finansman ve ünlü kağıttan çıktı
finansmanın 10bin ünlünün bin lotu kalmış
Printable View
finansman ve ünlü kağıttan çıktı
finansmanın 10bin ünlünün bin lotu kalmış
Yani sabah 4.70 altı acabilirmi?
bugün pek doğru olurmu bilmiyorum ama bi milat oldu bence
düştükçe toplamayı düşünüyorum
ALLAH utandırmasın
Evet belki milat olursa milattan sonraya ömrümüz yetermi bilmem. Dediğiniz gibi olursa burdan itibaren sürekli yukardan kapatması lazım. Yoksa beklerim derseniz tuclk gibi 1 yıl öncesinden beri ha bu gün ha yarın diye bekler durursunuz ve kağıt dahada inadına düşmeye devam eder. 6 ay önce sözde spek satışları bitip kağıt ortalama 4.20 fiyatına gelip ordan uçuşa geçecekti. Oysa tam tersine 3.20 ye düştü.
Gidecek yıldız kağıt en azından flap gibi olur; bir geri iki ileri gider ve 2 ayda %400 yapar. YTD.
Bu sefer snpamın ipini çektiler gibi. Ytd
4.90 civarı açabilir
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapasite artırımı için alan genişletilmesi haberinin kötü tarafı şu: Normalde biz, SNPAM arsalarının bulunduğu yere yüksek imar verildiği için, buradaki fabrikanın başka yere taşınmasını ve bu arazinin değerine uygun bir şekilde (yani buranın değerine göre çok küçük bir kira ile değil de kayda değer bir şekilde) değerlendirilmesini bekliyorduk. Ancak bu haber bu beklentimizi erteletiyor.
Diğer taraftan, çimento satışından gelecek para, makinelerin yenilenmesine göre çok çok fazla olmalı. Bence SNPAM'ın bu seneki karından bu alım ve yenilenmeleri yapacaklardır. Çimento satışı 3-5 ay içinde olmazsa, bu seneki kârı bahsedilen yenileme ve genişleme işlerinde kullanacağız deyip temettü vermeme ihtimalleri de var. Çimento'dan gelecek parayı başka yatırımlarda kullanacaklardır. Çoook uzuncu iseniz zarar etme ihtimalinizi zayıf görüyorum. Tabi ekran başında sürekli durarak psikolojinizi bozarsanız o zaman başka!! Kısa ve orta vade için, bence hisseyi sürünceme aşamasına alacaklar.
Diğer taraftan, şirket anlaşılmaz bir şekilde vergi beyannamesini yayınlamamakta ısrar ediyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
1tl lik daha limit var . O zamana kadar mallanan ky yı söğüşlemeye devam ederler. Tabi mucize eseri yönünü yukarı çevirmezse. Bu da büyük bir hayal gibi. Esasen yarın kolay tahmin edilecek bir hareket yapmayacak bence. Ama kalleşlik hareketini bırakmaması daha olası gibi geliyor bana. Yani ky yı damdan düşürmeye devam eder. YTD.
evet ne yapablirz: öncelikle yatırım tavsiyesi degildir biliniz. şimdi snpam klasik %10 yap sonra açılış fiyatına gel yada -% ile günü kapat.bugunku hareket hisseyiyukselt vede elinden çıkart hareketine benziyor ama net budur demek yanlışta olabilir.şu bir gerçek hemen hemen butun hisseler için söyleyebilirim ki; bekleyen kazanıyor.ben aldım ve hedefime gelmesini bekleyecegim.bazen kısacı olmaktansa ,orta vadeci olmanın faydasını çok gördüm. başka ne diyebilrm ki.herkese saygılar.
Yabancı 650.000 lot satmış.yorumlar neler.
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satışlardaki aracı kurumlar yabancı nin işlem yaptığı kurumlar geliyor bana.ytd
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tokatçı yine devrede
Adam yapacağını yapıyor biz hala gibi görünüyor, gibi görünüyor deyip duruyoruz. Gibisimi kalmış, olan olmuş biz bir ihtimal hayaline inanmak istiyoruz hala. inşallah yanılırım dicemde biz kendimizi kandırıyoruz zaten. YTD.
4.75asalak kerkenez desteği yoksa şimdiye çoktan daha aşağılarda idi kağıt. Gerçi yukarı gitmeyecekse burda da kalmaz. Olumsuz olursa aşagı düşmenin eşiğindeyiz bence.YTD.
Uzun vade yatırımcılıktır diyenler tuclk a bakınız. YTD.
Bizde de kuyruğa geldi. 1. 1.5 saate belli olur. YTD.
Favori kağıtlarımda tavan yaptı bu gün hep yav. Şöyle birini realize edip ötekine girsek o da böyle tavan kazandırsa çok mu zor. Niye bu kadar şanssızız??
Son dk larda da sürpriz yapan kağıt çok gördüm. Ama bu eksi olasılığa düştü gibi. Yani yolun sonu maalesef göründü gibi. YTD.
8 aydır düşüşte olan tuclk bir günde %10,xx prim ve toplam lotun nerdeyse 1.5 katı işlem yaptı. Artist artist çok bilen yatırımcılığı öğretmeye kalkan biri vardı. Alacaksın şimdi bu tabloyu yüzüne çarpacaksın. Al lan işte senin yatırımın diyeceksin. YTD.
Adamlar işinin uzmanı. Sivrisinek gibi kanınızı son damlasına kadar emicez diyorlar. Yine son dk yemini verdiler. Olacak nerdeyse belli. Ellerinde mal bitinceye kadar aynı oyunu oynayacaklar. Bu nerdeyse kesin. Çünkü göstergeler bunu gösteriyor. Bizde umut fakirin ekmeğidir hesabına bekliyoruz.YTD.
yahu bu yeşil e hiç uyarı falan gelmiyormu? 1 ay önce 23 tl idi 34 tl yi gördü bu gün. niye bizin aldığımız kağıtlar böyle tatlı bir rüya gibi gitmiyor. toplam lotta snmpa ile aynı hemen hemen. üstelik kağıt geçen martta 1 tl imiş. %3400 pirim. 15bin tl ile girsen 11 ayda yarım trilyonluk adam olursun. prkme den sonra gördüğüm bu kadar kısa sürede bu kadar prim yapan tek kağıt. YTD.
Bu hissede ky yok mu sadece siz yazmışsınız sn ezelbayraktar :)
Bence kağıt bir durakta. Hacimde az olduğundan alan aldı kalan kaldı. Ben kaybettiğini yine aynı kağıttan geri alabilirsin diye düşününlerdenim. Birde ben kağıt o kadar düşüyor niye hala kardayım diye düşünüyordum. Meğerse%80 kazanmışım haberimde yokmuş. Beni düze çıkartan kağıt olduğunu biliyordum da bu kadar kar a ulaştığımı bilmiyordum :-) ben en büyük hatayı spek gibi düşünmekle yapıyorum. Bu aptal aşıklık gibi aynı. Hadi hedefi kıl payı kaçırdım kol kesme yi 6.70 olarak belirlemiştim niye hala bekliyorum ki? Bilinçaltı mda flap gibi yeşil gibi mesih kağıt hülyaları var. Aslında 19 yıllık borsa hayatımda en büyük hatam bu oldu. Nedeni de böyle bir kağıtla düze çıkıp borsayı bırakıp hayatıma bakmaktı. Ama en kötüsü oldu tersine.. şu zamanda ise zaten ky nın kazanması hayal oldu YTD.
Kağıdın yönü olumluya çevrildi ama ne kadar ve nereye kadar gidecek o önemli. Atak yapması lazım. O değilde favorilerimde tuclk var. Aslında favoriden ziyade biri çok iddialı bilmiş konusuyordu. Ne olacak diye izliyorum. Genel formasyon 8 ay toplama sonra 1-2günde boşaltma. 8ay önce bile bunu yapmadı. Neoldu, cuma günü 8ay sonra aynen komple boşalttı hem 1,5 seansta hemde %20bile yapmadı. O kağıtta olduğunuzu düşünün. Kafayı yersin. Çok bilmiş Eleman da yatırımı öğretmeye kalkıyor. Birde daha önceside var kağıdın içler acısı. Al işte uzun vade, yatırımcılık.. hayır yani ky nın işinin ne kadar zorlaştığını anlatmaya çalışıyorum.YTD.
nihayet tam zamanında 4.85
adamlar uzman ya öyle bir zamanda öyle hareketler yapıyorlarki Resmen ky yı en ideal biçimde yiyelim şekilinde. eğer bu dönüş değilse olumlu yönde tamda buna denk geliyor.
ama acaba dönüşmü? diyorum ya öyle bir tablo çiziyorlarki ky nın yapabileceği hiç bir şey yok.. sadece olanı seyretmek ve kabullenmekten başka ve sadece umut etmekten başka.. YTD.
Bilanço gelmiş yorumlayacak biri var mı?
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/664839
DÖNEM KARI 12.699.246 geçen yıl 13.351.111
Düşme var kârlılıkta. SONME cok daha iyi bilanço açıklamış. 4.5 milyondan 11.7 milyona çıkarmış.
Sonme daha avantajlı teknik olarak da.
Sürpriz bir durum yok. Hem negatif hem de pozitif olarak sürpriz bir durum yok. SONME karlılığı, SNPAM paylarının satışından kaynaklanıyor. Yoksa, onun kira getirisi SNPAM'dan daha az. Üstüne SNPAM'ın iplik getirisi var.
Çimento satışları bilançoya yansıdığında, ya da fabrika hisse devri gerçekleştiğinde, o zaman daha farklı bir durum olacaktır.
SNPAM'ın karındaki düşme büyük ihtimal makine yenileme ile ilgili bir durumdur. İplik satışlarına bakmak lazım, dipnotlardan.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Teşekkürler arkadaşlar..peki yarın nasıl bir hareket bekliyoruz? Çok enteresan bir bilanço oldu..
batmakta olan şirketler batmadan bir kaç hafta önce %100 prim yapabiliyorlarsa iyi kar getiren şirket tahtalarıda hiç bir şey yapmayabilir. yani niyet önemli :) niyette yoksa hakim spekin niyeti ne ise o olur. YTD.
bu gün bir tepki verse iyi olacaktı vermemesi bence pek iyiye dalalet değil.ama kağıtta spek var gibi hala. varsada ne yapacak trade ile kağıdı bitirecekmi yoksa yeşertecekmi? bu gün hesapladım zirveden bu yana tam olarak %65 kaybetmişim. ve hala hülyalar görebiliyorum :) YTD.
ben bilançoyu gayet iyi buldum sönmeye göre daha iyi çünkü sönme hisse satışı yapıp getiri gelmişti. geçenyıla göre kar azalması var ama onuda normal karşılıoyrum.buralarda tutunursa daha güzel olur
ben kendimi hülyalarda görüyorum diyorum siz nasıl böyle rahat konuşabiliyorsunuz anlamıyorum. herkesin düşüncesi taktiği kendine tabikide. çokmu uzun vade oynuyorsunuz?
hatta burda tuclk da yatırım matırım deyip çok bilmişlerin 16 ay boyunca millete kaybettirmesinden bahsettim örnek olsun diye. adam 16 ay bekliyor ,spek yani 1,5 seansta toplam lotun iki katı işlem yapıyor ve primde %20 bile olmadı. ayrıyetten şu anda yataydaki fiyatında. yani 2.5 yıl önceki 6.40 zirve yaptıktan sonraki brüt takas faciasından beri bu kağıt hep bu formasyonla gitmiş. 8 ayda bir aynen böyle boşaltıyor. bu sefer 8 ayı da 2 ye katladı. ve bu snmpa da zirveden bu yana %65 geri geldi. ve ben bile kendimi bu kağıtta olmakla fazla iyimser görüyorum. daha önceki 4.00 civarına gelir bir yataya sararsa elimizde üç kuruş kar kaldı onu da veririz arkamıza baka baka gideriz. şu anda toparlanmada görünüyor. ama tek seansta boşaltmayacağı ne malum? kaldıki zaten gitgide her gün ekside kapatma cesaretinide buldu. bu ne demek ; bu son tango ister elinizdekileride verin ister vermeyin hatıra olarak kalsın demek YTD.
Açıklama gelmiş... Finansal Tablo nun tekrar açıklanacağı ile ilgili... Hayırlısı Olsun bakalım
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıtların geneli iki zirve yapar ve düşüşe oynar. Eğer böyle yapmazsa o zaman bu kağıt özel bir kağıttır. Ama maalesef her gün söylediğim olumsuz senaryoyu yaptı. Öyle ise bundan sonra değişik bir hareket yapması pek olası değil. En beklenmedik hareketler ise böyle en durgun zamanlarda birden olur. İşte bir ihtimal ben onu bekliyorum. Ve yarın son günüm. %70 kâr ı kaçırmış olarak kalan%10 ile yutkuna yutkuna kağıttan çıkıcam yada o zor dediğim sıçramayı yapacak beklemeye devam edicem. Yalnız çıkarsam bir daha borsaya girmeyi canım hiç istemiyor. YTD.
Yeter arkadaş ya düş düş düş ne bu nalet olsun spek sana da kağıdına da
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşlem hacmi yok denecek kadar az ve ölü gibi taban yapsa keşke de canlansa bazı mallarda satıyor sürekli
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya trend sonu olarak yataya bağlayacak yada bir sıçrama ile oyun başlatacak. İkinci söylediğim fazla hayal gibi oluyor. O yüzden ben sattım kurtuldum YTD. Yalnız takas çok olumlu görünüyor. Ama işte amaç ne o belli değil. Ytd.