https://i.hizliresim.com/zMWBYD.png
Printable View
Eşleşme 31 lot. Satışta kalan 11 lot.
Eşleşme 58.00 tl. 20 lot
Eşleşme 58 tl 4 lot. Satışta bekleyen 40 lot.
Eşleşme 55 tl 62 lot. Satışta bekleyen 73 lot.
58 deki 20 lot bana aitti.59.30 dan 30 lot verdi.55 deki 30 lotta bana ait.dipsiz kuyu.bu gidişle geldiği fiyata gelecek gibi....
Eşleşme 52 tl 135 lot.
Eşleşme 57.90 135 lot. Alışta bekleyen 18 lot
gene 20-30 lotçular başlamış kardeşim yapmayın şunu buralardan ne alın nede satın yada alıp sattığınızı yazmayın azığını alan çoktan aldı bırakın ne yaparsa yapsın siz aldıkça geri geliyor görmüyormusunuz almasanız mecbur yukarı çekecek biri daha vardı bi ara 10 lot alışlarını burda yazıyordu ayıptır ya rahat bırakın tahtayı tevbe tevbe ....ytd
Kapanış derinliği atabilir misiniz
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavana kadar kademeler boş. En önemlisi de alış ta bekleyenler,satışta bekleyenlerden çok.
Hisse Sıkışmış gibi duruyor bi önü açılırsa 2010 yılında ki zirveye gelirmi?
Şu ana kadar silmefi. 71.75 eşleşme 326 lot. Tavanda alıcı 2986 lot.ytd.
Agam bizimle egleni
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
63 bin TL olsa tavan olurdu 😀
dedik ya artık mızrak çuvala sığmıyor.....
esas yükseliş 75 üzerinde kapanış yaptığı takdirde olacak....
2 gün 75 üzerinde kapanış yapması lazım....
Engellemezler ise yarın 70 i geçeriz inşallah. Bizde 10 ar lot destek oluruz. Damlaya damlaya göl olur demiş atalarımız. Bilmeyenlere duyurulur. Kudurmaya gerek yok......
Kesin Küçük Bey Babasından Habersiz Kasadan Aldıklarıyla Hisse Topluyor,Eline Yüzüne Bulaştırmaz inşallah :)
Şu c den bı ciksa ben görürüm o tavana yazıp sileni veriverirler eline tavandan. Böyle artistlik yapıp kendini tatmin etmesi kolay tabi işlem yokken yaz işlem olacağı zaman sil. Ohhh ne güzel uygulama
taşak geçiyo ********.yazacaksan yaz.sil süpür.sileceksen yazma.
para babalarına k.y.yı keklemek için her türlü kolaylık sağlanıyor.adamlar emir silme parası bile ödemiyor.tutacaksın bunların yakasını.ayrıca patronun yakasınıda tutacaksın.arkadaş bu sermayeyle şirket yönetilmez.artır bun diyeceksin.maalesef düzen böyle....düzülense bizler....
arkadaşlar 05.11.2018 tarihinde CİMER'e bir başvuruda bulundum C gurubu uygulamasının haksız olduğunu bunun şirketleri baglaması gerktiğini şirket yönetimlerinin duyarsız olduğunu bu uygulamanın küçük yatırımcıyı magdur ettiğini ve değiştirilmesi gerektiğini yazdım az önce cevap geldi.
borsa istanbul pay piyasasının A-B-C-D- gurup uygulamasanın değiştirilmesine ilişkin ilgide kayıtlı başvurunuz kurulumuz tarafından kayda alınmıştır.
arkadaşlar biraz zaman ayırıp CİMER'e başvuruda bulunun 20-30 kişi yazarsak birşeyler değişir.
Bak hele 69 lu hacim yaptırıyor. Mesaj mı veriyor. Ben de 31 li satış koyayım bari
Kendi alıp kendi mı satıyor ?