Merko değil merkep bu
Printable View
Merko değil merkep bu
bu hisse bize iyi giydir di. helal olsun sahiplerine ve spk ya
endeks geri çekilmesini bahane edince nerelere gelir artık kimbilir....
kabahat bizde koy stopunu cik kar etmissin daha niye atliyon bu ****** cocuklarinin tuzagina niye dusuyon. Kaybettigin zamanami acirsin bu gavatlara carpildiginami.
Kapanışı bekleyin güzel kapatacak merak etmeyin hele şu haber bi düşsün bakalım o zaman niyetleri netleşecek eğer kapanıştan önce verirlerse ve GEM hepsini almışsa bakacağız gerçi ipneler aldıklarını almadan sattı nasıl ortaklık anlamadım adamlar bizi ortak etti anlaşma bahanesine bakalım ay sonuna kadar burdayız genel kuruldan bir bomba patlarsa zararı çıkarır kaçarız nereye giderse gitsin ipne
1,43 e deymiş yine aslında bugün artı kapatması lazım geçmiş grafikler ve hisse alışkanlığı öyle diyor ama şereflilerin ne planı var daha üzerimizde deneyecekleri bakalım
1,42 de oldu ******** ama alım daki lotlar hergünden kalın ama ATA durmadan satıyor yine adamlar almadan tüm malı boşaltacak anlaşılan anlaşmanın niyeti belli oldu artık SPK yı kandırıp tahsisli işini çözmek bakalım SPK ne yapacak eğer onaylarsa kötü resmen adamlar kara para aklıyor gibi geldi bana bu yabancı kurum hakkında bilgisi olan varmı sağlam ayak değil bunlar almadan zararına mal satmak ne demek şimdi acaba ortalama 1,51 adamlar 1,51 den alacakları malı 1,43 ten boşaltıyor şimdide 1,42 ye malı yığdı hep aynı oyun sonra emir silip basıyor aşağıya alımşta mal var görüntüsü yapıp
Ata satıyor hala alan karışık ATA ve Tera arada iş içine ediyor kağıdın
Fon değil sanki atını miken tecavüzcü kovboy Coşkun....
every dog has it s day...
Ata 190 ke yakın sattı günlükte değişiklik yapmayacaksa daha 110 k satacak buda kapanışın 1,40 olacağını hatta daha aşağı olacağını gösteriyor bize
Bir gözümüzde KAP ta ama hala bir açıklama yok zaten Ata satışı devam ettiğine göre bunların niyeti artık buralardan malı bize çakmak gibi hayırlısı olsun sağlıktan önemli birşey yok alıştık artık beklemeye
Bunlar bariz para aklıyor eldeki parayı sözde hisse ipotek edip içeriye aliyorlar
bu eşşeğin değeri 1 tl bile etmez ya, işte biz de macera arıyoruz..
Kap a hâlâ haber dusmedi
Bugün değil mi gem in bildirim zamanı neden kap ta haber yok hala
Yine ne oyun oynuyor bu serefliler..
Evet bugun diye biliyordum bende
geçmiş olsun
Zamanla, yıllandıkça yeni arkadaşlarda alışır ve anlar bizim salça üreticisini[emoji17]
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap a gerekli aciklamalar 28.02.2018 de yapilmis.su an icin tek haber spk dan 11milyonluk tahsisli sermaye artirim haberi.
Bugün GEM 15 günlük süre sonucu oluşan ortalama sonucu emanet verilen 5400 k hissenin yarısını alma şartı ile ne kadarını alacağını bildirecek ti ve nakit ödeme yapacaktı bunu da bildirmeyip neyi bildirecekler kap a şerefliler
Eğer süre dolduysa seans acılana kadar mecbur bildirecek
Haber hala yok?
Haber düştü bi yorumlayabilecek arkadaş var mi?
Dün gelmediğine göre beklememek lazım bence zaten bunların niyeti iyi değil bu belli oldu biz hep konuya iyi tarafından bakmakla yetindik aslında adamlar belli ediyor ama biz konduramıyoruz bazı şeyleri baştan tekrarlarsak
Anlaşma zaten baştan sakat neymiş bu adamlara emanet hisse verilecek çağrı yapılacak 15 gün beklenecek ortalama alınacak ilkkez böyle bir anlaşma gördük yani burda göz boyama olduğu belli idi zaten patronların anlaşmadan önce borsaya hisse kote ettirmesi daha fiyat bile belirlenmeden emanet verilen hisselerin satılmaya başlanması bu arada 11 milyonluk hisse alma hakkı 1,50 den verilmesi daha ne olsun hepsini toplayınca ne olduğu net aslında
Şimdi birde bu taraftan bakalım Şirket GEM e davet niyeti ile bir tarih veriyor ve bu tarihte çağrı yapabiliriz diyor ama o tarihte herhangi bir bildirim veya çağrı yok 16.02.2018 tarihinde çağrı yapıldı diye 28.02.2018 de kap a bildirim yapıyorlar ve GEM e hisse devri yapıyorlar acaba neden çağrı yapıldığı gün değil GEM e hisse devri yapıldığı gün bu bildirim yapılıyor GEM emanet aldığı hisseleri daha fiyat belirlenmeden ertesi gün satışı koyuyor ve hergün (yanılmıyorsam birgün hariç o günde hisse artı kapattı) 300 k kemiksiz satıyor hisse soluksuz 1,80 lerden 1,40 lara geliyor acaba SPK şimdi hayırdır ne oluyor neden düşüyor bu hisse beklenti ortaklık denen haberler varken demiyor ama hisse tam çıkarken ceza kesiyor SPK neden çağrı günü ile bildirim günü arasında 12 gün var diye neden sormuyor bu arada kimler alım satım yapmıyor neden karanlık odada üst üste hisse aşağı çekilmiş neden sormuyor sormaz tabi nede olsa bura muz cumhuriyeti sanki
Neyse sinirlendikçe yazıyoruz elden başka birşey gelmiyor SPK ya şikayet edeyim diyorum bu güne kadar ky için ne yaptılar bilmem umarım 11 milyonluk tahsisliyi onaylamazlar bunlar şimdi bu tahsisli onaylansın diye artık SPK onayına kadar fiyatı burda tutma çabasında olacaklar çünkü tahsisli için 1,50 fiyatı gösterildi şimdi hisse 2,00 üzeri olursa SPK zaten fiyat yüksek siz aşağıdan tahsisli yapıyorsunuz diye onaylamayacak tek beklenti ay sonundaki genel kurul belki şeş kaza iyi bir haber gelir ama SPK dan tahsisli haberi gelene kadar hisseyi burda tutacaklar o belli şimdi önemli olan GEM ne kadar daha hisse satacak bakalım
Tabi aklıma birşey daha geliyor GEM neden şimdi üç şirketle aynı şartlarda anlaşma yaptı bakıyoruz üç şirket te birbirinden batak gerel son zamanlarda biraz toparladı gibi tesla ayağına ama icraata bakarsak üçüde aynı durumda o kadar yatırım yapılacak şirket varken GEM neden şimdi buralara yatırım yapıyor pardon yatırım biraz yanlış oldu yatırım yapacak adam daha emanet aldığı hisseleri satmaz değilmi bunun adı açıkça kara para aklamak mı acaba birazda bu konu üzerinde durmak lazım acaba bu GEM ne iş yapar öyle bize reklam edildiği gibi iyi bir yatırımcı mı yoksa birilerinin pisligini temizlemek için piyon mu neyse zaman bize acıda olsa gösterecek zaten 2,00 üzerinde alımları olanları baya acıttı yani ky yı yani bizi
Şirketi aramak lazım telefonu bilenler yazsın hep beraber arayalım bu adi serefsizleri
Ne yazikki patronlar tarafından nasıl kandırıldığımızın haberi o GEM aldığı 5430000 k emanet hissenin 1650000 k sını satmış şirket hisse payının %5 i piyasaya dağıtıldı kalan 3.780.000,00 yanı GEM bu hisseleri piyasaya okutacak adamlar tahsisli yapmadan malı piyasaya yabancı ortak ayağına dağıttı 1,00 den toplanan mallar ortalama 1,50 den piyasaya veriliyor şimdi 2,00 üzeri alanlar maliyet düşürmek için bu malı alıyorsa vay halimize yok patron tahsisli ile çogaltacağı hisseleri 1,50 den alıp 3,00 den satma niyeti varsa bunun içinde en azından SPK nın ilk aşamada 11 milyon luk tahsisli başvurusunu onaylaması beklenecek oyun açık ve net olmaya başladı ama biz geç uyandık her zaman ki gibi 1,40 altına sarkarsa iflah olmaz SPK onayını almak için 1,00lere kadar çekerler mi acaba inşallah bu kadar şerefli değillerdir hep söyledim bir daha söyleyim bu adamlar galip ile aynı çanağa işemişler bunlarda insaf olmaz 1,50 üzerinden maliyetlenen arkadaşlar karar sizin kimse burdaki yazılarımla saın karar almasın ben sadece yazılı düşünüyorum sitres atmak için neymiş yatırım tavsiyesi içermez bu ve bundan önceki yazılarım :( :( :( kelin ilacı olsa hesabı
Ben öğrendim ayın 21 imis
21 inde başlıyor mu yoksa çağı 21 inde mi eğer 21 inde başlıyorsa bugün son 15 gün bugün doluyor yok çağrı 21 ise yarın son neden KAP ta ayın 16 sında çağrı yapıldı diyor 4 gün sonra mı ulaşıyor güvercinlemi göndermişler çağrıyı
Sayın Savas7171 meraklandırmadan açık bir şekilde bilgi verirseniz memnun kalırım Kırıkkalelı arkadaşım :) :)
KAP haberi aşağıda ;
Şirketimiz ile GEM Global Yield Fund LLC SCS ve GEM Investments America, LLC ile Şirketimiz ortakları MERKO Holding A.Ş. ile Aetna SA arasında imzalanmış olan 26.1.2018 tarihli Sermaye İştirak Taahhüdü ve Pay Ödünç Sözleşmesi (Subscription Commitment and Share Lending Agreement) çerçevesinde, 16.02.2018 tarihinde GEM Global Yield Fund LLC SCS'e yapılan sermaye iştirak davetimizde, payların nominal değerinin altında olmaması kaydıyla, çağrımızı takip eden 15 işlem günü içerisinde Şirketimiz paylarının gün sonu ortalama fiyatının ortalaması alınarak belirlenecek fiyat üzerinden 5.430.000 adet Şirketimiz payına iştirak etmesi talep edilmiştir.Kendisine davet gönderilmiş olan GEM Global Yield Fund LLC SCS, çağrımızı takip eden 15'inci günü takip eden iş günü itibariyle, çağrıya konu olan pay adedinin yarısından az olmamak kaydıyla, iştirak edeceği pay miktarını tarafımıza bildirerek, fiyatlama döneminde oluşan fiyat üzerinden bu paylara karşılık gelen sermaye iştirak tutarını Şirketimize sermaye avansı olarak yatırmakla yükümlüdür.Bu süreç dahilinde ortaya çıkacak, Şirket hisselerinin değerini ve/veya yatırımcıların kararını etkileyebilecek nitelikteki hususlar ve işlemlere ilişkin gelişmeler derhal kamuya açıklanacaktır.Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunulur.
burda açıkça "16.02.2018 tarihinde GEM Global Yield Fund LLC SCS'e yapılan sermaye iştirak davetimizde" şimdi ilk iş günü 19.02.2018 olmuyor mu acaba Avrupada 19 u tatilmiydi de 20 sinde çağrı alıp 21 inde başlatıyorlar veya 21 inde çağrı 22 sinde başlatıyorlar kafalarına göre anlaşmada belirtilen hükme ne oldu çocuk oyuncağı mı bu iş eğer öyle ise tamamen piyasayı yanlış yönlendirmeye eksik bilgi vermeye girer
Ayın 28 'in de bildirimi yaptık dediler 21 inde bittiğini soylediler
...e giren şemsiye açılmaz hesabı oldu bizimkisi en iyisi ekrani kapatıp bakmamak strese girmemek bırakalım kendileri çalsin kendileri oynasın şerefliler....
Bize hak o kadar sağlam şirket varken gel sazan gibi armut gibi buna atla
Dobrowski diye bir arkadaş vardı baya bi iyimserdi nerde acaba yazmıyor
Yazacak hal mı kaldı. Şeytanla dans edilir mi. Bunlar resmen şeytan çıktı. Ben böyle ****lik görmedim. Adamlar bizi resmen ters köşe yaptı. Ama ben kredide değilim ve bekliyorum. Ve bu hisseden hala umutluyum. Hep yazıyorum. Hiç haber çıkmayan hisseden birşey olmaz. Bundan en azından bir haber çıkıyor. İyi kötü hareket oluyor. Ben bu hissenin iyi olacağını düşünüyorum. Merko'nun sermayesinden fazla tahsisli kredi kullanacak. Daha bu ilk krediydi bildiğim kadarıyla. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Mesela ikinci kredi dilimi haberi gelebilir yada enerji alanında yatırım düşünüyor sanırım Merko. Öyle bir haber gelebilir. Falan filan.. hikaye çok yani. Görüntü yok ama :)) ben şahsen 1.795 ortalama ile zararda olsam da bekliyorum hissede. Not. Benim böyle yazmama bakmayın. Siz siz olun kendi kararınızı kendiniz verin. Bol kazançlar..
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.