ölücülere bak ayıp yani.
Printable View
Her şey arz talep dengesi ve meselesi, hissenin yükselmesi için dibe vurması gerekir
Venus_V3_5020 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mızrak çuvala sığmıyor patladı patlayacak!
Batan gemiye eleman kazandırma çalışmaları yemeyin!
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
maalt grafiği...
al sat tut tavsiyem yoktur kimseye... yatırım tavsiyesi değildir.
Ek 14978
maalt grafiği...
al sat tut tavsiyem yoktur kimseye... yatırım tavsiyesi değildir.
Artık kesin kararımı verdim açıklıyorum. Bu kağıttan bir b.k olmaaazzzzz.
https://i.hizliresim.com/lOWpoQ.png
sahibinden com daki ilan m2 fiyatına dikkat konumuna dikkat büyüklüğüne dikkat
https://i.hizliresim.com/VrMNZB.png
bunlarda da bizim tarlalar :) şu an pd 87m tl kasadaki nakit 31m tl
bu tarlalar ve yılda ort 2.1m$ kira getirien maresin bedeli 56m tl
sadece ilanı baz alırsak 15890m2*5455euro=86m euro sadece tarlalar
O ya da bu fark etmez. Endeks 120 bin görmüş Maalt 2-3 sene önceki fiyatında diğer kağıtlar uzaya gitmiş kimse konuşmasın artık gerek yok. Endeks sert düşerse bu kağıt 1-2 aya 5 li rakamları görür. Arsası servet etse nolur etmese nolur.
https://i.hizliresim.com/m2kbk8.png
nereden baktığına bağlı
Mahkeme kararı kaplumbağa kargo ile geliyor heralde.
Bizim spek mezarcı.. ne aşağı 12,13 lere getiriyor ne de yukari 22,23 lere buralarda bezdirme taktiği uyguluyor ama nafile. Az kaldi güzel haberlerine geleceksin yüksek rakamlara ben de mezarciyi soyacağım. Sabirla bekleyin
Zaten bu hisse elimizde arsa niyetine. Falezlerde arsamiz var. Omrumuz yeterse bize yetmezse torunlara.
Çok değil bir kaç önceye kadar fmizp in iki katıydık, ve önceleri birlikte hareketlenirlerdi kısmen. Şuan an itibariyle 25 civar fmizip malt 15.50 gelde bunlara sövme
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/661385
Hayirli olsun
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes alım satım kararını kendisi versin.
Mevcut hisse fiyati: 15.10
Piyasa değeri: 83 milyon
Son kira ödemesi hariç net dönen varlıklar: 12 milyon lira
Peşin tahsil edilecek 17 yıllık kira tutarı: 76 milyon lira
Talya+ Mares kira süresi sonrası 32 yıllık üst hakki (şimdinin parasıyla yaklaşık 150 milyon lira)+ kasadaki nakit para (5 milyon)+ kasadaki toplam USD cinsi nakdin (yaklasik 25 milyon USD) kambiyo ve faiz getirisi bedava!!!
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes alım satım kararını kendisi versin.
Kira 500.000 USD ye düşünce, hisseye küsüp giden yatırımcılar bu son KAP haberinden sonra tekrardan dönerler muhtemelen...Piyasada başka ucuz hisse mi kaldı şu, bu, o...
Geceyarısı okudunuz fakat haberin olumlu olduğunu anlamadiniz ve arkadaşa serzenişte bulundunuz. İlginç doğrusu. Muhtemelen KAP değil suriye haberi okudunuz. :)
Burada kimse kimsenin kararının sorumluluğunu üstlenecek değildir. Her birimiz ölçüp tartip araştırıp kendi kararımızı kendimiz veriyoruz. Kimseyi kendi kararlarimizdan ötürü suçlamak akıl kari değil. Herkes yazar çizer. Olumlu yahut olumsuz. Bu zenginliktir.
Kanaatim şirketin potansiyeli düşünüldüğünde maliyetiniz yine de yüksek degil.
Yaklaşık 100 milyon lira PD üzerinden maliyet yapmışsınız. Yine de maliyetiniz yüksek değil. Sizin yerinizde olsam olumlu beklentili kişileri suclayacagima bu fiyatlardan ortalamami düşürürdüm.
Ne sarı saçlıyım ne de mavi gözlüyüm ama burdayım
Nedir kardeş bu kadar meydan okuyacağın kadat önemli mevzuu göremedim de ben[emoji6]
İşte maaltın canı bu %5-6
Mal yükleme için bu haberi kullanırlarsa hiç şaşırmam.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5f75a91f35.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En kaliteli tuvalet kağıdı daha artık daha çok yatırımcı emebiliyor[emoji2]
2000 lerde 35 görmüş kağıda yatırım yapan adam şu an eksi yüzde 1000 lerde herhalde ... :)
Kim bilir şu birkaç saatte kaç kişiyi daha bindirdiler. Canlarını yakacaklar Adamlara mal dağıtmak için kaymaklı ekmek kadayıfı oldu bu haber.
burada sizlanan arkadaşlar zararlarını insallah tez zamanda çıkartıp bu lanet kağıttan kurtulurlar
Sirketin ortaklik yapisinda %36,81 koc holding temel ticaret %29,55 %3,91 koc ailesi uyeleri var. Koc ailesinden de 93 yasindaki Semahat Sevim Arsel (Rahmi Kocun kardesi) yonetim kurulu baskani. Bence Allah omur versin Semahat Hanim vefat ederse hisse kopacak. Suan uyuklamada... ytd. Tahmindir bu cok bildigimden degil. Uzun vadeli dusunenler saglam kazanir.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş burdayım halen sen yoksun nerdesin. İstediğin olmadı mı. Maaltın acemisisin galiba[emoji6]
Dostum ekran resmini aldım beklentisi olmayan ben değilim 5 TL yazdım buraya 5 TL insan yazarken Allah’tan korkar. Şu anda Antalya’daki arsanın değeri sıfır para ile sıfır 0 TL oradaki imar bir sonuçlansın dava iki tane dava var orada esas o zaman görüşürüz hadi kal sağlıcakla