3000 hisseye 1510 tl karşılığı yaklaşık 1510 hissen olacakSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
3000 hisseye 1510 tl karşılığı yaklaşık 1510 hissen olacakSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haber hissemizde bir veya bir buçuk gün gidiyor sonrasında geri geliyor şimdilik ayrıldım. Ama kısa zaman sonra yine geleceğim hisseye. şimdi yıl sonu rallisine gidiyorum oda tekstil ve otomotiv ve beyaz eşya
Spekin biri bildirşmi iyi kullanıp toplayıp, aniden tavana vurdu, ertesi gün biriken alıcı miktarına göre en üstten aşağı hafif hafif yedirdi sanki. Şimdi bir süre yalpalasana toparlanır diye düşünüyorum
Simdilik pek bi cacik olmaz gibi kagit zaten 1.20 dipleri idi bedelle 2.50 lere cikardilar bolundu 2 den 3 ce vurdurdular adamlar bi kac ayda yuzde yuzden fazla koydular heezaman tavandan yada yuzde 10 yapan kagidi ky kucagina dehlediler yarinda r lerle bi hacim yapar lar bakalim gorelim hayirliai 10 mil usd lik is aldi almasinasa o 10 mil usd nin kari 1 yada 2 mil usd bu isler asiri maliyetli
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Müthiş bi haber
Prkap leonarda davinci kablo döşeme gemisinin kablolarını türkiye'de gemiye monte edecekler.
Yani bu geminin kablolarını prkap üretecek.
Maliyet yada toplam finans yazmadılar.
Bu haberle tavan yapmalıydı spek eline fırsatta geçti 2,55 ve 2 ,88 de çok mal alındı. 2,90 gördü günlük.
Hayırlısı.
Kagit bolundu 2 tl den 3 tl ye yukseldi 1.5 lardan asagi yukari bir ayda yuzde yuz ikidir haberle mal veriyorlar
Haberi yakalayan ekmek yer
Böyle yorumlar sakıncalı
gibi..Kişilerin yatırım tercihini etkileyecek konuşmalara dikkat etsek daha iyi olur sanki. Kaynağınız varsa gönderin.tesekkurler.
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap var var...
Kamuyu aydınlatma platformu aç oku haberi
Dostum sana yazmadım arkadaşın biri yukarıda okuduysan.. ky ye haberle mal veriyorlar fln yazmış ona istinaden söyledim. Yanlış anlaşılma olduysa kusura bakma. Saygılar
Hee bana yazdin demek takaslara bakarsan alnustan acik yapildigini ve haber gelmeden iki dkka once kagidin 2.70 ustu vurdugunu gormediysen bisey diyemem buna insinatrader denir haberden once yukari vurdurup seans durdurur milletin dikkatini cektiler yuzde 10 giden kagida tavana gidecek tekrar gorunusu ile susleyip mal ciktilar yani 2.90 ksur nere 2.60 nere 30 kademede sen mal cikilmadigini anlamadinmi GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli arkadaşlar siz sadece hisse fiyatına bakıyorsunuz.
Arkada şirketin ne yaptığı ile ilgilenmiyorsunuz.tabi bu sizin için doğal olabilir.burada para kazanamaya çalışmanız gayet makul.
Ama ben şirkete bakıyorum şirket ne güzel aralık ayı içerisinde iki haber yayınladı ve gelecek vaad eden haberler.
Sabrederseniz ekmek yersiniz.
Son haberde ülkemiz için bence sektör için mükemmel bir haber.
Haberi incelemenizi tavsiye ederim.
Leonardo da vinci gemisinin ne yaptığına dikkat edin haberi okuyun
Ya dostum burdan sana laf fln yetiştirip polemik yapmak istemiyorum. (Twitrazdi ismin sanırım)Ama şunu soylicem. sanırım sen günlük haftalık fln al sat yapıyorsun. Benim için okadar önemli değil günlük yok ins.. bilmem ne denir fln .. benim maliyetim epey aşağıda tahminimce 1 yıl bekliycem bu hissede. Yıllıkları görünce kararımı değiştirip vademide öteleyebilirim. Neyse herkesin tarzı başka. Sen yinede milleti etkilememeye çalış derim son olarak. Belki istemeden yapıyorsun ama yazılanlardan etkenip satan fln olur alan olur . Dikkat etmek lazım. Saygılar
Dostum sende yanlis anlama bende bir yil burdayim deyip bir ay sonra hisse yerlerde surundugunde maliyetime gelsin cikicam diyen cok gordum burada ziplayin ucuyor yada satin ele veriyor daha asagilara gelicek deyip hedef vermedim burasi gorus platformu bende gorusumu soledim 9 yildir bu forumu takip ederim yuz hisseyi dolastim kimsenin gazina gelmedim.para kazanmak zor kaybetmek kolaydir.herkez ona gore aklina mukayit ols sana da saygilarGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik açıdan grafikte gördüğünüz birseyler var mi arkadaslar, nasil bir hafta, nasil bir açılış bekler bizi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bak yine fanatik asik cikti koynuna alicak nerdeyse hisseyi.kardesim alnus sattimi satti alnus birak elbet biter elindeki mal diyorsun alldigin hisseyi nasil takip ettigin belli alnusun elinde hisse yoktu zaten 300 bin lot aciga satti bunu sen ben yapamayiz tahtaya hakim yapar ee nedemek bu adam veerdimi verdi 3 liradan cakti 2.50 2.60 nerden isine gelirse tooplar ben nededim bukadar abartildi.iki haberle reklam yapildi 1 maliyetli ruchanlar 3 liradan itelenmedimi yada 1.30 dip fiyatlar 3 ile 2.60 dan dehlenmedimi ne bu fanatiklik sen 5 seneye bakarsin ben gunluge haftaliga suan mal ciktimi iki haberle cikti burasi hisse gorus platformu degilmi 10 olcak deyim hosunuza gider 1 tl duscek desem horozlanirsiniz.takim tutar gibi hisse tutmayim faaliyete bakmakla olmaz takaas grafik haber takip edicen mide bulandirilacak bi durum yok
iki haber de yıllık 1 milyar tl üzerinde ciro yapan bir şirket için sıradan işler ..bence bunu kullandılar...?
şirket saglam fakat ciro üzerinde %3 isim hakkı alan italyanlar asıl malı götürüyor ..
gelen net kardan %3 alsalar bilançoya mütiş bir kar potansiyeli olur ve hissede nerden baksan 10 tl den aşşagı olmaz ..
faizlerin %12 üstünde olursa isim hakkı almayacagını bellirtmiştlerdi 2020 için bu görüşte suya düştügüne göre eski hamam eski tas döndük..hisseyi götürmek isterlerse götürürler o ayrı bir konu spek yerinde ben olsam :
hisseyi toplamışsam alır arkama bakmadan götürürüm**** şayet tersi ise toplamak için önce döker malı toplarım sonra yola çıkarım:::: bol şanslar
sirket, bundan sonra fuul calisacak. kriz olsa es gececek..adamlar ihale aldim diyorlar suclu oluyorlar. gidin ihale almayanlara ortak olun..birde oyun icinde oyun arayip milletin aklini karistiriyorsunuz..birde kendiniz borsayi cozmussunuz, paralari kazanmissiniz, sira speklere para kazandirmaya gelmis..kimse sirketle ilgili bilgilerin harmanlayip gelecek gunler sirketi hangi pozisyona surukler, ne kadar temettu verebilir, kanal istanbul projesi bize kac sene yeter hesabina bile girmiyor...hep kendi al satlarinin esirinde kalmislar...devam edin bakalim..
neyse yine biz sirketleri sirayla tespit etmeye devam edelim..orta yerden baslayayim.kalkinma, durdo, sonra frigo bitti sira merit turizmin devami ve bu sirkette digerlerinden farkli olmasina ragmen siraya girmis bulundu.
İşbankın net işletim sisteminde arıza nedeniylen uğraşırken 2.90 gösterdi satamadık oradan,azda olsa sistemin düzelmesi sonucu 2.75 postaladık yarısını,öncekileri 290 üstünden postalamıştık...2.50-2.90 arası iyi trade yaptırdı 2 iş gününde,bugün pek hareket yoktu,neyse 2.50 tekrar aldık,devamı yarın ola hayır ola...aklıma dogup-milpa-TS-BJK-FB-GS-ostim-karsan vs bu hisseler beni bedellide hiç üzmedi,bunlardan çok daha fazla kazanabilirdim,ama benim taktiğim hiç riske girmeden az,öz kazanç önemlidir,bundada anlımızın akıylan çıktık,bu şekil hisselerde ben takılırken çoklarınada aldırtmaya çalışırım,diplerden alanlar hiç kaybetmez,şu an Albaraka ile ilgileniyorum,onunda bedellisi var,ama R satın almak mantıksız gibi,çünkü %50 bölünüşünde pek kazandırmaz,sadece ana hisseden biraz,birazda R satın aldım...ytd.
Kagidi aldiniz zaman hep ovülmesini istiyorsunuz olumsuz hicbirseyi kabullenemiyorsunuz kagit calisan ureten bir kagit ama suan iteledimi iteledi bir hafta sonra gider belki 3ce belki 2 ye duser ama anlik suan dehledi bunu dile getirmekte ne var
2.60 seviyesini kıramıyor,2.50 altınada indirmiyorlar,bedelli bölünüş fiatı 2.20,şu anki fiat 2.57,yani 2.20'ye uzaklığı fazla değil,ihale haberi kağıdı 3'e dayadı,üstü düşündürücü,grafikte zaten burası yeni zirve:notr:...önceden yazdığım gibi 2.50-2.90 arası takip edimeli,yukarı gitmesi için ortaya çıkan oyuncularda top+yeni bir haber akışı hisseyi zirvelere anca taşır,şu an bekleme modunda !!!
PRKAB:
Son Fiyat: 2,48
Son Hacim: 11.444.620
Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm negatif.
Orta vadeli görünüm pozitif.
İlk 3 Alıcı: Deniz:124.806 A1 Capital:74.329 Gedik:73.419 . İlk 3 Satıcı: IS Yat:-105.840 Credit Suisse:-93.522 Halk:-87.201
Bu hafta 3 e bi hareket bekliyorum bakalım yapcak mi
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabanci ele veriyor 3 gundur diyorum bide bulandirma diyorlar kagit 3 ten 2.40 60 kademe dusmus ne vermesi diyorlar vermese niye bukadar dussun 20 yillik borsaci olmak onemli degil herkez bakar ekrana
Eğer burdan dönmezse ki umudum var 20 lere gider yani başladıgı yere.
Adamlar zaten belli idi bedelli surecinde planlamis bence her yukselisinde dokuldu millet her yukselisinde dokuldu millet. sonra bi haber patlattilar verdiler 3 ten sonra bi haber daha patlattilar yine 3 hareketi cift tur dondurduler verdiler 1.50 den kalkmis ruchanlar 1 den alinmis 3 liradan alici gelirse verirler tabi normal millette heryerde bebek hisse bebek hisse deyip dursun buyutsunler simdi bebegi GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buralar destek 2.42 2.43 buralardan donmeli donmezse 2.34 destege iner.
Pasta paylaşabilecek varmı
PRKAB:
Son Fiyat: 2,54
Son Hacim: 34.661.64
İlk 3 Alıcı: A1 Capital:292.575 IS Yat:181.094 Tacirler:128.321 . İlk 3 Satıcı: YapiKredi:-239.323 Yatırım Finansman:-168.256 Marbas:-164.746
Yabanci satista 236 dan tepki geldi 266 dan verdiler yine
Resmen oyun yapıyorlar ********ler ya