bugunde kagit cikti. ben anlamiyorum bu yatirim firmalarini ne diyorlarsa tersi cikiyor. ytd
Printable View
endeks 15bin puan yükseldi,rallinin sonuna gelindi. bizimki yeni hareket çekiyor...
cok m.ktan bi tahtaya bulasmisiz
6.55 i bile geçemedi,ne uyuz bi tahtaya bulasmisiz arkadaş
diğer tahtalar dipten yüzde 50 yi kurtardı. bu hâlâ diplerde cebellesiyor.
Bu baskının vardır elbet bi nedeni
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hakkını yemeyelim. Dipten henüz %10 tepki vermemiş senetler var bu %25 e yakin tepti dipten.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
101 borsada en az 9 olmalıydı bence
Yaklaşık bir yıldır elimde tuttuğum ve maliyet düşürerek ancak 8 tl ye indirebildiğim hissemi 5.91 den sattım belki daha aşağıdan alırım diye ve borsa endeksi bir anda yükseldi.Tabi olarak zarar çok oldu.Endeks niye 87bine indi,niye 101 bine çıktı anlamak zor.Para kaybederek öğrenmek daha etkili oluyormuş:) Bizimki gibi borsalar da borsa,küçük yatırımcı avlamak için kullanılan av sahası imiş.
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar indir bindir yaparak zaten bu psikolojiye oynuyor. Yapmıyorsun yapmıyorsun, bir trade edeyim diyorsun, hop.. 6.20 de yarısını ben de kaptırdım. Beklentin bitmedikçe uzun süre beklediğin hissede biraz yukarıdan almaya cesaret edemeyeceksen tamamıyla trade etmemek lazım diye düşünüyorum. Sen, ben vs satmasak zaten geri dönerdi muhtemelen. Grafiğine göre esas kritik eşik 6.70-6.75 gibi duruyor..
Geldik, gidiyoruz..
orasi öyle de , görüyorsun işte endeks az bi sallansa ilk önce bu koşuyor, sanki çok yükseldi de kâr satışı yapiyor...sabır sınırlarını sonuna kadar zorluyacaklar anlaşıldı.
bu arada,
bugün de geçemedi 6.55 i
sanirim ilk direncimizi bulduk :)
destek 5.30
direnç 6.55
Bakanın bu günkü açıklamasında hibrit ve elektrikli araçlar için gerekirse yeni teşvikler de verebiliriz
Bu habere verdiği tepki çok cılız kaldı .. bi tavan yakışırdı
Şansınız bol olsun
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki kisa vadede duseceksin yine ama uzun vadede coks ey bekliyorum senden vestel. eninde sonunda patronda istedigimiz yere getirecek seni eli mahkumm.
ytd
Bozkurt uzun zamandir burdasin. 6.60tan verip çıktığına inanmıyorum. Bu kadar bekleyip yükselişte çıkmış olamazsin.
Tatilde olmanın avantajı, 10 gündür internetim yok, gitmiş de gitmiş. Tatil vestelden, dönene kadar düşme sabret
maliyet 9.00 bu rakami görsün bana yeter. sadece zarar etmek istemiyorum.
Vestl ne zaman bilanço açıklar bilen var mı?
Bu hafta içi 7 gören kağıt ne olduda böyle düşüyor .. mantıklı bir açıklaması olan varmı
kar satisidir...
SM-G615F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok teşekkürler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9a bensiz gidecek. Teşekkürler vestel, 6.65 üstü olumlu ama neruda tırsak. Ytd
ANALİZ-4. Çeyrek Bilanço Beklentisi/Vestel(Halk Yatırım)
Halk Yatırım ( http://www.halkyatirim.com.tr ) Tarafından Hazırlanan Analiz:
"Araştırma kapsamımızda 8,35 TL seviyesinde 12-aylık hedef fiyat ve "AL" tavsiyesi ile yer alan şirketlerden Vestel Elektronik'in 2018 yılı dördüncü çeyrek finansallarını 11 Şubat haftasında açıklaması bekleniyor.
Şirketin 4Ç18'de içeride gerçekleştirilen fiyat artışları ihracat tarafında ise artan satış hacmi ile yükselen Euro/TL'nin etkisiyle yıllık bazda %11,6 artış ile 4.314 milyon TL seviyesinde net satış geliri açıklayacağını tahmin ediyoruz.
Destekleyici hammadde fiyatları ve TL'deki değer kaybının etkisiyle geçen yılın aynı döneminde 280,6 milyon TL seviyesinde olan FAVÖK'ün ise 4Ç18'de yıllık %47,4 artışla 413,6 milyon TL seviyesine yükseleceğini tahmin ediyoruz. Bu doğrultuda, FAVÖK marjının da yıllık bazda 2,3 puan iyileşme ile %9,6 seviyesinde gerçekleşeceğini öngörüyoruz.
Yıllık bazda iyileşen operasyonel karlılığa bağlı olarak 4Ç17'de 20,1 milyon TL seviyesinde gerçekleşen net zararın 4Ç18'de 164,0 milyon TL net kara döneceğini tahmin ediyoruz.
Vestel Elektronik'e ilişkin olumlu bilanço beklentilerimiz doğrultusunda, Model Portföyümüz'deki %20 nakit pozisyonumuzun %10'unu VESTL hisselerine ayırmayı tercih ediyoruz. Hatırlanacağı üzere, 21 Aralık 2018 tarihinde yayımladığımız raporda, Vestel Elektronik için 12-aylık hedef fiyatımızı 8,35 TL önerimizi ise AL olarak belirlemiştik. "
Bir gün daha şeytanın sayısı 6.66 da kalırsa çarpılır. 4 e kadar düşer. Ytd
Ne kadar boş konuşan sırf yazmak olsun diye yazan var burada
Haklısınız, o zaman net bilgi vereyim. İndikatör soğutma evresindeyiz. 6.65 altı kapanış, olumsuz. Bilanço bekleyecek burada
Bugun ki hortum antalyadan beter oldu.
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zamanlamada biraz acele davranış sergilemisim, 7 tl daha iyi rakkam miş :)
ama olsun, sonuçta bu tahtanin speki endeks az bişey geri gelişinde en önden koştuğunu tahmin ettiğim için pişman değilim.
bu tahta acikcilarin yuvasi olmuş,kafalarina göre hareket çekiyorlar...endeks yükselirken sanki iştirak etmiş çok çıkmış da sanki bugün deli gibi kâr satışı yaptilar sanirsin
12den gelen düşme kanalına bir günde geri girdi. Yatırım finans girip çıkmasa daha iyiydi
Cahilliğimi bağışlayın,biri beni aydınlatırsa sevinirim.
Şimdi vestel beyez eşyanın % 95 i vestelin ise ve vestel beyazın piyasa değeri 2,7 milyar ise vestelin piyasa değeri nasıl 2.3 milyar oluyor. Vestelin içinde vesbe yokmu varsa vestelin kendi değeri kaç krş
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düzeltme bekliyordum, ama kantarın topuzu kaçtı. Silkeleme mi, trend değişikliği mi olduğunu hangi indikatörler gösterir
Neymiş Sn neruda
Ben bilmiyorum, bilen varsa öğreneyim diye sordum ilgili indikatörler için. Ama deneyimim sığ bir tahtada değilsek, önce sat, sonra tuzaksa az zararla geri al. 6.74 ten kar cebe yakışır dedik sattık. Sonra kaşıntı geldi, geri aldım 6.65 i geçince, artık yarın teslim ederiz zararına. Bugün bile yaptığı atakta geçemedi, 25 kademe alıyor, 5 daha alamıyor. Gıcık bir hisseymiş, mevduattan güzeli yok
tam bilanço tarihini bilen var mı?
2018/ 12 için son gün 11.03.2019 .Sanırım son gün gönderir.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s
Halk yatırım 4Q18 de 164m net kar tahmini yapıyor, TEB ise sadece 35m. Şimdi hangisine inanalım, alalım mı yoksa satalım mı?