. yani 15 milyon kote olayı IMKANSIZ. zaten böyle bir haber de yok
Kote olayını bugünün kap haberlerine bakarsanız görürsünüz. Saat 16.33 gelmiş. Ytd
imtiyazlı hisseler kote olursa durum değişir. bir not düşeyim. ilk ağızdan biliyorum, duyum değil yani, bundan 2-3 sene önce imtiyazlı hisseleri birileri toplamıştı (2.50-2.60) fiyat aralığından. tek tek KY leri arayıp , borsada satılamayan hisseleri satmak isteyip istemediklerini sordular. çoğu KY sattı. şu an bu imtiyazlı hisselerin büyük kısmı birkaç elde toplanmış durumda. bunları bilmek lazım
orada öyle bişi yok. topu topu 20 bin lot kote oluyor o haberde
Töbe töbe, arkadaşlar imtiyazlı hisseler borsa Kote olmaz. Onlar değerlidir. O altı milyon hissenin bit tanesi 15 oy değerinde. O altı milyon imtiyazlı hisse elden çıkarsa sirket el değiştirmiş olur. Yukardaki 40 milyon 41 milyon halka açık olan. Sanırım kalan kısmı tamamını halka açıyorlar.ytd
ben iyi baktım hocam, sen dikkatli okumuyorsun, o kap haberindeki toplam lot 20 bin civarında. birler basamağı virgülden önce.
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır.
(**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Satışlar Pazarı'nda yapılacağının duyurulduğu tarihte paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup,aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
Aynen toplamda 20.000 lot bile değil...
https://i.hizliresim.com/bLkNgb.png
kavga etmeyin adamın cahilliğine verin 20 bin lot bile değil toplamı
bu habermi sizi % 4 düşürdü :) saat 4 .49 da gelmiş
ayrıca o kote olan lotlar satış amaçlı değil borsaya kote yanı kayıt için mecbur yapmaları lazım yoksa borsa da yok hükmündeler eskide 7 yıl içinde mecbur kayıt olmak zorundaydın kayıt olmaz isen 7 yıl sonunda ortaklığın yanıyordu yeni ttk bunu süresiz yaptı ister kayıt ol ister olma elinde kuponun varsa sonsuza kadar ortaksın .
http://www.konhaber.com/haber-ittifa...du-704742.html
Eski bir haber ama şu hedeflere bakar mısınız?
son 2 yıldaki en yüksek haftalık kapanış. hadi bakalım, 2.50 üzerinde tutunursan bizi mahçup edeceksin. bu hafta sabırları iyi zorladı
beklemeye devam olması gereken yere gelene kadar bekleriz sabırları sınamak yerine hızlıca 6-7₺ civarına atsa orada dinlense ne güzel olurdu
yabancı takas oranları
2 ekim 2017 : %1.58
20 ekim 2017 : %7.28
ittfh ye neler oluyo nedir bu tahtanın hali bi şey varda bizmi bilmiyoruz???
ITTFH – JCR, Şirketin Uzun Vadeli Ulusal Notunu “BBB- (Trk)†olarak teyit ederken, görünümünü ise “Stabil†olarak belirlerken, Uzun Vadeli Uluslararası Yerel Para Not ve görünümü ise “BBB-/Stabil†olarak teyit etti.
eyyy tahta sahibi; şöyle iki üç satış kademesine 10’ar bin lot koyuversem, piranha gibi üstüne atlarsın, kağıt sonra önceki kademesine ağırdan geri gelir, tekrar rölanti. sen busun işte. beklersen ben de beklerim. süründürürsen beraber sürünürüz. o nedenle çabuk elden 3 üzerinde atmanda fayda var :)))
ne mal oldugunu herkes anladı artık
invest az ve a1 capital ittifak kurmuş danalar gibi satıyorlar,
gün sonunu merak ettim, alıcı deniz ve gedik.. şimdi 2,39...