Halk bankası 1.250.000 lot artıda ve bugün tahtayı bu seviyede tuttu. Ytd.
Printable View
Halk bankası 1.250.000 lot artıda ve bugün tahtayı bu seviyede tuttu. Ytd.
Bu borsa işi kadar patrona para kazandıran bişe yok. Bedelsiz ne demek. Al sana 20 trilyon demek. Yaw öyle beleş işmi olur...borca veririm ...makine alırım..birine veririm yerim....hakikaten anlamak zor, ama böyle hak olduğu için kullanıyorlar. şirketin öz sermayesi sermayeyi karsilamiyor spk bedelsiz onayı veriyor.anlamak zor...öyle olunca bedava trilyonu olur istediği fiyattan da satar.....ytd
Tamam demeyiz, demeyiz merak etme.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sermaye artırımı ve yeni hisse satış işlemi bitmedimi
Bugün son ...
bu yeni hisseleri 1 lira altında satma yetkisi yok galiba doğru mudur
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.borsagundem.com/haber/rus...-dustu/1332788
şimdi de rus mafyası çıktı... ytd
Yada milleti bıktırmaya elindekileri almaya çalışıyorlar. Sonrada ellerindeki milyonlarca mal ile çok büyük bir hareket yapacaklar. Şuan iki ihtimal de var değil mi?
ellerinde bok gibi hisse var bece piyasaya yaymaya çalışıyorlar tektu da sermaye artırımı yaptı 65 kuruşlara kadar düştü sonra 1 tl ye çıktı ytd
herkes adamların maliyetinin 1 tl üstü oldugunu ve 1 tl ustunden mal satacaklarını dusunuyor.... ben ise maliyetlerinin sıfır oldugunu her fiyattan mal satabileceklerini, düşünüyorum.. tek durum bu...burdan rızzanın tahtasında yön ne olur onu bilemem.... ne de olsa kumar tahtası....ytd
aslında 0,5 den 2,46 ya giderken bedelli oncesi elindeki malı dagıttı... bedelli ile eline gececek toplam 20 milyon malı daha dagıtacak ama fiyat 1 tl olacak diye birşey yok...her fiyattan satacak... olayın özeti bu.... piyasa fiyatı 086 iken kim 1 tl den bedelliye katılır..tabiki tahtanın sahibi katılır.. ytd
Bu adamı ne SPK ne piyasa ne de hissederlar çözebilmiş tam kumar hissesi şu dkdan itibaren ya herro ya merro pozisyonlar ona gore alinsin...
Kardeşim kusura bakmayın ama çok net ifadelerle yapacak edecek demen bana göre yanlış, belki de o elindeki 20 milyon lotu kullanarak hisseyi yukarı yapıp yukarıdan satmak isteyecektir.Burada kesin ifadelerle insanları yanıltmayalım istersen. Ha dediğin olur mu olur. Bu hissede herşey olur. Nasıl olsa meydanı boş buluyorlar.
Kardes aslında kesin ifadelerde bulunmaktan kacınırım.. hele bu grubun tahtası ile ilgili senaryoyu anca kendileri bilir.. elindeki malı satar da ;yukarı mı götürür satar, asagı mı goturur satar bilememm..tek bildiğim bu sermaye artırımı ky ye bedelli onlara bedelsiz oldu.. belki bi sure yataya baglarlar. Kimbilir arızza bilir.. bedelli sermaye artırımı yapabilecgi tek şirketi buydu.. ytd
aksam bir de bilanço geliyo... muhtemelen yine zarar acıklar.... ytd
Bu invest az in kaçıncı milyonluk satışlari ya nerden alıp nereye veriyor
Bilanço geldiiiiii. Hadi bil bakalım kar mı zarar mı........ben bunların taaaaa........
-5,575,886
içeriden bilgi alan bazı o...çocukları bugün dünya kadar sattılar.bilanço sızmış.BAKALIM SPK NE HALT EDECEK.
SPK hiçbir şey yapmaz. Daha ödül bile verebilir.
Keske yazdıklarım cıkmasa da malesef cıkıyor.. muhtemelen bilanco zarar dedim , zarar geldi..
bedelli bitti, bilanco zarar acıkladı. Hersey ayarlanmış gibi..
bedelli bitti birileri sıfır maliyetli lotları topladı.. bilanco etkisi ve surecin bitmesi ile asagı salacaklar gibi.
herkes nibasta hareket beklerken rızza ıeyho da kucuk bir hareket yapabilir.. cunku rızza ters koselerin kralıdır...
Umarım yanılırım.. Ytd
Ne kadar zarar açıklamıştır. Ayrıca bugün %5 yarın ne yapar tahminleri alalım. Ytd.
..,,.,,..,.. kağıdında eşleşme 78..
şimdilik..,,..,..,..,..,
...na .....
..,,.,,.,,.. kağıdı...
bedellileri beleş al, 69 a kadar sal ..,,.,....,..!!!
Tahta kapansa keşke şöyle bir hafta filan, hiç olmazsa bakıp bakıp küfür etmesek şu Rıza denen soysuza. Ne oyuna geldik ama arkadaşlar, pes ...
Bu hafta son bakalım daha ne kadar düşmek. Bayram tatili 9 gün dinlenelim. En azından stres yaşamayalım. Korku filmlerini geçti. Ytd.
Bu kagıdın tekniğimi mekniği yok. Canları ne isterse o olur.. şimdi 1 tl altindan bedelsiz malları satıyor.. sonra yataya baglayabilirler.. tarihi dip 0,55. Allah maliyeti yuksek olanlara yardım etsin.. bu kansızların tahtasında hersey mubah.. zaten spk bist durup izliyo.. ytd
Vallaha sende burada yukarıdan mal satıp alttan toplamalarına yardımcı oluyor musun acaba diye aklıma gelmiyor değil yani. Ben bu hissede bu kadar kötümser olsam, elimde de hiç hisse olmasa sabah akşam illaha buraya uğrayıp bir olumsuz yorum atmam açıkçası. Hangi hissede İsem onun forumuna bakarım ne oluyor diye. İki hafta önce İhlas sattım 0.40 daha uğramadım o foruma. Ya başka amacın var senin yada bolca boş vaktin. Yazdığın da kimsenin bilmediği şeyler değil yani. Kimsenin bilmediği şeyler bile olsa hergün aynı şeyleri yaza yaza herkes ezberledi artık yazacaklarını. Zaten aşağı yukarı da sadece sen yazıyorsun forumda, kimse teknikten bahsetmemişken teknik meknik hikaye diyorsun ne alakaysa bu kadar azim hayret verici. Kısacası hissede olupta şuanda zararda olanlardan daha panik bir halin var yorumlarında. Sende hisse yoksa rahat ol kardeş hergün burada zaman harcamanın sebebi nedir?
Kapıdan Trumpla Rıza aynı anda girse önce kime saldırırım bilmiyorum
SPK ya ve Cimer e birer mail yazdım, bu soygunculara izin veren sizlersiniz neden bizleri bu kadar mağdur ediyor ve hiçbir şey yapmıyorsunuz bu dolandırıcılara karşı diye. Ltf 10 dk ayırıp sizlerde yazın, SPK bugün dolandırıcılık ve yalan haberle ilgili uyarı mesajı yayınladı. Kasasına 27 milyon nakit giren şirkete bakın, görende iflasa gidiyor der. Ltf seyirci kalmayın, bir mail atıp şirketten açıklama istenmesini talep edin, sadece 10 dk alır.
Ben yolladım bir email... yatirimci@nigbas.com.tr buraya
birader eski bir rızzazede olarak milleti uyarmaya calıstım.. başka hiç bir niyetim yok...
dolarda yapılan manipulasyonlara mudahale ediliyor da yıllardır bazı grupların küçük yatırımcı üzerinden yaptıkları vurgunlara neden spk bist ilgili kurumlar bir şey yapmıyor..
yasadaki kanundaki açıgı bilerek yıllardır bir ton insanın elindekine el koyup, magdur ettiler...amacım biraz olsun tecrubelerim paylaşmak, farkındalık yaratmak.. herkes yaptığı yatırımdan sorumludur..
inşallah herkes hakkını alır....ytd
Bigdata siz yazmaya devam edin kardeşim, çok ayakları yere basan yorumlar yapıyorsunuz, biraz karamsar düşünüyorsunuz, ben de tam ters tam bir hayalci iyimserim, bir de ben şahsi görüşüm, ben hiç bu tip komplo (tetikçi) teorilerine inanmıyorum, ha şöyle olabilir speğin tetikçisi vardır ama en az on bin takipçisi vardır gibi.
yarın açılışta satıp kapanışta 5 puan alttan alıcam böyle böyle maliyet düşürücez artık yapacak tek şey bu
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu şirketin işleri nasıl mali durumu nasıl dolar borcu varmı çok
***CEMAS******NIBAS******IEYHO*** NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Ek Açıklamalar
31.05.2018 tarihli yönetim kurulumuz kararı çerçevesinde 27.000.000 TL olan Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin 100.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 27.000.000 TL nakit sermaye artırımı yapılması yoluyla, % 100 oranında artırılarak 54.000.000 TL'ye yükseltilmesine ilişkin olarak 23.07.2018 tarihinde başlayan 15 günlük yeni pay alma haklarının kullandırılması süreci 06.08.2018 tarihinde tamamlanmış, kalan paylar 8-9 Ağustos 2018 tarihlerinde Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasada satılmıştır. Artırılan 27.000.000 TL sermayenin 14.854.103,58 TL'si yeni pay alma hakkını kullanan mevcut ortaklarımızdan, 12.145.896,420 TL'si Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasada yapılan satışlardan olmak üzere Şirketimize 27.000.000 TL fon girişi olmuş, böylelikle sermaye artırımı tamamlanmıştır.
Saygılarımızla,
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/703072