Hocam eurobond geliri vergi beyanina giriyor, biraz karisik. Su konuda ilgili bilgiler var:
EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..
Printable View
Hocam eurobond geliri vergi beyanina giriyor, biraz karisik. Su konuda ilgili bilgiler var:
EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..
hangi ev fiyatı 3 e katlamış..
2015 de bi alt katım 900.000 idi bugün 750.000
kadıköy göztepedeyim..
her gün audi mi iphone mu alıp satıyorsun..
2015 model araba ayyyy çok eskidi deyip değiştiriyor musun..
her sene telefon mu değiştiriyorsun..
eehh o zaman ne diyim ..
mübarek olsun tabi ezilirsin enflasyon oranlarında.
yalnız yaşıyorum çarşı pazar bütün alışveriş bende..az buçuk fiyatları biliyorum..
2 sene de fiyatı 3 e katlanan bir tane hayati ürün yok...mevsimlik artan zımbırtılar oluyor yada çok çok özel şeyler belkiiiii..
en en zamlanan ürün filitre kahve 2 sene önce kg su 40 idi şimdi 75 80 lerde..
ama ne oldu yeni markalar girdi..
kg sunu 60 a bulabiliyorsun..
indirimler de oluyor bazı günler..
250 gr ına 16 verdim mesela geçen..
hemde yabancı marka..
tadı da süper..
Haaa tabi dolar gazla faizler düşer yada zorla düşürülürse işler o zaman işte "..." a sarar..
Yüzde 28 30 faiz az buz deeldir..
yediğim içtiğim şeyler belli asla taviz vermedim..
2 sene evveline göre 3X masrafım yok..
aylik tabloyu oranlara gore siraladim da gunlugu bilemedim acikcasi, biraz karisik. miktara gore degiseni, +1 vereni, +2 vereni, hosgeldini falan olunca hangisine gore siralasam bilemedim, o yuzden alfabetik yaptim. :notr:
gunluk tablo zaten 12 satir bir bakista en yuksek oranlar goruluyor diye dusundum...
Bloomberg:* Akbank hala sendikasyon kredisini yenileyemedi - ParaAnaliz
http://www.paraanaliz.com/2018/sirke...eyemedi-26145/
HSBC O/N %17.5'tan %20'ye yükseldi bugün. Miktar iki ayrı hesapta 100er bin lira.
Denizbank (temdit)
200k 32 gün %27
3 para birimli günlük %23
Finansbank
200k 32 gün %24,5
Günlük %22
Herkese selamlar, saygılar
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takasbank Para Piyasası
Gün 3 min 20.60 max 25.50 ort 24.53
FİBA gecelik kiraz hesap:
Tel ile ulaşıp hoşgeldini yenileyelim dediler tamam dedim: %24
Siteleri halen düşük...
Burgan temdit 26.5
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
Ama gerekeni yapmışsınız sayın blade.
Çok iyi yapmışsınız. Elinize sağlık.
Aktifbank 32 gun %31.50 verildi...pzt gunluk nkolay faizi %28 olacak..
bono için çok düşük %28 kaçmak lazım o riske girilmez... gece rahat uyumak gerekir...
ytd
Bugun TEB Marifetli hesap açtım oran %24 ancak eft limiti 200 bin K max. bana denilen 1 milyon K
Kullanan varsa ya da limitini 200 üstünde arttıran varsa bilgi paylaşırsa sevinirim
akbank günlük faizli serbest hesapta iyi bir rakam alabilen varmi
http://i.hurimg.com/i/hdn/75/0x0/59c...27e83db1d5.jpg
Bloomberg: Akbank hala sendikasyon kredisini yenileyemedi.
http://www.paraanaliz.com/2018/sirke...mpression=true
fazla gitti bu msj
Bugun bende yazili dilekce verdim eft limitimi artirmak icin.
3 saat sonra arayip gece gunduz oraninizi guncelleyemiyoruz ama hergun buradan manuel bir gunluk mevduatta tutalim ve size % 23 oran verelim dediler.Kabul ettim bende..
ancak bir limit artirimi icin 3 saat bekledim..Baya bir iskillenmedim degil..Buyuk ihtimalde eft limitimi halen artirmadilar..
Hayatımda daha yanlış çok az şey duydum.
Faizin 30 olduğu ülkede para pul olmuş demektir.
Açıklanan enflasyon %20 olsa bile gerçek enflasyon %30 ve üstüdür.
Yani 1m u olan adam ayda 25 k ekstra gelir alamaz, o gelen 25 k anaparanın devaluasyon karşısındaki erimesini azaltan miktardır. O 25k yı anaparaya eklemez de maaş niyetine yerseniz hazırdan yemiş olursunuz.
Bir süre sonra faizini yediği o 1m anapara hala 1m olacak, ancak bu enflasyonist ortamda 1m beş para etmeyen bir miktar olacaktır.
Alternatif VOV lira için 24% olmuş. Oran 19% iken açmıştım hesabı kapatıp açınca 21,5% oldu.
Yazili talimat verilmesine ragmen eft limitinizi artirmayip 50 k da tutan bir banka ile calismaya devam eder misiniz ?
cidden sekerbank in yaptigi beni baya bir tereddute dusurdu bugun..
Hadi faizler artıyor,tl mevduatçı olarak seviniyoruz ama bir yandan da doları kolluyoruz.Ama nafile.....gene oldu 6,20
Teb siteler/ank. 300k lira 26% 32 gün
Bu faize ragmen 60 gun icinde usd 7 olursa , bu is bitmistir.herkes tedbirini buna gore alsin .ytd
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eylül ve Ekim enflasyonlarını biz henüz bilmiyoruz. Tcmb bir kısmını görüyor olmalı. Eğer eylül TÜFE %22 ve üzerinde ÜFE de %30 üzerinde gelirse *bu faiz* dediğimiz %24'lik faiz düşük kalacaktır. O nedenle 25 Ekim toplantısında ek faiz artışı gerekebilir.
Bence her zaman reel faize bakmak gerekli, faizin nominal seviyesinin yüksek gibi gözükmesi yanıltmamalı.
O zaman da 1000 puan artış gelir. Artık tam bağımsız merkez!!!!!! var.Sırtımız yere gelmez.