ne oldu gitti bu böyle birden bire anlayan biri yorumlayabilir mi ?
Printable View
ne oldu gitti bu böyle birden bire anlayan biri yorumlayabilir mi ?
Kızılboran 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Vermiyoruz demiştik
yaw arkadaş 2,50 den tekrar niye geri gelirsin anlamıyorum dalga geçiyor resmen
500 bin lotla devre kestiren kim acaba
2.37 den aldık bakalım..
yazık milleti yine yukardan avladılar kansızlar!
Bu saçma kademe olayı ne şimdi açıklayabilecek varmı ?
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
350 adet ile kademe kaldırdılar ya böyle bir saçmalık yok
2.32 den ortalama düşürdüm bakalım ne olacak 2.31 destek eğer kırarsa yandı gülüm keten helva:) ama daha yolu var yukarılara diye düşünüyorum..
2.28 i yaktı 30 ve 31 den biraz daha alıp ortalama 32 ye düştü,düşüre düşüre nereye kadar bakalım:)
Forumu bayağı takip ediyorum.Zaman zaman gündeme getirilmiş ancak bana göre en can alıcı beklenti Turgutlu'daki konut imarı gelen eski fabrika arzisi. Bir kıvılcım şiddetli patlamaya sebep olacak gibi..............YTD
Cuma Cuma bela okumıyım diyorum ama lanet olsun bu kağıda
Size de yaranılmıyor valla
Düşeni kırdığında kanal tepesine yani 2,70 üzerine hareketini bekliyorum. Düşerse eğer 2,20 lere kadar alış yaparım. Biraz güvenin. Adam Melbourne de TUKAŞ yiyor. Yeni satış ofislerinin açılması güzel.
Dediğim gibi benim beklentim o düşeni kırdığı taktirde kanalın tepesini görmesi. Bakalım kıracak mı?
Gitsin yukarı diye uğraşıyoruz ama alan 1 kademeye mal veriyor Billur’u kuvvetli biri veya birileri girse normalde grafik güzel
Bir de şu yapılan işlerle ilgili haber akışı gerek arsa teşvik vs gibi
Hu hu buradamiyiz hala[emoji41]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burdayız olmaz olaydık
TATGD ya bak bizimkine bak
Valla olmaz olaydik a
ma yapacak bir sey yok hacimli kalkmasi lazim ikidir bi harekwt cekiyor 30 sn sonra hoop geri neyin kafasini yasiyorsa artik
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
grafik haftalıktır...
fincanın kulbunu nisan ortasına kadar çizecek görünüyor...
devamına sabredebilenlerle sonra bakarız...
tekkeyi bekleyen kahveyi içer...
https://invst.ly/6nmrf
kişisel görüşüm olup al-sat-tut tavsiyesi içermez...
Alyağ görüş varmı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
abi düşmanıma hediye etsem kahrından ölür ********im bu nedir abi ya
Bilonço kötü gibi gerçi konsolide de durum değişirmi acaba
Bune abi ya gidecek gibi yap sonra geri çekil bir git artık mıy mıy saçma sapan hareket edip duruyorsun. Ustalar bu gidicek mi bu hareketi yorumlayabilirmi birisi acaba. teşekkürler.
9 aylıkta 12 milyon kar vardı vergi dairesine 6 milyon kar bildirmiş yanlış mı biliyorum
Yav biri konsolide şimdiki vergi dairesi farklı şeyler neyse
İş yatırım hisse alımına geçti takaslarda yükselmeye geçti eskisi gibi 11 milyon lot yapar inşallah ytd degildir
Arkadaşlar; hisse de son durum ne, şirketle ilgili bir haber yok mu? Hiç hareketlenme yok, bari 2,50 lerde oturup beklese. Endex e göre çok ucuz kaldı.
senin gibi kağıdın ben ta anahtarına koyayım. anladın sen onu
kapa düşen haber
Yatırım Teşvik Belgesi Alınması Hk.
04.12.2017 tarihli duyurumuz ile ilgili olarak SPK'nın (II-15.1) Özel Durumlar Tebliğinin 23/7 maddesi kapsamında yapılan açıklamamız aşağıda yer almaktadır.
Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi içinde tarafımıza tahsis edilen arsa üzerine zeytin, konserve ve turşu üretim tesisi kurulmasına yönelik olarak bina ve makine yatırımları için T.C. Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'ne yapmış olduğumuz teşvik müracaatı onaylanmış ve tarafımıza 83 milyon TL tutarında Yatırım Teşvik Belgesi düzenlenmiştir.
Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.
Aferin Tukaş, helal olsun yediğin ekmek :) Şu 2.50'yi de kırsan tadından yenmez :)