Bu arada Bronson Çarşambaya kadar salınırsa başlıkta EŞEK GİBİ ANIRACAĞIMI söylemiştim...
Anırmaktan kurtuldum....
Hafta sonuna kadar misafirimiz olacak kendisi...
Gidişat o yönde...
saygılar/başarılar
Printable View
Bu arada Bronson Çarşambaya kadar salınırsa başlıkta EŞEK GİBİ ANIRACAĞIMI söylemiştim...
Anırmaktan kurtuldum....
Hafta sonuna kadar misafirimiz olacak kendisi...
Gidişat o yönde...
saygılar/başarılar
ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence Türkiye'ye yönelik sert bir açıklamada bulundu. Pence, "Türkiye, ABD Başkanı Donald Trump'ın kararlılığını test etmezse iyi etmiş olur" dedi.
Bu Amerikalılar hala inatla bu işi yapacağız diyorlar.
Büyükada ile ilgili davada içerde bir tek pastörize süt mü kalmış güya :bravo:
Bugünde dolar borcu ödemesi olan bir şirketimiz daha ,bugünkü kurlar yüzünden SAKATLANMIŞTIR....
Sakatlanan şirket sayımız her geçen gün artmaktadır...
saygılar/başarılar
Ahanda koca kafalı KEL IŞIK ÖKTE Bloomberg de...
İzleyelim bakalım
Yüzü kızaracak mı?
saygılar/başarılar
Pence: Türkiye, Trump'ın kararlığını test etmemeli
Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, “Türkiye’nin ek ithalat vergileri üzücü. Yanlış yönde atılmış bir adım. Bizimki ulusal güvenlik nedeniyle atılmış bir şey. Onlarınki bizimkine yanıt. Desteklemiyoruz.” ifadesini kullandı.
'BRUNSON BIRAKILSA BİLE TÜRKİYE'YE EK İTHALAT VERGİLERİ KALKMAYACAK'
Sarah Sanders, " Rahip Brunson’in bırakılması durumunda Türkiye’ye ek ithalat vergileri kalkmayacak. Bu mesele ayrı. Bizim ulusal güvenliğimizle ilgili Fakat Brunson’in serbest kalması durumunda Türk yetkililere uygulanan yaptırımları kaldırmayı düşünürüz” diye konuştu.
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dilerim bizim Rusya'ya güvendiğimiz kadar, Ruslar'da bize güveniyordur.
Girilen gerdek inşallah bizim şeyimizledir, ben pek sanmıyorum
bu akıllar hep jölelinin akılları..
Bugün Ekselansları Başkan Erdoğan ile Ankara’da yapmış olduğum önemli görüşmeler çerçevesinde, üretken, güçlü ve sağlam ekonomiye sahip bu ülkede 15 milyar dolar tutarında bir mevduat ve yatırım projeleri paketini duyurduk.
https://twitter.com/TamimBinHamad/st...85125473738754
Düşüncem şu şekil
Deli diyenler olabilir
Amerikayla ipler gerilsede dolar iyice duruldu
Istermisin bizden koparamadigi tavizi koca amerika merkel sansolye efendi hazretlerinden koparmis olsun çünki tüm fesatliklar o yönlü
Bizde sistemik dalga başlasaydi hırs hasaret harislik hinlik vs vs adına, bu onlarda bu bi çatlama yaratmazmiydi
Tabi bunlar buzdaginin görünmez yüzünün altındaki su belkide
İşte böyle
Artık tavizin ne oldugu hakkındaki detay tahminde bana kalsın ya herkes borsaciysa burda düşünsün bulsun bana ne ya
Hadi iyi geceler
Katar Emiriyle Fotoğrafta
Bana göre Reis Resmen Varisim Damat Diyor ve Sonrası içinde Hazırlıyor
Reisin Oğlu Bilal - Hala Bir yerlere ok atmakla meşgul - Birileri uyarsın Şehzadeyi - :yes:
Dolar fena cakildi
5.90
Katar Emiri twit atmış. "Üretken, güçlü ve sağlam ekonomiye sahip bu ülkede 15 milyar dolar tutarında bir mevduat ve yatırım projeleri paketini duyurduk "
demiş.
Kaynak : Twiter :))))
İki soru geldi aklıma.
Ben hangi ülkede yaşıyorum ?
Söyledikleri doğruysa neden bize 15 milyar dolar verecek. Biz verelim onlara.
Bak böyle ölümü gösterip nasıl hastalığa razı ediyorlar. Kriz öncesi 5.5x deydi. Şimdi 5.90 nasıl ucuz geliyor değil mi ? Reis düşürdü. Pardon çaktırdı. Önce füzeliyor sonra çakıyor. Adrenalin
Bu arada dolar ortalamamı bugün 6.28 e düşürebildim. Panikle yüksekten almaya başlamıştım. Malum güvensizlik.
Arada taziye ziyareti yaparsınız artık.
yarın için dolar öngörünüz nedir?
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.50 den aliciyim yarin gelirse
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doların 7 ye çıkmasına neden müsade ettiler acaba...
Temel teknik bilmem. Bence Katar işi fiyatlandı bu düşüşle.
Teknikte 5.75 bekleyenler var. 5.50 ciler çok ölücü olmayın :) Gelirse de hoş gelmiş ne diyelim.
Katar Emiri tarih vermemiş. Piyasa sıcak para görmeyince kandırdın bizi diye bir yukarı yapar mı acaba ?
Sürpriz artık yarın.
Bekledim ben de bugün [emoji123] larını göstersinler diye ama :))) Final için [emoji109] koydum dondurucuya ben de.
Zaten parayı onlar kazanıyor. Dipten alıp tepeden satıyorlar. Sonra gelip utanmadan bıdı bıdı bıdı.
Dolarla işi olmayan adamın dolar sayfasında işi ne ??? Az dürüst olun
Teknikte 7 görenler oldu. Teknik işler haberler bahane derler.
Boğsunlar piyasayı dolara ne yapalım. Tepedekiler dertlensin. Onlardaki dolar ABD de yok belki.
Teknikte 10.5 - 11 olduğunu söyleyenler duydum ama teknikte 5 altı söyleyeni duymadım açıkçası. 5 altı teknik mi yoksa dilek mi ?
Aman dolar bu iner de çıkar da. Uzun vade kaybettirdiğini daha görmedim. Kaybettirirse de canımız sağ olsun. Bize alın terimizin değerini korumak için kırk takla attıranlar utansın.
ben size bir teknik göstereyim: budur
kısacası tekniğin işlemediği bir döneme girdik. 5 yıllık trend tamamen yerle bir oldu...
bu arada biz katarın bize kıyak yaptığını sanıyoruz ama belki de biz dolar tepedeyken parayı ülkeye sokmasını sağlayarak katara daha büyük bir kıyak yaptık... :wu:
Şimdi sosyal medyada Cumhurbaşkanlığı araç filosuna 750 bin dolar değerinde Cadillac cenaze arabası katıldığı yazılıyor. Kaynak: belirsiz sadece sosyal medya.
Okuyunca hiç garip gelmedi bana. İsraf lüks en sevdikleri. Doğruysa eğer Allah tez zamanda birer birer aracın kullanılmasını nasip etsin. Ne diyelim değil mi ?
Katar parasının garantisini alınca acaba ilk icraatları olmasın bu sakın.
Bana bunları düşündürtenler utansın.
fed/bullard, "türkiye'de bu ülkeye özel durumlar söz konusu, gelişmelerin genel bir bulaşıcılığa yol açacağını düşünmüyorum"
Vay be. Bizim koca krizin çözümü sadece 15 milyar dolarmış. A B C planı bulmaya çalışacaklarına hemen görüşselerdi ya Katar Emiriyle. Üstelik para daha gelmeden sadece lafıyla yıkıldı dolar. Bir de geldiği günü düşünürsek buyurun doların namazına. Ne yapalım herşey nasip kısmet.
Yalancı baharlara sadece ağaçlar aldanıyor.
Kalıcı çözümler olmazsa neye yarar. Süreç uzar. Kaçınılmaz son gelir. Taşıma suyla nereye kadar.