aynen sana katılmamak elde değil bildiğin yatırımcısıyla alay eden dalga geçen saçmalayan bir gerizekalı spekle karşıkarşıyayız ama eni sonu bu karnındaki sancının sebebi çıkacak ortaya....
tek korkum gaz sancısı olması:)
Printable View
Satılma haberıyle ılgılı son durum nedır bılen varmı...
Logo saltanatına son.
Artık
LİNK saltanatı başlayacak
Spek efendi kendine heyecan arıyor anlaşılan,her gün aynı işlemler,kaseti geri sarıp sarıp duruyor.parça atla artık,sana buradan ekmek çıkmaz,3-5 parça ileri sarda heyacan gelsin...
YTD.
Son 2 gunde Finans Yatirim net 72bin lot aldi. Is Yatirim ise gecen hafta 16TL’den aldigi 35bin lotu 15TL ortlama ile satti.
28 subat takas:
https://ibb.co/kJArdH
27 subat takas:
https://ibb.co/e9YBdH
Bi̇lgi̇ teknolojisi firmalarındaki sıkıntı ne ki arkadaşlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada bir ukala arkadaş vardı Borsacı ben 3.5 deyince çok bilmişlik taslamıştı kar 3.6 milyon.bir de onun müridi konuşuyorlardı.
Yazdiklarini ne cabuk unuttun oyle. Daha 2 rakkami toplayamiyordun. Zamaninda yazdiklarimi hatirlatmak lazim saygisiz insana. Bak zamaninda yazdiklarimizi senin icin yukari kopyaladim.
Kar ve ciro bekledigim gibi iyi geldi. Gecen sene 1.6milyon Tl olan net kar bu sene 3.6milyon TL oldu. Asil onemli olan cirodaki artisla beraber faaliyet kari gecen sene 180bin TL zarar iken bu sene 2.7milyon TL ye yukseldi.
Arkadaslar Link in piyasa payi (yazilim ve pazarlamada) yuzde 25 degil mi?
Nasil oluyorda 9 million tl ciro yapiyor? Yani soylenen piyasa payi ile bu ciro ortusmuyor.
Bu durumu aciklayabilecek bi arkadas var mi?
Bulundugu sektorde ki yillik ciro nedir Turkiye de?
Bu güzel bilançoya reaksiyon vermemesi de ilginç değil mi ?
Evet ben klavyeye yanlış basmışım bak sen 1 ile 3 ü toplaya bildiğine göre benden akıllısın he:bravo:le bu fiyatta bu hisse de durduğuna göre çok daha akıllısın.
Bak hisse 15-16TL civari iken ne yazmissin, hafizan ve matematigin iyi olmadigi icin asagiya birebir kopyaladim yazdigini. Hisse 15-16TL iken ucacak kacacak diyen biri hisse 14TL civari iken begenmiyor. Cok garip ve tutarsiz insanlar var.
Ne olur o tesi
Artik mart ayı yönü belli olur nereye götüreceklerse bir karar verseler
Sattik aldik hep zarar
İş bank—finans arasında paslaşmalar
Galiba yine bizler kaybedecegiz
Hisseleri sattık aşagıdan alacak
6 ay bekleriz
son bir hafatalık pastayı rica etsek..
Dikkat et bilmiyorsan sonrasına bak ben dedikten sonra 19 küsüre gitti ve bittiiiiiiii.Sen daha buraların yolunu bilmezken 2.30 da biz buraya geldik.7.00 oldu çıkmıştık bürüte girdi.6.00 geldik 19.00 bitti. yine geldiğim zaman anlarsın ama şimdi değil sen bekle taşı ben kazanırım akıllı taşıyıcı ama 1 ile 3 ü iyi topla sana yardımcı olur.
Neden bittiiii ve ne zaman siz geleceksiniz onlari da yazarsaniz derin bilgilerinizden istifade etmis oluruz.
S.dik yaristiracaksak eskiyi yazmak kolay. forumun eski sayfalarina ac bak ben hisse kac iken girmisim, ben girdikten sonra neler olmus hissede. Yazdiklarim duruyor birebir.
Ben sadık bir taşıyıcı olarak beklemekten oldukça memnunum ve hiç üzülmüyorum.Ben şirkete güveniyorum ve eni sonu beklediğim hedefe gelecektir...
Citi son 2 ayda 230.000 lot hissesini boşalttı eski geri gelişlerinde Citi maldan çıktıktan sonra hisse geri geldi buradaki en önemli şey satış oradan ses gelirse iyi biraz daha ötelenirse hisse üstün de baskı oluşur.Yanlış klavyeye basmamak için dikkat ettim.
Selamün aleyküm Link ci Ortaklar inşallah bu günden sonra yukarı tepki başlar ve sıkıcı seanslar son bulur.
Ve Aleyküm selam
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14.00 görülebilir 13.70 ve 14 çok önemli dikkat etmek gerekir.
13,70 altı 4000 lotluk cephane hazır gelsinde gadasını alam
Bu gün gelmedin yarına beklerim o vakit.
Evelallah bizde şarjör her daim dolu.
Bu cirpinisin altında var bir Çapanoğlu.
13.70 göründü orayı kırmaması lazım.
13,710 :) gel gel
Bu günkü pasta çok önemli yabancı giriş yaptıysa iyi.
Aynı 2010 daki numarayı çektiker. Onda alıcı ile gizlilik sözleşmesi bile vardı yerseeeennn
Her an herşey olabilir havası bu olsa gerek.Sonuna kadar güveniyorum sana Link.
satis durumunda bir gelisme varmi
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.