ne çektin be vasfıye teyze ... 8.94 halen aktif..
Printable View
ne çektin be vasfıye teyze ... 8.94 halen aktif..
tamam vur dedik ama öldür demedik.. 8.88 e çarp dön.. bilemedin 8.82 test et dön ne arıyorsun 8.71 de..
bu gün 8. 71 çarpması süreyi biraz daha uzatabileceği şeklinde yorumlanabilir ama 8.94 üzeri kapanış gelmeden yukarı beklenti biraz zor.. haftalıkta 8.82 kırılmamalı..
EPEYİ PRİM YAPMIŞTI DÜZELTME YAPMASI GAYET NORMAL.... DEMEYİ ÇOK İSTERDİM:rtfm:
ÇİMSA NE GÜZEL GİDİYOR MAŞALLAH DARISI BAŞIMIZA:bravo:
zaten keyfi yoktu bir de Fitch çıktı başımıza:(
Arkadaşlar 2025e kadarmı tarih alınmış sermayeyi arttırmak için ? Hemen olmicak yani bedelli yada bedelsiz işleri doğrumu anladım.
Bugun cok verdiler zaten yukselise ayak uyduramadi dusmeside cabasi
bu hafta endeksin 1537.38 altında kaldığı sürece, 1497.09 ve (kırılırsa) 1480.13 seviyesinin aktif olabileceğini hatırlamakta yarar olabilir...yola devam içinde 1559.28 üzerine çıkması gerekir..
İnşallah kısa vadede kendisini fiyatlar ederine gelir sabır lı olmakda fayda var. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
1537.38 üzerine çıkmadıkça güneş çıkmayacak..
iyi ki sektörün en büyüğüsün, büyüklüğüne yakışmayan bir performans sergiliyorsun, bu hantallığından kurtulmadığın sürece yatırımcısını üzersin :wu:
Hadi hayırlı olsun kayıtlı sermaye yaklaşık 6 katı artıyor bundan daha azında enka tavan olmuştu
Akçansa fiyatı 16 lira iken oyak çimento 8 lira şu anda Akçansa çimento 19 78 hesabıma göre 9.88 olması lazım ama fiyat hala çok ucuz çok çok ucuz benim kişisel tahminim dir
Bugün 8,90 dan 3milyona yakın lot verdiler.
Bir grup var demek ki 4-5milyonla oynayan
8,7 - 8,8 arasından yine alacaklardır gibime geliyor verdikleri lotları
Bu grup bugün aslan olur yarın da biz küçük yatırımcı olarak eşek oluruz gün olur harman döner bekleyeceğiz grubunda ayağı kayacak
gözden kaçırılan bir şey mi var acaba. çimsa % 8.43, afyon % 2.79 yukarıda oyakc %0.57 yukarıda.:Sad:
Spk ayı gelmiş sermayeyi 1.500.000bin e cıkarabilecek. gerçi ödenmiş msermayesi 1milyar küsür büyük olasılık kendı ıcınde sermaye artırımı yapacak bu sebebden kımse kazımıyorr
Bence bütün baskı bist30'da olması ile ilgili. VIOP short pozlar ve açığa satış.
Global Menkul her gün alışta, nereye gidiyor mu mallar bilen var mı
çimsa ya imrendim vallah ne var bu kağıtta bizde olmayan :wu:
BİZİMKİ DE YARIN HAREKETE GEÇER iNŞALLAH :halay:
Cimsa nin hikayesi var. Beyaz cimento sektöründe dünyada ilk 3 te yer alıyor. Oyakc in hikayesi ne?
bu kağıt adam olurmu hazirandan beri bekliyorum maliyet 9.10
2020 bilançosu ve temettü kararını beklemekte fayda var güzel bir yatırım ama bekletiyor malesef
endeksteki genel düşüşe fazlasıyla uyum sağlamış ama düşük işlemlerle
endişeye mahal yok.
2020 bilanço tarihini bilen var mı.paylasirsa memnun olurum.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citi ve doçe bank azalttılar buna rağmen 9 lirayı görmüştü şimdi piyasa tutuyor kağıdı birazda çinliler destek çıkabilir, fabrika yatırımı bitmiştir sanırım bu kâğıtta kısa surede 1e2 verecektir bence, bakalım tutacakmı tahminim :)
kendi halinde hareket ediyor çimsa ve afyona ayak uyduramıyor beklenilecek malesef
Kimseler kalmamış
çok sıkıştı yukarıya doğru hareket çok yakın
tekniği bozmak için bir yerlerini yırtıyor ankara çocukları yatırım tavsiyesi değildir
Cumhur kanal hakkinda konusursa prim yapabilir. iki gundur para girisi olan Oyakc dikkatimi cekiyor. Donus sinyalide verdi.
3.64 ten mallandim.