Sanıyorum 3750 de eşleştı
Printable View
Sanıyorum 3750 de eşleştı
şuanda 3907,60 fiyat 11 adet eşleşme
3950 eşleşme 14 adet
3970,10 fiyat 14 eşleşme
Bugun şu 4000 barajını aşarsak yolumuz açık...
3800 fiyat 16 eşleşme
kurucu ve a da eşleşme yok şuanda
kurucuda 66000 fiyattan 1 adet eşleşme
3800 fiyat 21 adet işlem
işkur 65899,60 fiyat 1 adet işlem
bağlıydım ama şu anda bekleme durumunda
Syn treder gıremıyorum coın ne, bekletıyor benı
3904 ten 20 hisse işlem gördü
yarın şunu biri 4001 tl ye alsın da 4000 ı kırdığını görelim haliyle
Bugun alan satan araci kurum dağılımı varmi
Chp nin yandaşı hazine geçmesin diye atmış tutmuş milleti isbank satacaklar diye kandirmaya çalışıyor daha yasayi bekliyoruz bunlar daha çok yaygara yapacaklar
Eşleşme yazabilecek varmı...
şimdi 4001 e 1lot alış yazdım.ne zaman işleme alırlar.işbankasından
eslesme yazan ?
iş bankası alış satışları 1 ertesi güne erteliyor galiba açılış seansına emriniz yazıldı diyor emir 1 lot gerçekleşme adeti 0 yazıyor.yarin sabaha mı alış yazdı diye düşündüm ??
gerçekleşmiş alış son trene binenlerden gibi hissediyorum.hayırlısı
Açık konuşmak gerekirse bu fiyattan bu hisseyi alanlarda mangal gibi yürek olduğunu düşünüyorum.Beklenti mevcut ama olası olunsuz bir durumda harekete başladığı1250 civarına kadar taban çözmez.Şansınız yanınızda olsun
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
herşey siyasetçilerin bir lafına kalmış.
Bu fiyatları taban yapma peşinde.Tahminim meclise gelme haberiyle asıl hareket başlayacaktır.Hem kurucu hem iş b ve a için bu durum böyle.
milletvekili arkadaşi olan birisi vardi. bu hafta meclise gelecek demisti ama bir daha yazmadi.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir başka başlıkta bir arkadaş yıl 85 86 idi. Daha is c yoktu is a is b alırdık demiş. Şimdi sermaye aynı a ve b nin c olmuş. 4.5 milyar. Tuhaf demi? İş bankası düşünsün sermaye artırmalı mı artırmamalı mı a ve b yi a ve b olarak?
Çok kısa sürede bu kadar hızlı prim yapmış bir hisseyi bu fiyattan almak risk almak şeklinde tanımlanamaz.22 yıllık borsacı 12 yıldırda bir aracı kurum çalışanı olarak ben bu fiyattan bu hisseyi önerirsem ve sadece siyasilerin bir sözüyle oluşabilecek olumsuzlukta hisse satış fırsatı vermeden geri döndüğünde müşteriye borsa risktir o zaman mevduatını faize yatır demek çok basit ve borsada yatırımcı olmayı düşünenler içiin vicdanları rahatlatıcı bir cevap olmaz.Borsa tabiki risktir piyasa koşulları bozulur borsa sert düşüşlere geçtiğinde hisselerde stop seviyesi belirleyip nakite geçmek doğru olandır.Bu hissede tabiki beklenti büyüktür çok ciddi rakamlarada gidebilir ama bu hisseyi cumhurbaşkanının ilk açıklama yaptığı anda almak mantıklı olandır aksi halde 3-4 civarı açılan maliyetler olası bir ters söylemde satış fırsatı vermeden hissede geri dönüş oluşturacağından ve bu güne kadar yaşadığım tecrübelerden yola çıkarak bunu küçük bir uyarı olsun diye yazdım aksi halde bu söylemlerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şöyle biseyde var .olumsuz bir durumda degil 1250 sıttın sene 1 lira bile etmez.artik ya herro ya merro.atatürk zamanında dedem daha tifilken çıkan bu senetler ya zengin eder yada sıfır değerde tedavülden kalkar.beklenti felan kalmaz.the end der siyah beyaz ekranda.l am dead kısa yani.
İnşallah filmin sonu mutlu sonla biterse 100 yillik hayel gerçek olur.
Olumsuz bir durumda torunlarada birakamayiz.dedemden amma salakmis bunca sene hayeller kurarak geçti sonunda hisseder dedemden Morton gen oldu deyip dalgasını torunlarına anlatır.YTD
Bilen birisi cevaplasın. Şimdi ben bugün hisse aldım diyelim. 1991 den bu yana biriken temettü var ise almaya hak kazanabiliyor muyum?
patent vekilim haklısın zaten risk olmasa herkes almaya çalışır zaten bu fiyatlardan bulamazsın risk olduğu için bu nu göze alabilenler geliyor buraya, olursa ne olur ,olmazsa ne olur kar zarar hesabı yaparak bu işe giren sonucunu görür. Diğerleri ya keşke der yada iyi kurtuldum der. Ama alanın her durumda torunlarına anlatacak bir anısı olur :) kurucu yu A ya yazmışsın sonradan gördüm. yatırım tavsiyesi değil
patent vekilim dondunme b ye yoksa kurucumu aldin
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.