Orma'yla piyasa değerini eşitlediniz.Aferin size.
Ne kadar daha çamurda saklanacaksın bakalım.
Printable View
Orma'yla piyasa değerini eşitlediniz.Aferin size.
Ne kadar daha çamurda saklanacaksın bakalım.
trup usa başkanı seçildiğinde bu kağıt 30 tl idi. şu an trup gidecek hala kağıt 26 tl de seyrediyor. olacak iş değil.
tam bi eşşek çıktı..barajlarını satsa 50 tl hisse başı para gelir...diğer iştirakleri saymıom bile..çmento mu ozaten bedava...
Karton bedelsiz sermaye arttırımı nedeniyle bedelsiz verme potansiyeli olan hisselerin hareketli olacağını düşünüyorum.Ek 26138
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın tavan beklıorum..ytd değildir...
Ucuz kaldı diye aldık bakalım ne olacak. Yüksek bedelsiz verme ihtimali yok diye düşünüyorum. Verseydi 2018' de bunu yapardı. Sadece Fiyat olarak ucuz. YTD
Bistteki bütün çimento şirketlerinin piyasa değeri 1 Milyar liranın üzerinde. Bu se yıllardır 300-500 Milyon arası gidip geliyor. Yabancı ilgisi de olmayınca sonuç ortada ucuz kalmaya devam ediyor. Elbet farkına varacaklardır. Ama ne zaman? YTD
Diğer çimento şirketleri ile karşılaştırdığımızda işlem gördüğü değerinden 2-3 kat daha yukarıda olması gerekiyor ama ilgi olmayınca her şey ortada. Yönetimsel sorunlar var diye düşünüyorum. YTD
Arkadaşlar, Turkcell imtiyazlı hisse değişikliği ile Varlık Fonuna geçme haberi alttadır.
Sizce aynı şey Göltaş içinde yapılabilir mi ? Yıllardır yatırımcısına kan kusturan Demirel ailesinden bu hisse kurtarılabilir mi ?
https://www.haberturk.com/son-dakika...3027-teknoloji
Birileri çok sinirlendi anlaşılan. 25.50'nin altına düşürmemek için çaba sarfediyor. Buldular beleş hisseyi. YTD
Şu konya çimentonun %5'i kadar bile değeri olmayan bir hisse.YTD
Halka açıklık fazla olunca maalesef böyle oluyor işte. YTD
Bilançonun pek de iyi gelmeyeceği belli. Zaten iyi gelecek olsaydı bu fiyatlarda tutmazlardı. Ama uzun vadede çok iyi fiyatlara gelebilir. YTD
Maşallah nazar değmesin hissemize.
2,5 günde yüzde -15 prim yaptık.
Bereket versin.
Kısa haftanın zararı.
Bakalım Kasım ayına nasıl başlayıp bitireceğiz.
Bu istikrar devam ederse 15 liralara Kasım ayını bitiririz.
Emeği geçen şirket sahiplerine çooooooook çoooook teşekkür ederim kendi adıma.(Onlar anladılar............)
Borsa uzun yatırımcı yeridir.
Ne kadar uzun yatırırsan yatır yatırımcıya giriyor.
Kaç yıl oldu alalı unuttuk.
Daha aldığımız fiyatı üzerine çıkmadı.
En güzeli GÖZALTI PAZARINDAN sermayesi eriyik, sürekli zarar eden şirket hissesi almak.
En kötüsü 5 katı prim yaptı.
Royalından Vangıdasına Alyağından en bo...tan hissesine kadar katlamayan olmadı .
Eyyyyyyy Demireller bu ülkeyi sömürdüğünüz kadar sömürdünüz.
Bari buradakileri mikmeyi bırakın.
Şirketi kendi haline bıraksanız bile daha iyi bir performans gösterirdi.
Düşüşlerde iyi iniyorsun aşağıya doğru. Konya düşüyor se düşüyorsun. Konya çıkıyor sen çıkmıyorsun. Bu yabancılar nerede bu hissenin en ucuz çimento şirketi olduğunu görmüyorlar mı acaba. YTD
İştirakler
Elma-Su Elma ve Diğer Meyveler Özü ve Suları Sanayi ve Ticaret A.Ş. 4.027.500,00
Göltaş Enerji Elektrik Üretim A.Ş. 73.134.196,84
Göltaş Hazır Beton ve Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. 48.983.103,45
Orma Orman Mahsülleri İntegre Sanayi ve Ticaret A.Ş. 4.579.294,52
Puccinelli-Elmataş Göller Bölgesi Meyve ve Sebze Değ. Sanayi Ticaret A.Ş.2.878.260,00
Bu kadar iştirak olacak ve çimento şirketi olacaksın fiyatında buralarda sürünecek. Piyasa değerinde 400 Milyon TL olacak. Komik ya. İştiraklerinin değeri 400 Milyondan fazla eder. YTD
daha önce yazılmış ama cevap verilmemiş bende mail attım bakalım ne diyecekler..
-------------------------------------------------------------------------------------------
Sayın Songül Akpınar
Şirketinizin bilançoları hakkında sorularım olacaktır.
1)2010 6 aylık bilançonuzda
dip not 6 ta uzun vadeli krediniz
Dolar :12.4 milyon
Avro : 190 milyon
olarak görünmekte iken,
dip not 26 da madde 17 de (sayfa 38)
dolar +Euro 24,8 milyon
gözükmektedir. Burada bir hata olduğu görülmektedir.
Dip not 26 deki döviz varlık ve borç durumunuzda. (sayfa 38)
Dolar +Euro borcunuz 95 milyon iken
Dip not 26 da döviz duyarlılık testinizde. (sayfa 40)
Dolar + Euro nun %15 artması 39 milyon tl zarar yazar denilmektedir.
Buradaki verilerinde hatalı olduğu görülmektedir. Kamuoyuna ve tarafıma doğru bilgilerin ulaştırılmasını beklemekteyimdir.
2) şirketimizin bu kadar döviz açığı var iken bunları hedge etmek için neden bir çalışmasının olmadığını öğrenmek istiyorum.
3) şirketin iştiraki olan ORMA dan alacaklar neden durmadan artmaktadır. Kısaca tahsilat neden yapılamamaktadır.
Gereğini bilgilerinize arz ederim.
ormaya elektrik satıp parasını tahsil edemiyor
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
krediyi dolar ve euro çekmişler. yurt dışına yaptıkları ihracattan krediyi ödüyolar. dolar artarsa borcta artıyor. ihracattan gelen parada artıyor. bakkal hesabı yani
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 ayda aldığı yolu 1 haftada geri geldi.
ekside kapattığı 6. gün oldu
bilanço ne zaman açıklanacak bilen var mı
9 kasımda bilanço gelecek ama pek iyi geleceğini sanmıyorum. Diğer çimento şirketlerini 3'te bir fiyatından işlem görüyor. Tek teselli bu. YTD
Yabancı alıma geçmediği sürece sürünmeye devam. YTD
GÖLTAŞ hİSSE SENEDİNDE HERGÜN GLOBAL MENKUL ÜZERİNDEN KARŞILIKLI İŞLEMLERLE 25-30 BİN LOT HİSSE SÖZDE SATIN ALAN VE AKŞAM EŞLEŞME SEANSINDA 50-60 KURUŞ YANİ 14-15 BİN TL ZARARINA BU HİSSELERİ YİNE ÇOĞU KARŞILIKLI İŞLEMLERLE SÖZDE SATAN ARKADAŞ(LAR) YAPMAYA ÇALIŞTIĞINIZ HİSSE FİYATINI MANİPÜLE EDEREK DÜŞÜRMEK VE SANIYORUM BUNUN FARKEDİLMESİNİ İSTEYEREK HİSSEYİ BRÜT TAKASA SOKMAK..
ŞİMDİ BEN SİZE YARDIMCI OLDUM SPK YETKİLİLERİNE HİSSEDE SON 1 AYLIK İŞLEMLERİ İNCELEMELERİNİ VE MANİPÜLASYONU TESBİT ETMELERİ ÇAĞRISINDA BULUNUYORUM.. AYNI YAZIYI SPK NIN SİTESİNE DE GÖNDERECEĞİM.. ŞİMDİLİK KOLAY GELSİN 5-6 ARACI KURUMDAN HİSSE ÜZERİNDE KUMPAS KURANLARA, GLOBAL MENKULDEKİ ARKADAŞ(LAR)INDA SANAL ZARARI YÜZBİNLERİ GEÇMİŞTİR BU ARADA..
GOLTS TRADE
Göltaş ile ilgili Telegram da yeni bir grup
Teknik ve genel bilgiler vermeye çalışılıyor.
GOLTS TRADE 💲💲💲
https://t.me/goltas
Kendi başına hareket etme becerisi kazanmaya başladı sonunda. YTD
Bugün biraz daha istekli çıkış için. Pazartesi bilanço gelir. Pek iyi geleceğini düşünmüyorum. Maliyetlerin yükseldiği dövizin çıktığı pazarlama giderinin çok yüksek olduğu bir durumda yüksek zarar da açıklayabilir. Ama sonrasında ucuz olması fiyatlanacaktır diye düşünüyorum. YTD
-500 +900 bin arası birşey bekliyorum,tam göltaş'a yakışır.
hayırlısı ile dün giriş yaptım, bakalım neler göreceğiz..
kişisel görüşüm yön yukarı olacaktır, 100 günlük ortalamaya ve mart ayından başlattığı yükselen trendindeki desteğine dokundu, endekste aksilik çıkmaz ise pazartesi günkü bilanço da iyi gelirse zirvedeki 28 seviyesini zorlayacaktır.. hakkımızda hayırlısı olsun.. AL - SAT - TUT tavsiyesi değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar.
https://i.hizliresim.com/TmKYJt.jpg
Zarar açıklamak için baya uğraşmış genel yönetim giderleri ile pazarlama giderleri nerdeyse 100 milyon bunlar ülkenin en kaliteli çocuklari
yazsın bakalım şimdilik öyle bilançoya, ne şirketler ne zararlar açıklıyor ama oldukları yerde belli, şahsen beklemeye devam, 24.04 TL üstüne atıp kalırsa yukarı gitmek için iştahı açılacaktır.. AL SAT TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR
https://i.hizliresim.com/VBB3Yp.jpg
50 milyon kur farkı 100 milyon ıvır zıvır gider. OYAK çimento grubundan fazka bizim ıvır zıvır gider.
https://i.imgyukle.com/2020/11/09/IfU97Y.png
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
@carkos; sizin resmi daha görünür yapayım diye buraya aldım bilginiz olsun
https://i.hizliresim.com/V4Zh2S.png
bunu da buraya ekleyeyim
https://i.hizliresim.com/SKPLpN.jpg